Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران با همکاری سه شهر سنندج، همدان و کرمانشاه ایجاد می‌شود و تفاهم‌نامه آن امروز با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو امضا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، تفاهم‌نامه مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران با همکاری سه شهر سنندج، همدان و کرمانشاه امروز با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و سه شهرداری و اعضای شورای شهر این سه شهر امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد سالاری معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در این نشست با اشاره به راه ارتباطی مناسب استان کرمانشاه با استان‌های مجاور اظهار داشت: فرودگاه کرمانشاه دارای سابقه طولانی است و باند اصلی آن در حال بازسازی است و مجوز انجام پرواز به کشورهای همسایه دریافت شده است.

وی با بیان اینکه راه‌آهن غرب کشور به مرکز استان کرمانشاه رسیده است عنوان کرد: خط ریلی تا اسلام‌آبادغرب 80 درصد و تا خسروی 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مقرر شده تا خانقین عراق ادامه پیدا کند که در نهایت ما را به بندر لاذقیه سوریه وصل می‌کند.

وجود هزار واحد خدمات پذیرایی در رشت؛ گیلان ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری داردتأیید بیش از 8300 پرونده درخواست تسهیلات کرونایی از سوی وزارت گردشگریسامانه صدور مجوز تأسیسات گردشگری کشور آماده بهره‌برداری شد

سالاری با اشاره به اینکه باید از ظرفیت بالای بخش خصوصی برای عملیاتی کردن این تفاهم‌نامه استفاده شود گفت: استان کرمانشاه در هر زمان دارای چهار فصل است که یک ظرفیت فوق‌العاده محسوب می‌شود و استفاده از این ظرفیت‌ها برای منطقه غرب کشور به ویژه شهرداری‌ها بسیار مؤثر است.

وی با بیان اینکه قابلیت‌هایی که در استان‌های غرب میور وجود دارد به صورت یکنواخت توزیع نشده و به تبع جمعیت نیز به صورت یکنواخت توزیع نمی‌شود افزود: در شهر کرمانشاه یک میلیون نفر، در شهر دوم 300 هزار نفر و در شهرهای بعدی 50 هزار نفر زندگی می‌کنند.

برای معرفی هویت واقعی سه شهر برنامه‌ریزی شده

طلوعی شهردار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه استان‌های غرب کشور بعد از انقلاب به دلیل مرزی بودن مشکلات بیشتری را متحمل شدند اظهار داشت: بعد از دوران دفاع مقدس به این استان‌ها توجه جدی و ویژه‌ای نشد و استان‌ها نیز خود برای فراهم کردن زیرساخت‌ها اقدامات مناسبی انجام نداده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه گفت: با این اقدام ظرفیت‌ها و هویت واقعی این سه شهر به مردم ایران و خارج از کشور معرفی می‌شود.

عباس صوفی شهردار همدان نیز در این نشست اظهار داشت: همدان دروازه منطقه غرب کشور است و می‌تواند در کنار سه استان دیگر ظرفیت‌های موجود را معرفی کند زیرا این مسیر گردشگری هیچوقت معرفی نشده است.

وی با اشاره به اینکه 1800 اثر تاریخی در همدان ثبت شده است گفت: سال گذشته همدان میزبان اعضای جهانی یونسکو برای جاده ابریشم بود که می‌تواند در کنار مسیر گردشگری قرار گیرد و در پساکرونا یک مسیر موفق در حوزه رونق گردشگری باشد.

حشمت‌الله صیدی شهردار سنندج در این جلسه با اشاره به اینکه هر کدام از این سه استان ظرفیت قابل توجهی در حوزه گردشگری دارند اظهار داشت: با فراهم سازی زیرساخت‌ها می‌توان شاهد استقبال بیشتر گردشگران بود.

وی با ابراز امیدواری از انجام اقدامات مشترک گردشگری بین سه استان عنوان کرد: در شهر سنندج در نوروز 97 و 98 جشن 30 هزار نفری با امنیت کامل برگزار شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

مهدی عبدالمالکی رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه در این جلسه با بیان اینکه مسیری که برای کریدور گردشگری انتخاب شده مزیت‌ها و فرصت‌های بسیاری دارد اظهار داشت: ثبت بیش از 8000 اثر ملی، تفرجگاه‌ها و مردم شجاع با پیشینه غنی از جمله این ظرفیت‌ها است.

وی با اشاره به اینکه این میثاق‌نامه مؤید عبور از حد رقابت بین این سه استان است عنوان کرد: سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی معرفی شده و چنانچه کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک و همدان به عنوان شهر خلاق صنایع دستی معرفی شود این سه استان در کنار یکدیگر جذابیت بسیاری دارند.

عبدالمالکی با بیان اینکه جمعیت این سه استان پنج میلیون نفر است گفت: وسعت این سه استان 73 هزار کیلومتر است که 6 درصد از وسعت کشور را شامل می‌شود.

در پایان این مراسم نیز نشان شهروندی کرمانشاه به حجت‌الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اعطا شد.

انتهای پیام/832

R41380/P/S6,68/CT11 بیشتر بخوانید... استان‌های کرمانشاه و همدان از ظرفیت راه ابریشم برای جذب گردشگر استفاده کنند دستورالعمل صدور مجوز فعالیت گردشگری کشاورزی ابلاغ شد استان کرمان با جایگاه واقعی خود در حوزه گردشگری فاصله زیادی دارد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... استان‌های کرمانشاه و همدان از ظرفیت راه ابریشم برای جذب گردشگر استفاده کنند دستورالعمل صدور مجوز فعالیت گردشگری کشاورزی ابلاغ شد استان کرمان با جایگاه واقعی خود در حوزه گردشگری فاصله زیادی دارد پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ سفر ‌به مازندران اکیداً ممنوع/ وضعیت قرمز در ۲۰ شهرستان/ موارد بستری و ابتلا به کرونا ‌۴برابر افزایش پیدا کرد‌ ۲ طرح‌های مجلس برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر‌‌/ کالابرگ‌ کالاهای اساسی ویژه ‌دهک‌های پایین جامعه ‌تنظیم شد‌ ۳ نماینده سازمان بهداشت جهانی:‌ ‌ایران را برای تأمین اقلام بهداشتی پشتیبانی ‌می‌کنیم/ با کمبود وسایل حفاظتی مواجهیم ۴ انهدام ‌بزرگ‌ترین شبکه‌‌ قاچاق ارز و پولشویی در آذربایجان‌غربی/ متهمان ارز را در قالب حواله از کشور خارج می‌کرد‌ند ۵ جزئیات جدید از قرارداد ۲۵ ساله‌ / ‌چین در ایران‌ سرمایه‌گذاری ‌می‌کند / تخریب قرارداد ‌با سوءنیت ‌‌است ۶ گزارش ویدیوئی| وضعیت ‌هشدار کرونا در منطقه محروم ایران / اگر بلوچستان در پیک کرونا قرار گیرد چه می‌شود؟ ۷ خبری خوش از افزایش صادرات ‌ایران در اوج تحریم‌ها / افزایش ۵ برابری صادرات کشور به اوراسیا‌ ۸ خوزستان| آب موردنیاز عشایر "رامهرمز" با رعایت مسائل بهداشتی تأمین می‌شود مهمترین اخبار استانها ‌ابتلای ۳۵۰ نفر از اهالی روستایی در گرگان به ویروسی ناشناخته / آیا مردم به ‌کرونا مبتلا شده‌اند؟ + فیلم نظر آیت‌الله سبحانی درباره عزاداری ماه محرم / ‌عزاداری ‌سیدالشهدا (ع) با حفظ سلامت جامعه ‌باید انجام بگیرد انهدام ‌بزرگ‌ترین شبکه‌‌ قاچاق ارز و پولشویی در آذربایجان‌غربی/ متهمان ارز را در قالب حواله از کشور خارج می‌کرد‌ند آیت الله علوی‌گرگانی: عزاداری اباعبدالله(ع) ‌نباید فراموش شود / مردم مجالس ‌عزا را سنتی و با رعایت ‌بهداشت برگزار کنند مهمترین اخبار تسنیم لبنان| بازکردن پرونده کهنه ترور «حریری»؛ نمایش مضحک آمریکا برای فشار علیه حزب‌الله درخواست نمایندگان مجلس برای مسکوت‌ماندن احیای وزارت بازرگانی نهادهای وابسته به دولت ارزهای صادراتی را برنمی‌گردانند/ آل‌اسحاق: بازگشت ارز صادراتی «سیاسی» شد حطیط بررسی کرد: عمق شکست آمریکا و سردرگمی اسرائیل در برابر حزب الله اردن| تظاهرات گسترده در همه مناطق/ اردنی‌ها برای نخستین بار خواستار استعفای دولت شدند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه گردشگری مسیر گردشگری سه استان تفاهم نامه ترین اخبار استان ها ظرفیت ها غرب کشور سه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان

تین نیوز سیدحسین میرافضلی :

تاکنون ده ها مقاله و یاد داشت در خصوص کریدور شمال جنوب و اهمیت آن نوشته شده و مصاحبه های زیادی انجام شد اما عملا اتفاق ملموسی حاصل نگردیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سیاست روز، انتظار بود تا صد میلیون تن بار بین شرق و غرب و جنوب آسیا با شامل غرب آسیا از طریق این کریدور و از مسیر ایران جابجا شود اما هنوز رشد ملموسی در این خصوص حادث نگردیده است. دلایل اینکه این آرزوی بزرگ در حد سخن و شعار باقی مانده چیست؟

از جمله دلایل اصلی عدم تحقق رویای کریدور شمال جنوب عبارتند از:

1-عدم همکاری ترکیه جهت رفع مشکل خط آهن بین دریاچه وان و غیر اقتصادی شدن حمل بار  ریلی از این مسیر

2-مشکلات کانال ولگا جهت حمل انبوه و سریع کالا

3-عدم اتصال راه اهن ایران به عراق از طریق شلمچه یا خانقین

یکی از راهکارهای اساسی حل این مشکلات اتصال راه آهن ایران به گرجستان از طرق ارمنستان است. بندر پوتی گرجستان یکی از بنادر بزرگ و پیشرفته جهان است. بندر باتومی نیز از ظرفیتهای مناسبی برخوردار است.  خط آهن ایران می بایست بهر طریق ممکن هر چه سریعتر به خط اهن و بنادر  گرجستان متصل شود. از طریق بنادر گرجستان می توان اروپا و شمال آفریقا را تحت پوشش کریدور جنوب شمال قرار داد.

دو مسیر برای تحقق این هدف وجود دارد که عبارتند از:

1-راه آهن رشت آستارا و اتصال به گرجستان از طریق آذربایجان یا اتصال خط اهن جلفا به نخجوان و از انجا به ارمنستان و گرجستان که این مسیر کمترین سرمایه گذاری را می خواهد چرا زیرساختهای ان موجود می باشد.

احتمالا آذربایجان کما فی سابق با ایران همکاری جدی نخواهد نمود اما چنانچه آذربایجان و ترکیه کاملا متوجه شوند که عزم ایران برای احداث خط اهن ارمنستان جدی است همکاری نسبتی بیشتری خواهند نمود. با این حال ایران می بایست پروژه خط اهن ارمنستان را در هر شرایطی پیگیری نماید تا وابسته به دو کشور ذکر شده نباشد. حتی چنانچه کشور آذربایجان همکاری بیشتری داشته باشد باز نیز یک مسیر ریلی برای تحقق کریدور شمال جنوب و جابجایی ده ها میلیون تن بار در مسیر این کریدور بین المللی کافی نیست و احداث خط اهن ایران ارمنستان یک ضرورت ملی است.

2-احداث 65 کیلومتر راه اهن از جلفا تا مکان مد نظر در مرز ارمنستان و احداث راه اهن از مرز ایران تا محل اتصال به خط آهن ارمنستان(خط اهن ارمنستان به گرجستان متصل می باشد)

 راهکارهای اجرایی اتصال خط آهن ایران به ارمنستان و گرجستان:

1-انعقاد قرارداد الزام آور و تعهد آور با ارمنستان جهت تامین هزینه احداث خط آهن از مرز ایران تا محل اتصال به خط آهن ارمنستان گرجستان و واگذاری پروژه بصورت BOO یا BOT به سرمایه گذار ایرانی

2-در صورت نیاز، ایجاد کنسرسیومی جهت اجرای پروژه با مشارکت سرمایه گذاران هندی و چینی( احداث این خط اهن منافع بسیار زیادی برای این دو کشور به دنبال دارد)

3-شروع عملیات اجرائی خط اهن جلفا تا مرز ارمنستان پس از انجام بند 1

4-شروع عملیات اجرائی در خاک ارمنستان توسط شرکتهای ایرانی و اعضای کنسرسیوم

 منافع اجرای این طرح برای ایران:

شرکت راه آهن 50درصد درآمد شرکتهای ریلی را بابت حق دسترسی به شبکه برداشت می کند چنانچه کرایه هر تن کیلومتر بار را 800تومان لحاظ نمائیم که 400 تومان آن سهم شرکت راه آهن می شود با ترانزیت ریلی 20 میلیون تن بار سالانه 300 میلیون دلار درامدپایدار صرفا در بخش زیرساختهای ریلی برای کشور ایجاد می شود با استفاده از این درآمد وام های دریافتی در مدت کوتاهی پس از بهره برداری طرح بازپرداخت خواهد شد. با توجه به بررسی مسیر و طول مسیر،  هزینه اجرای این پروژه حدود 500میلیون دلار خواهد بود که در مدت کمتر از دو سال پس از بهره برداری بازگشت خواهد شد.

-ترانزیت حدود بیست تن میلیون تن بار از طریق 1500کیلومتر شبکه ریلی ایران و در نتیجه
 ایجاد حدود 300 میلیون دلار درآمد برای شرکت راه آهن، در حوزه خدمات حمل و نقل نیز درامدهای قابل توجهی ایجاد می شود.

-ایجاد بیش از 300 میلیون دلار درآمد برای شرکتهای مالک لکوموتیو و مالک واگن-ارتقاء روابط و تعاملات بین المللی ایران-افزایش سطح امنیت پایدار در کشور -ایجاد هزاران شغل در حین اجرای پروژه

-ایجاد هزاران شغل در خدمات حمل و نقل مرتبط از جمله تولید واگن و لکوموتیو و قطعات و تجهیزات مربوطه و شرکتهای حمل و نقل ریلیپیش نیازهای ایجاد جذابیت برای کریدور ایران ارمنستان گرجستان:

-اجرای هر چه سریعتر خط آهن دو خطه و پر سرعت از ایران تا خط آهن ارمنستان گرجستان

-اتصال چابهار به شبکه ریلی -رساندن میانگین سرعت قطارهای باری به 80 تا 100کیلومتر بر ساعت

-افزایش سرعت تخلیه و بارگیری در بنادر جنوبی-تکمیل مسیرهای اتصال خط اهن بندر ماهشهر به تبریز  

-تصویب قوانین تسهیل کننده ترانزیت و رفع کلیه موانع قانونی و نرم افزاری-ارتقاء سطح دیپلماسی و تعاملات بین المللی

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است