Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@03:31:49 GMT

بزرگ‌ترین مسجد کشور مجمع الجزایری اندونزی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۸۴۷۷

بزرگ‌ترین مسجد کشور مجمع الجزایری اندونزی

مسجد استقلال (Mosque Istiqlal) در جاکارتا از مساجد مهم کشور اندونزی را می توان یکی از جاذبه های اصلی آن در نظر گرفت و قطعا لقب بزرگ ترین مسجد در جنوب غربی آسیا از آن مسجد استقلال می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، کشور اندونزی بیشترین جمعیت مسلمان را در جهان دارد و برخی از منحصر به فردترین و باشکوه ترین مساجد جهان در این کشور ساخته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیباترین مساجد کشور اندونزی علاوه بر معماری شگفت انگیز دارای پیشینه ای تاریخی و فرهنگی نیز می باشند و این گذشته در معماری برخی از آن ها پدیدار گشته است. سبک ساخت آن ها بسیار متفاوت است و از سبک شرقی تا معماری به شکل آینده تغییر می کند. اندونزی یکی از کشورهای توریستی جهان می باشد که هر ساله تعداد زیادی از مسلمانان گردشگر را جهت دیدن مساجد جامع و فوق العاده زیبا به خود جذب می کند.

 

مسجد استقلال (Mosque Istiqlal) در جاکارتا از مساجد مهم کشور اندونزی را می توان یکی از جاذبه های اصلی آن در نظر گرفت و قطعا لقب بزرگ ترین مسجد در جنوب غربی آسیا از آن مسجد استقلال می شود. مسجد استقلال در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار ساخته شده است و ۱۲۰ هزار نفر می توانند در آن نماز به عبادت بپردازند. از زمانی که کشور اندونزی توانست به استقلال دست یابد طرح ساخت چنین مسجدی را آغاز کرد. به خاطر بزرگی ساخت آن ۱۷ سال به طول انجامید و دارای معماری جالب با سقف های بسیار بلند است که در نوع خود زیبا و کم نظیر است. مسجد استقلال جاکارتا دارای هفت ورودی است. طبقه زیرین مسجد محل وضو و همچنین سرویس بهداشتی است و تالار اصلی مسجد نیز در طبقه اول ساخته شده است. در حقیقت این مسجد از دو بنای مکعبی شکل  یکی بزرگ و دیگری کوچک تر ساخته شده است.

گنبد اصلی مسجد با 45 متر قطر و 17 متر ارتفاع نیز در این قسمت قرار دارد. در بنای اصلی مسجد 12 ستون وجود دارد که سمبل 12 ربیع‌الاول ( تاریخ ولادت پیامبر از دید اهل تسنن) است. قسمت دوم مسجد شامل تراس های پشت قسمت اصلی است که از یک هزار و 800 ستون تشکیل شده و در کنار این قسمت یک تراس بسیار بزرگ با مساحتی معادل 19 هزار و 800 متر مربع قرار دارد که معمولا برای مراسمی چون مسابقات تلاوت قرآن و یا مراسم عید فطر و عید قربان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گنجایش این مسجد در فضای داخلی حدود 100 هزار نفر و دارای گنجایشی معادل همین تعداد در فضای باز و حیاط مسجد است. مسجد استقلال دارای مناره‌ای با 70 متر ارتفاع و پنج متر قطر است. این مسجد همچنین فضایی معادل 35/3 هکتار برای پارک حدود 800 دستگاه اتومبیل دارد و دفاتر مرکزی بعضی از سازمان‌های مذهبی و دینی اندونزی همچون دفتر مرکزی مجلس علماء اندونزی، شورای مساجد اندونزی، مرکز توسعه علوم قرآنی و تلاوت قرآن، دفتر مرکزی کتابخانه اسلامی اندونزی، اتحادیه هنرمندان و فرهنگ دانان اسلامی اندونزی، سیستم 40 ساعته تفسیر قرآن و فدراسیون زنان مسلمان اندونزی در این مسجد قرار دارد.

مسجد استقلال همچنین دارای فعالیت های برنامه‌ریزی شده مذهبی روزانه، هفتگی، ماهانه و سالیانه است. این مسجد در جنوب شرق آسیا بزرگترین مسجد به لحاظ ظرفیت پذیرش افراد است.

از نظر ساختار ساختمان و مساحت مسجد استقلال بزرگترین مسجدجنوب شرق آسیا مي باشد . اندونزیایی ها این مسجد را به مناسبت گرامیداشت روز استقلال این کشور بنا كرده و به همین دلیل این مسجد "استقلال" نام گرفت.

 

 

 

 

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: مساجد اندونزی مساجد جهان اندونزی کشور اندونزی مسجد استقلال ترین مسجد ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد جلوی جنجال بزرگ در خوزستان را گرفت (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، بعد از جنجال بزرگی که هفته پیش در جریان میزبانی استقلال ملاثانی از فجرسپاسی در لیگ دسته اول پیش آمد، مسئولان باشگاه استقلال خوزستان به خاطر ندادن ورزشگاه غدیر اهواز به تیم استقلال ملاثانی بسیار تحت فشار قرار گرفتند.

حواشی این مسئله آنقدر بازتاب گسترده‌ای داشت که استاندار خوزستان و مسئولان ورزش این استان را بر آن داشت که جلسه‌ای مهم را با حضور مدیران عامل باشگاه‌های خوزستانی برگزار کنند.

خروجی آن جلسه حمایت از استقلال ملاثانی بود و در این راستا باشگاه فولاد خوزستان که در جام حذفی حضور نداشت، با همکاری به موقع ورزشگاه مدرن و شیک خود را در اختیار آبی‌پوشان ملاثانی قرار داد.

روز گذشته استقلال ملاثانی برای اولین بار در فولادآرنا که ورزشگاه اختصاصی فولاد است از سپاهان در جام حذفی پذیرایی کرد که اتفاق بزرگی برای این تیم لیگ یکی به حساب می آمد. این اتفاق باعث شد تا روحیه بازیکنان و اعضای ملاثانی قبل از مصاف با سپاهان هم بالا برود و عکس‌های یادگاری نفرات این تیم قبل از شروع بازی با سپاهان در فولادآرنا نشان از همین مساله دارد.

استوری صفحه رسمی باشگاه استقلال ملاثانی از حضور اعضای این تیم در فولادآرنا.

همکاری باشگاه فولاد و در راس آن بهرام رضاییان مدیرعامل این باشگاه سبب شد تا مسئولان استقلال ملاثانی به تمجید از فولادی‌ها بپردازند. نعیم حمیدی، مدیرعامل باشگاه استقلال ملاثانی بعد از بازی دیروز از مسئولان فولاد و امین ابراهیمی رییس کارخانه و بهرام رضاییان مدیرعامل باشگاه بابت دادن ورزشگاه اختصاصی خود به تیم تشکر کرد. سیاوش اکبرپور سرمربی استقلالی‌ها نیز در نشست خبری خود به این مساله اشاره داشت و لب به تقدیر از باشگاه فولاد خوزستان گشود.

این در حالی است که با شروع مسابقات فولاد در لیگ برتر احتمالا شاهد ادامه مشکلات استقلال ملاثانی برای میزبانی از حریفان باشیم. باید دید در آینده چه اتفاقاتی پیرامون میزبانی ملاثانی از حریفان پیش خواهد آمد.

دیگر خبرها

  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نام استقلال تغییرناپذیر است
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • فولاد جلوی جنجال بزرگ در خوزستان را گرفت (عکس)
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا