Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با پروفسور هملمن نماینده سازمان بهداشت جهانی در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، «رشید حیدری مقدم»  در نشست با نماینده سازمان بهداشت جهانی در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ، ضمن ادای احترام به کادر درمان جان باخته از کرونا در جهت معرفی جاذبه‌های دیدنی به ویژه قرارگیری آرامگاه حکیم بزرگ جهان بوعلی سینا در استان همدان  توضیحاتی بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: سیستم بهداشت و درمان استان همدان قطب غرب کشور و خدمات‌رسان به استان‌های اطراف است.

 

وی با بیان مطالبی در مورد ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان ازجمله برخورداری از ۱۴بیمارستان و پوشش‌‍دهندگی به استان‌های اطراف به ویژه منطقه غرب ‌کشور، تعداد کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان و امکانات بهداشتی و  درمانی را برشمرد.

 

وی مهمترین فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان را در مقابله با کووید ۱۹و میزان ابتلا به تفکیک شهرستانی و جنسیتی عنوان داشت و با اشاره به وجود سه سناریو برای اپیدمی کرونا‌ویروس گفت: خوشبختانه در استان همدان سناریوی نخست با در نظر گرفتن تعداد  ۷۰۰تخت بستری اجرایی شد و نیازی به تعداد تخت‌های بیشتر در سناریوهای دوم و سوم نبوده است.

 

سواد بهداشتی افراد جامعه ارتقا یابد

 

نماینده سازمان بهداشت جهانی  در ادامه با تشکر از میزبانی خوب دانشگاه علوم پزشکی همدان در اولین سفرش به این استان ضمن ادای احترام به همه فعالان حوزه سلامت اظهار کرد: امروزه بسیاری از پزشکان در خط اول مقابله با کرونا خدمت می‌کنند.

 

پروفسور هملمن با بیان اینکه بیشترین مشکلات موجود مربوط به تامین وسایل حفاظتی است، به مسائل مربوط به ورود اقلام بهداشتی درمانی به کشور اشاره کرد و برنامه‌های سازمان بهداشت برای تولید کیت‌های تست تشخیصی و فراهم آوردن وسایل بهداشتی خبر داد.

 

نماینده سازمان بهداشت جهانی ضمن با بیان اینکه بالانس خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد در خصوص تلاش سازمان بهداشت جهانی برای پشتیبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران برای فراهم آوردن وسایل مورد نیاز برای بیمارستان‌ها و توسعه توانمندی آزمایشگاهها و بیمارستانها سخن گفت.

 

نماینده سازمان بهداشت جهانی بازدید از برخی مراکز آموزشی درمانی را جزو برنامه‌های  پروژه «آی. سی. ای. آر.پی» دانست و گفت: این پروژه مربوط به پاسخ دهی ایران به کووید ۱۹است که در آن سازمان بهداشت جهانی قراردادی برای تامین وسایل حفاظتی با  هدف بالا رفتن استاندارد وسایل تشخیص کوید و ۱۹در نظر گرفته شده است.

 

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: رییس علوم پزشکی همدان نشست نماینده سازمان بهداشت وضعیت کرونا نماینده سازمان بهداشت جهانی دانشگاه علوم پزشکی همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟