Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر کادر درمان دچار فرسایش جسمی و روحی شده‌اند. به هر حال قریب به 6 ماه است که آنها درگیر بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها هستند و به این بیماران خدمات می‌دهند.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، دکتر علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت گفت: در شرایط فعلی روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی از سوی شهروندان خیلی بهبود پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت 78 درصد بود. متأسفانه در اوایل خرداد این عدد به حدود 22 درصد رسید.

 وی با بیان اینکه با ابلاغ مصوبه اجباری شدن ماسک در اماکن عمومی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مردم به‌خوبی این دستورالعمل را اجرا کردند، افزود: اگر بخواهم با آمار سخن بگویم رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود 40 درصد در اواخر خرداد افزایش یافت و بعد از آنکه استفاده از ماسک اجباری شد این عدد در اواسط تیر ماه به 52 درصد رسید و الان یعنی 10 مرداد ماه این عدد در اماکن عمومی به 72 درصد، در ادارات دولتی به 84 درصد و در حمل و نقل عمومی به 71 درصد افزایش یافته است.

ازدست دادن بهترین سرمایه‌های ملی

رئیسی در ادامه با اشاره به خستگی و فرسودگی بیش از حد کادر درمان و تداوم چنین وضعیتی اظهار کرد: واقعیت این است روزانه ما ده‌ها نفر از هموطنان‌مان را از دست می‌دهیم و متأسفانه روزی نیست که آگهی ترحیمی نبینیم که چند تن از همکاران ما در حوزه‌های بهداشت، پرستاری، پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص به‌خاطر مقابله با کرونا در بیمارستان‌ها و ویزیت بیماران کرونایی جان‌شان را از دست ندهند.

معاون وزیر علوم افزود: گاهی اینها افرادی هستند که بیش از 30 سال درس خوانده‌اند و حداقل 15 سال تجربه کسب کرده‌اند و می‌توانند به‌عنوان سرمایه اجتماعی سال‌ها در خدمت مردم باشند اما به‌خاطر کرونا جان‌شان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کادر درمان دچار فرسایش جسمی و روحی شده‌اند. به هر حال قریب به 6 ماه است که آنها درگیر بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها هستند و به این بیماران خدمات می‌دهند. زمانی این تأسف بیشتر می‌شود که می‌بینیم اغلب بیمارانی که وارد بیمارستان می‌شوند به‌خاطر چند ساعت حضور در یک میهمانی، عروسی، تجمع  و یا به‌خاطر مسافرت دسته جمعی مبتلا شده‌اند و اینها همان بیمارانی هستند که وارد بیمارستان‌ها می‌شوند.

رئیسی تصریح کرد: ما نمی‌توانیم مثل سال‌های گذشته میهمانی برگزار کنیم یا به مسافرت برویم. حتماً نیاز است روش‌مان را عوض کنیم. باید در نظر بگیریم اگر در یک جمعی قرار می‌گیریم ممکن است به‌دلیل ناقلان بی‌علامت خودمان هم آلوده شویم یا حتی خود ما دیگران را آلوده کنیم. سرریز همه این مبتلایان به بیمارستان‌ها وارد می‌شود و همکاران ما شبانه‌روزی در حال فعالیتند و واقعاً خسته شده‌اند.

معاون بهداشت با بیان اینکه روی سخن من با آن 20 تا 30 درصد افرادی است که بی‌مبادلاتی می‌کنند و دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی نمی‌گیرند، تصریح کرد: اینها همان افرادی هستند که علاوه‌بر خودشان به خانواده‌شان نیز آسیب می‌زنند و کادر درمان را متأثر کرده‌اند.

رئیسی در ادامه گفت: برای تجدید قوای کادر درمان راه‌حل ما این است که اولاً با سازمان برنامه و بودجه کشور هماهنگ شده و حدود 7 هزار نیرو در آینده نزدیک استخدام کنیم. این استخدامی‌ها نیروهای تازه نفس را به مراکز درمان اضافه می‌کند. از طرفی برای پرداخت مطالبات معوقه پرسنل درمان تصمیمات خوبی گرفته شده است که کمک‌کننده خواهد بود. با این حال بزرگترین کمک برای کادر بهداشت و درمان کشور این است که ورودی بیمارستان‌ها کم شود و زمانی این اتفاق می‌افتد که مردم به جد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
 وی همچنین درباره حرف‌های اخیر رئیس جمهوری مبنی بر اعمال مجازات و تنبیه متخلفانی که پروتکل‌های بهداشتی را نادیده می‌گیرند، می‌گوید: همه جای دنیا برای افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و به عبارتی قانون‌شکنی می‌کنند جریمه‌های سنگینی را اعمال کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا وزیر بهداشت عروسی کادردرمان پروتکل های بهداشتی بیمارستان ها کادر درمان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی