Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش قابل توجهی از نخاله‌های ساختمانی بعد از زمین لرزه ۷.۳ریشتری غرب کرمانشاه در شهرستان سرپل ذهاب بااستفاده از بیل و تجهیزات ابتدایی جمع آوری شد و اما حجم بالای این آوارها باعث شده پس از گذشت سه سال از زلزله کماکان برخی نخاله های ساختمانی در کوچه و معابر، سیمای شهری را خدشه دار کند.

اگر شهرداری سرپل ذهاب برای ساماندهی و بازیافت نخاله های ساختمانی فکری نکند این نخاله ها بحران ساز شده و به جایگاهی برای حیوانات موذی و آلودگی زیست محیطی تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انباشت نخاله های ساختمانی در اطراف شهر و برخی معابر شهری علاوه بر زشت شدن چهره شهری باعث مشکلات و معضلاتی برای مردم شده و با روند افزایشی دمای هوا مشکلات عدیده ای را برای مردم ایجاد کرده و به محلی برای تجمع سگ های ولگرد و حیوانات موذی تبدیل شده است.

هنوز برخی محلات زلزله زده با معضل نخاله‌های ساختمانی مواجه‌اند و برخی افراد نخاله‌های ساختمانی خود را به صورت غیرمجاز کنار جاده‌ها و معابر عمومی و کوچه ها می ریزند.

                                                                                     

عده ای از شهروندان سرپل ذهاب مدعی هستند شهرداری به صورت روزانه اقدام به جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی ناشی از زلزله نمی کند و باوجود شیوع بیماری کرونا دغدغه حفظ سلامتی مردم را ۲ چندان کرده است.

شهروندان سرپل ذهابی معتقدند که در کوچه ها و معابر عمومی که حق استفاده عموم مردم است عده ای اقدام به جمع آوری نخاله های واحدهای تخریبی خود کرده و مسوولان با یک اهرم قانونی با این تخلف برخورد نمی کنند.

احمدی یکی از شهروندان سرپل ذهابی گفت: از مسوولان مدیریت شهری می خواهم که طبق قانون با افرادی که زباله ها و نخاله های ساختمانی را در کوچه و معابر رعا می کنند و اقدام به جمع آوری آن نمی کنند برخورد کنند چون سلامتی دیگر افراد به خطر می افتد.

دیگر شهروند سرپل ذهابی که خود را محمدی معرفی کرد، گفت: انباشت نخاله های ساختمانی دربرخی معابر شهری مشکلی است که علاوه بر تاثیر بر روح و روان افراد و یادآوری خاطرات تلخ زلزله آبان سلامت و امنیت جانی مردم را نیز تهدید می کند.

                                                                                                                                                                       

نیروهای خدمات شهری به صورت روزانه اقدام به جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی از سطح شهر می کنند

شهردار سرپل ذهاب گفت: نیروهای خدمات شهری شهرداری به صورت گروهی و در قالب سه تیم تقسیم بندی شده و به محلات مختلف سطح شهر به صورت روزانه  برای جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی اقدام می کنند.

صابر حیدری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سطل‌های بزرگ زباله در تمام ‌نقاط شهرنصب شده که روزانه به صورت مرتب تخلیه می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه بیش از ۵۰ کامیون نخاله ساحتمانی در سطح شهر جمع آوری شده و به محلی که قبلا در جاده قصرشیرین (خاتونه) تعبیه شده برای تخلیه ارسال می شود که هم اکنون نیز خیابان های اصلی عاری از نخاله است و تنها مواردی جزیی در کوچه ها مشاهده می شود که شهرداری برای تنظیف این مکان ها نیز اهتمام لازم دارد.

شهردار سرپل ذهاب گفت: هم اکنون روزانه ۱۲۰ تن از نیروهای خدمات شهری در مناطق مختلف به جمع آوری زباله ها و همچنین در بخش عمران فعالیت دارند و خدمات لازم را ارایه می کنند.

وی ادامه داد: ۳۰ دستگاه ماشین آلات نیز برای جمع آوری زباله ها فعالیت دارند که روزانه ۴۰ تن زباله در سرپل ذهاب تولید می شود که سطل های مخصوص جمع آوری زباله در محلات مختلف شهر نصب شده است.

حیدری گفت: نیروهای خدمات شهری روزانه سطل‌های زباله را تخلیه کرده و این طور نیست که سطل‌های تخلیه نشوند و از این رو نیروهای پرتلاش خدمات شهری شبانه روز آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

شهردار سرپل ذهاب گفت: با تکمیل و ساخت و تعمیر واحدهای تخریبی و احداثی زلزله زدگان پس از زلزله آبان، شهرداری باجدیت تمام نسبت به تخلیه پارک ها و معابر شهری که در واقع از مطالبه های به حق شهروندان برای استفاده از فضاهای عمومی و بازگشت به زندگی عادی بود، اهتمام ویژه ای داشته است.

حیدری اظهارداشت: شهرداری بعد از جمع آوری کانکس ها بلافاصله نسبت به احیا و بازسازی بوستان ها و معابر شهری اقدام کرد که می توان به احیای بوستان های زیتون، جنگلی، حاشیه شهر، مسکن مهر و فضای سبز بلوارهای سطح شهر و اجرای موزاییک فرش پیاده روها، جدول گذاری و آسفالت معابر شهری و همچنین راه اندازی شهربازی نام برد.

وی گفت: بعد از زلزله آمار حجم نخاله ها در سطح شهر بالا رفته و شبانه روز کارگران خدمات شهری در حال جمع آوری هستند و همشهریان نیز برای سهولت کار و تسریع در انتقال نخاله های ساختمانی می توانند با شماره ۰۹۱۸۹۳۵۱۸۳۹ تماس بگیرند و یا از طریق برنامه تلگرام، شهرداری را از وضعیت کنونی محل خود که نیاز به حضور خدمات شهری دارند، مطلع کنند تا نسبت به انتقال نخاله های ساختمانی اقدام شود.

پاکسازی  ۸۰ درصد معابر و فضاهای سبز عمومی شهری  از کانکس های اسکان موقت 

فرماندار سرپل ذهاب نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ۸۰ درصد معابر و فضاهای سبز عمومی شهری با مشارکت بسیار خوب مردم از کانکس های اسکان موقت پاکسازی شد.

محبت جمالی نیا افزود: این اقدام در راستای بهسازی و آماده سازی معابر و  فضای سبز شهری به منظور استفاده مردم توسط شهرداری با مشارکت خوب شهروندان اجرا شده است.

شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد که در زلزله آبان سال ۹۶ در مجموع ۳۶ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در این شهرستان آسیب دید.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

برچسب‌ها سرپل ذهاب مصالح ساختمانی دفع زباله سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بهداشت و سلامت زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب مصالح ساختمانی دفع زباله سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بهداشت و سلامت زلزله سرپل ذهاب مصالح ساختمانی دفع زباله سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بهداشت و سلامت زلزله زباله ها و نخاله های ساختمانی شهروندان سرپل ذهاب نیروهای خدمات شهری جمع آوری زباله ها اقدام به جمع آوری معابر شهری سرپل ذهابی سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز

شهرداری تبریز طی هفت روز گذشته با توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت و لکه‌گیری در ۶۶ محله و معبر شهر، گام دیگری در راستای ساماندهی معابر و تسهیل در ترددها برداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، شهرداری تبریز همگام با اجرای پروژه های متعدد عمرانی خود در سال جاری، اهتمام ویژه ای نیز در ارائه خدمات محله‌ای دارد. یعقوب هوشیار شهردار تبریز برای احصای دقیق مسائل شهری و برطرف کردن آن‌ها از سال گذشته طرح ناحیه‌بندی را در مناطق مختلق شهر آغاز کرده است، به نحوی که استقرار نواحی در مناطق دهگانه تبریز سهم بسزایی در نیازسنجی خدمات و بهسازی آسفالت معابر ایفا کرده است.

نتایج نظرسنجی واحد پژوهش و افکارسنجی اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تبریز نشان می دهد، ۵۲ درصد از شهروندان تبریزی خواستار اولویت‌دهی اساسی به پروژه آسفالت‌ریزی معابر در بودجه سال ۱۴۰۳ بودند. بر همین اساس شهرداری تبریز با تمام توان خود در صدد پاسخ به این مطالبه شهروندی و عمل به رسالت عمرانی پای کار است.

شهرداری تبریز هدف‌گذاری توزیع ۵۰۰ هزار تنی آسفالت اساسی و لکه‌گیری در معابر اصلی و محلات شهر را در دستور کار خود قرار داده است. این نهاد سال گذشته ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سطح مناطق دهگانه توزیع کرده و تلاش دارد با بهبود وضعیت آسفالت معابر افزایش رضایت مندی شهروندان را فراهم کند.

سامان احمدزاده، معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به اینکه کیفیت و ماندگاری آسفالت اصلی‌ترین شاخص معاونت فنی در موضوع تولید و توزیع آسفالت است و برای تحقق این هدف در سال گذشته سومین کارخانه آسفالت نیز راه اندازی شد.

وی می‌افزاید: مدیریت شهری تبریز امسال در راستای رسیدگی به مطالبات شهروندان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه آسفالت هزینه می کند به طوری که ۶۰۰ میلیارد تومان از این بودجه در قالب آسفالت اساسی معابر اصلی و ۶۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به لکه‌گیری اساسی در قالب خدمات محله‌ای مصرف می‌شود.

در این مطلب نگاهی به آمار آسفالت‌ریزی طی هفته گذشته داشته‌ایم و به تفکیک میزان تناژ و نقاط آسفالت‌ریزی در هر منطقه بررسی شده است.

منطقه ۱

شهرداری منطقه ۱ تبریز با توزیع یک هزار و ۱۸۲ تن آسفالت در سطح معابر منطقه جهت آسفالت اساسی و لکه گیری اقدام کرد.

بر همین اساس مسیرهای اتوبان پاسداران، گلپارک کوی رسالت، کوی صالح آباد عباسی، کوچه قبادی، انتهای کریم خوان، همافر ده متری اول، کوی فاطمی چایکنار، ده متری اول صادقیان واقع در ولیعصر و خوارزمی کوی ولیعصر آسفالت ریزی شدند.

منطقه ۲

منطقه ۲ تبریز طی هفته گذشته با ۹۳۰ تن آسفالت نسبت به بهسازی معابر اقدام کرده است.

طی هفته گذشته کوی های کیوان و نظامی شرقی، کوی صبا شرقی، بلوار استاد معین و محوطه سالن ورزشی چاوان از جمله فعالیت های آسفالت ریزی این منطقه بود.

منطقه ۳

شهرداری منطقه ۳ تبریز نیز طی این مدت با توزیع یک هزار و ۴۴۷ تن آسفالت نسبت به آسفالت ریزی اساسی خیابان ملاصدرا، خیابان امیر نظام، آسفالت امامیه بنفشه و دیگر معابر اقدام کرده است.

منطقه ۴

شهرداری منطقه ۴ تبریز نیز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی ۵۲۲ تنی در راستای بهسازی معابر اقدام کرد.

برهمین اساس طی هفته گذشته معابر، کوی نوحه خوان (خیابان بهار)، کوی یاسمن دو (خیابان فیروز نو)، کوی جعفر نائب واقع در خیابان خیام، کوی شادمهر واقع در خیابان شهید باهنر، محوطه زمین ستارخان، توکلی، فلسطین، دامپزشکی، نظام پزشکی، چایکنار، حجتی و فلسطین و … از جمله خیابان ها، محل‌ها و معابری است که توسط معاونت‌های فنی عمرانی و خدمات شهری منطقه لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی اساسی شده است.

منطقه ۵

شهرداری منطقه ۵ تبریز با توزیع یک هزار و ۶۷۴ تنی آسفالت برای چاله زدایی و آسفالت معابر اصلی و فرعی باسمنج، جنب مدرسه آناتا واقع در مرزداران، خیابان میثاق واقع در باغمیشه و کوچه های آن، محله فرهنگیان کوی تربیت واقع در شهرک مرزداران، ضلع جنوبی اتوبان پاسداران حدفاصل سی ان جی تا جماران را در دستور کار خود قرار داد.‌

منطقه ۶

شهرداری منطقه ۶ تبریز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی سه هزار و ۷۹۸ تنی در جهت بهسازی معابر خود اقدام کرده است.

این میزان از آسفالت در معابری شامل مسیر ۳۵ متری صنعتگران، شهرک امام خمینی (ره) مقابل بلوک ۷۱، ۸۳، ۶۹ و مقابل مجتمع فرهنگیان، مقابل مجتمع پلیس، جاده اوغلی، باند کندرو قوناخلارباغی، جاده تبریز - مرند، کوی صنعتی سولماز، آناخاتون، جاده سنتو و میدان کارگر، شهرک شهید دکتر بهشتی به صورت مکانیزه و دستی بهسازی و مرمت شده است.

منطقه ۷

منطقه ۷ تبریز نیز با توزیع ۳۲۶ تن آسفالت مسیرهای دیزل آباد زیرگذر کوی لاله، شهید مدنی روبروی کوی شقایق، آخماقیه جنب پارک فضیلت، محله گلباران واقع در لاله را به صورت اساسی و یا لکه گیری آسفالت ریزی کرده است.‌

منطقه ۸

شهرداری منطقه ۸ تبریز نیز با ۹۹۳ تن آسفالت در کوچه امامزاده واقع در راسته کوچه، کوچه ولیعصر در خیابان محققی، خیابان چایکنار و … را آسفالت ریزی کرده است.‌

منطقه ۹

منطقه ۹ تبریز با توزیع ۲۴ تن آسفالت ریزی به چاله زدایی اقدام کرده است.

منطقه ۱۰

شهرداری منطقه ۱۰ تبریز نیز آسفالت ریزی ۲ هزار و ۸۳۵ تنی را در معابر کوی ایمانی شهرک ارم، ۱۲ متری عالی نسب، کوی صبا و میادین آن در شهرک ارم، کوی باهنر خیابان مفتح، جنب زورخانه شهرک ارم، آسفالت رویه خیابان سرباز شهید، آسفالت رویه خیابان شمس تبریزی در دستور کار خود قرار داد.‌

همچنین طی هفته گذشته ۲۰۰ تن آسفالت در دیگر معابر شهر به صورت متفرقه آسفالت ریزی شده است.

به گزارش ایمنا، شهرداری تبریز در راستای بهسازی معابر و ترمیم آسفالت از ابتدای سال تا به امروز ۲۷ هزار و ۳۱۳ تن آسفالت ریزی در سطح شهر تبریز انجام داده است.

کد خبر 749373

دیگر خبرها

  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر