Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشخاصی که به صورت شخصی امور پیمانکاری در کرج انجام می دهند یا شرکت های پیمانکاری عمرانی می توانند اموری مانند، اجرا، نصب، ساخت، حمل و نقل، تهیه و غیره را به انجام برسانند. منظور از شرکت های پیمانکاری حقیقی، شرکت های هستند که در آنها فرد، رتبه داشته و در حقیقت از افراد اصلی شرکت می باشد. اما منظور از شرکت پیمانکاری ساختمان در کرج حقوقی، فردی است که در آنها پیمانکار با تأیید صلاحیت و شرایط حقوقی، می تواند اقدام به ثبت شرکت پیمانکاری در اداره ثبت نماید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع شرکت های پیمانکاری شرکت های پیمانکاری ساختمان شرکت های پیمانکاری راه وترابری شرکت های پیمانکاری تأسیساتی و تجهیزاتی شرکت های پیمانکاری صنعت(صنایع) شرکت های پیمانکاری بازسازی و مرمت آثار باستانی شرکت های پیمانکاری کشاورزی شرکت های پیمانکاری مهندسی آب و آبیاری شرکت های پیمانکاری ارتباطات شرکت های پیمانکاری نفت و گاز(نیرو) شرکت های پیمانکاری کاوشات زمینی برای ثبت شرکت پیمانکاری در کرج چه مراحلی را انجام دهیم ؟

ابتدای کار باید بررسی کرد که از بین شرکتهای تجاری، ثبت شرکت سهامی خاص برای مجموعه شما بهتر است یا ثبت شرکت با مسئولیت محدود

البته با درنظر گرفتن اعتبار بیشتر برای شرکت های سهامی خاص در بین دستگاه ها و سازمان های مناقصه گذار و همچنین نیازبه رسیدگی و نظارت بیشتر و دقیق تر در شرکت سهامی خاص باید گفت که شرکت سهامی خاص برای تاسیس و ثبت شرکت کرج در نوع پیمانکاری مناسب تر است

اما با این وجود شرکت های پیمانکاری معتبر متعددی در کشورمان وجود دارند که بسیار فعال و پرکار هستند و از نوع شرکت های با مسئولیت محدود هستند. بنابراین سهامی خاص بودن یا با مسئولیت محدود بودن شرکت پیمانکاری شما، تا حدود بسیار زیادی بستگی به سلیقه، شرایط و تصمیم خودتان دارد .

شرایط لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص

حضور حداقل 3 نفر عضو هیات مدیره و  نیز دو نفر بازرس که  بازرسین نمی توانند از اعضا  هیات مدیره باشند . حداکثر مدت مدیریت اعضاء هیات مدیره 2 سال و حداکثر مدت ماموریت بازرسین شرکت 1 سال است . حداقل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت نزد یکی از بانکهای کشور سپرده گذاری می شود حداقل سرمایه برای ثبت شرکت یکصد هزار تومان است مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود دو برگ امضاء شده از تقاضانامه شرکت دو برگ امضاء شده از شرکتنامه شرکت دو نسخه امضاء شده از اساسنامه شرکت کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکاء اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری اعضاء هیئت مدیره اصل مجوز صادره از مرجع صلاحیتدار (در صورت مجوزی بودن موضوع شرکت) دو نسخه امضاء شده از صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید) تعهد نامه کلیه اعضاء هیئت مدیره مبنی بر نداشتن سوء پیشینه کیفری و نداشتن محدودیت های قانونی برای عضویت در هیئت مدیره و همچنین قبول سمت در هیئت مدیره شرکت آیا پس از ثبت شرکت نیازی به ثبت برند هم هست ؟

بطور کلی علامت تجاری برای شناساندن جنس از لحاظ کیفیت آنست و به عبارت دیگر وسیله ای ایست که در مقابل رقابت تجاری ، تجار با توسل به آن ، نوع جنس و متاع خود را به خریدار عرضه داشته و در حقیقت ضمانت مرغوبیت جنس را می نمایند و بالاخره علامت تجاری نشانه ایست که به کمک آن خریدار، سازنده جنس و کمیت و کیفیت کالا را درک می کند وبه این وسیله همواره همان کالایی را می خرد که علامت مورد نظر را دارد ..

با توجه به اینکه امتیازهای مربوط به کیفیت محصول از رهگذر علامت و نام محصول قابل ثبت و ضبط می باشد و در نهایت شهرت علامت ( مارک ) تجاری که اصطلاحاَ برند نامیده می شود موجب کسب اعتبار مادی و معنوی برای تولیدات شرکت یا تجارتخانه می باشد ، از اینرو امروزه اسم و علامت تجاری از اهمیت خاصی برخوردار گشته و تجار حساسیت زیادی نسبت به حفاظت و صیانت از آن نشان می دهند .

اگر می خواهید مراحل ثبت برند را خودتان انجام دهید به این روش کارتان را انجام دهید .

متقاضی با مراجعه به سامانه اینترنتی ثبت علائم تجاری ثبت نام اولیه ثبت برند خود را به انجام می‌رساند .

این سامانه جهت ثبت علائم تجاری در نظر گرفته شده است و می‌توان بدون مراجعه حضوری به اداره ثبت علائم تجاری ،علامت خود را ثبت نمود .

بهتر است از قبل، تمام مدارک مورد نیاز را اسکن شده آماده نمایید تا به راحتی در هر مرحله از فرایند ثبت برند، مدارک را بارگذاری نماید ..

نکته بسیار مهم این است که  در هر مرحله می‌بایست متقاضی تمامی اطلاعات و مشخصات فرم‌ها را تکمیل کرده و با دریافت کد رهگیری، از روند ثبت برند خود آگاهی داشته و آن را پیگیری نماید .

در مرحله بعدی، کارشناسان اداره ثبت، بخش ثبت علائم تجاری، مدارک را بررسی کرده و نتیجه را اعلام می‌کنند که یا درخواست متقاضی رد و یا پذیرفته می‌شود. (در صورت رد شدن باید متقاضی نقص مدارک را رفع نموده و مجدداً آن را ارسال یا بارگذاری نماید و در صورتی که پذیرش شده باشد از طریق پست پیشتاز دو برگ از قرارداد به آدرس متقاضی ارسال می‌گردد.)

در این مرحله متقاضی لازم است یکی از این نسخه‌ها را نزد خود نگه دارد و نسخه دیگر را با مدارک خواسته شده و فیش واریزی هزینه‌های ثبت برند، مجدداً به آدرس مرکز اداره ثبت شرکت ها ارسال نماید تا روند اداری ثبت برند، انجام شود.

مدارک لازم جهت ثبت برند تجاری

مدارک لازم جهت ثبت علامت تجاری برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت است .

شخص حقیقی: کپی شناسنامه، کارت ملی، کپی کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد) ،کپی مجوز فعالیت (جواز تاسیس،پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی .

شخص حقوقی: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد) ،کپی مجوز فعالیت جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)، کارت بازرگانی در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد .)

 

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: شرکت های پیمانکاری مسئولیت محدود ثبت علائم تجاری کارت بازرگانی امضاء شده علامت تجاری هیئت مدیره سهامی خاص اداره ثبت ثبت برند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار