Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی شمسی‌نیا افزود راه‌اندازی بخش سلول‌های بنیادین در زمینه نگهداری بند ناف در حال اتمام  و مرکز جامع تصویربرداری موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) در حال آماده سازی است.

وی ایجاد بزرگترین مرکز سونوگرافی و پرتودرمانی که برخی تجهیزات آن در حال ورود به کشور است؛ راه‌اندازی داروخانه‌های مجهز؛ راه‌اندازی بخش ویژه برای بیماران ام اس در دارالشفا امام رضا(ع)توسط مختاررعبدالرحمانی و همسرش به یاد فرزند فقیدشان؛ ۱۰ کلینیکِ آماده بهره‌برداری در استان در زمینه پیشگیری را از اقدامات انجام شده نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمسی‌نیا تاکید کرد: موسسه خیریه ثامن‌الحجج (ع) بیش از ۴۰ هزار متر فضای درمانی برای بیماران خاص و سخت درمان در این استان احداث کرده است.

مدیرعامل خیریه ثامن الحجج مرکز درمانی بیماران خاص استان کرمان با اشاره به اینکه ۶ هزار بیمار خاص و چهار هزار بیمار سخت درمان در این استان وجود دارد، اظهار کرد: این موسسه در راستای پیشگیری از ابتلای بیماران به کرونا اقدامات زیادی انجام داده است.

وی تصریح کرد: مسئولان، نهادهای حمایتی و خیرین در اقدامات خیرخواهانه مؤسسه خیریه ثامن الحجج (ع) کرمان نقش داشته‌اند به طوری که طی چند روز اخیر حاج ابراهیم بنازاده، بانی اولیه بخش تالاسمی پنج میلیارد ریال برای خرید تجهیرات و درمان بیماری‌های خاص اهدا کرد.

شمسی نیا با اشاره به اینکه استان کرمان در زمینه پرورش گیاهان دارویی یک ظرفیت است، افزود: طرح کشت گیاهان دارویی به صورت آزمایشی در شهرستان زرند بزودی اجرا می‌شود و به زودی عملیات اجرایی احداث کارخانه فراوری و بسته‌بندی گیاهان دارویی به نام سردار دل‌ها کلید می‌خورد که در این زمینه بزرگترین مرکز تحقیقات طراحی و اساتید داخل و خارج کشور به ویژه متخصصان سازمان جهادکشاورزی برای همکاری اعلام آمادگی کرده و بیش از ۲۰ کارگروه در این راستا تشکیل شده است.

وی به تکمیل مجموعه دارالشفا امام رضا (ع) وابسته به موسسه خیریه بیماران خاص استان کرمان اشاره کرد و افزود: به زودی تفاهم‌نامه‌ای با آستان قدس رضوی امضا می‌شود تا در بخش سلامت با مجموعه دارالشفا همکاری کنند.

مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج بیماران خاص استان کرمان از انعقاد قرارداد با بهزیستی برای راه اندازی مرکز جامع پیشگیری از بیماری‌های خاص که بیش از ۴۰ نوع بیماری نادر را زیرپوشش قرار می دهد؛ خبر داد و گفت: هزار و ۲۰۰ بیمار تالاسمی و هزار و ۶۵۰ بیمار ام اس در کرمان وجود دارد.

وی افزود: موسسه خیریه ثامن الحجج از بیماران خاص هیچگونه هزینه‌ای به جز ۵۰ درصد فرانشیز دارویی را دریافت نمی‌کند.

کد خبر 536951 برچسب‌ها استان‌ کرمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمان موسسه خیریه ثامن الحجج بیماران خاص استان کرمان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت را در این رابطه داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلاء به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلاء به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

کد خبر 6090455

دیگر خبرها

  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد