Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی درباره خانه‌های سازمانی نمایندگان مجلس اظهار داشت: در موضوع ۴۲ واحد مسکن مجلس و ساخت و ساز‌هایی که در این موضوع به عنوان مسکن نمایندگان مجلس مطرح است، مسأله‌ای وجود دارد که متأسفانه هم اتفاق نامناسبی رخ داده و هم بزرگ‌نمایی غیر قابل دفاعی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** برخی نمایندگان مجلس شب‌ها در دفتر می‌خوابند

وی افزود: وقتی که انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود ما شاهد آن هستیم که بعضاً تا دوسوم نمایندگان جابجا می‌شوند که عموم آن‌ها از شهرستان به تهران سفر کرده و به طور طبیعی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نماینده وارد پایتخت می‌شوند که احتیاج به مسکن دارند، لذا باید پیش بینی‌های لازم برای آن‌ها صورت بگیرد تا آن‌ها ضمن استقرار در این کلان شهر، کارهایشان را دنبال کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: متأسفانه برای این موضوع فکر اساسی صورت نگرفته و نتیجه آن هم سوءاستفاده‌ها و اجحاف‌هایی است که به برخی نمایندگان مجلس می‌شود.

نماینده مردم مشهد در مجلس افزود: در طول سال‌های گذشته خاطرم هست که تعدادی از نمایندگان مجلس در دفتر خود در ساختمان نمایندگان، شب را تا صبح سپری می‌کردند در حالی که کمترین امکاناتی را که حتی یک کارمند معمولی در حین مأموریت در اختیار داشت را نداشتند، ولی این نمایندگان خالصانه این زمان را برای خدمت به مردم گذراندند.

** فرصت‌طلبان، زمین و خانه دولتی را به نام خود کردند

وی گفت: متأسفانه برخی افراد دنبال فرصت بوده و در حقیقت به بهانه اسکان نمایندگان فرصت طلبی کردند و به دنبال اخذ زمین بوده و یا برخی‌ها هم واحد‌های مسکونی را به نام خود کردند.

وی خاطرنشان کرد: مجلس و کمیسیون اصل ۹۰ در صورت دریافت شکایت و یا درخواست تحقیق و تفحص در این رابطه ورود جدی خواهند کرد.

پژمانفر گفت: مسأله خانه‌های سازمانی تنها مختص به قوه مقننه نیست؛ حتی قوه مجریه با شدت و حدت بیشتری با آن مواجه است.

** مردم باید بدانند هر مسئول چقدر برای بیت المال هزینه دارد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: هزینه‌های جاری وزرا و همراهان و خانواده‌هایشان بسیار زیاد است و رقم زیادی را به دولت تحمیل می‌کند هر چند که مشخص نیست این رقم چه میزان است؟ ولی باید این هزینه‌ها شفاف شود. ضمن این که شاید در قوه قضائیه هم وضعیت به همین صورت باشد.

پژمانفر گفت: وظیفه ما شفاف‌سازی موضوع است، ولی مردم باید بدانند که چه میزان هزینه برای هر یک از مسؤولان در هر یک از قوا می‌شود که باید نسبت به تمام هزینه‌ها پاسخگو باشند.

** تهیه گزارش از هزینه‌های تحمیلی خانه‌های سازمانی به قوا

وی خاطرنشان کرد: من به عنوان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در صورتی که شکایت خاصی در این ارتباط به دستمان برسد و یا برخی نمایندگان مجلس این موضوع را مطرح کنند، تلاش می‌کنیم موضوع را دنبال کنیم چراکه کمیسیون اصل نود شکایت محور است و باید بر اساس پرونده‌هایی که متقاضی داشته کار را دنبال کند، لذا این موضوع را در دستور کارمان قرار خواهیم داد و سعی می‌کنیم در یک بازه زمانی قابل دفاع نسبت به اتفاقاتی که هزینه‌هایی را به همه قوا تحمیل می‌کند گزارشی را تهیه کرده و به سمع و نظر همه آحاد ملت برسانیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: کمیسیون اصل ۹۰ خانه های سازمانی مجلس رئیس کمیسیون اصل نمایندگان مجلس کمیسیون اصل ۹۰ هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد