Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@01:40:49 GMT

کلید جادویی حل بحران کرونا شاید هرگز ساخته نشود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۰۴۹۱

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت و «مایک رایان» رئیس بخش برنامه های اضطراری این سازمان از همه کشورها خواستند تمهیدات بهداشتی همچون زدن ماسک، فاصله اجتماعی، شستن دست ها و تست کرونا را رعایت کنند.

آدهانوم در یک کنفرانس مجازی از مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: پیام ما به مردم و دولت ها آشکار است: همه این موارد را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد که زدن ماسک باید نمادی از همبستگی در سراسر جهان باشد.

وی افزود: در حال حاضر تعدادی واکسن در مرحله سوم آزمایش بالینی است و همه ما امیدواریم که واکسن های موثری برای جلوگیری از ابتلا تولید شود. با این حال، در حال حاضر راه‌حلی ساده و به ظاهر جادویی برای این مشکل پیچیده وجود ندارد و ممکن است هرگز به دست نیاید.

رایان نیز با اشاره به اینکه کشورهایی با شمار بالای ابتلا همچون برزیل و هند باید پذیرای مبارزه ای بزرگ باشند، گفت: راه برون رفت، طولانی و مستلزم تعهدی پایدار است.

مقام های سازمان جهانی بهداشت گفتند که یک تیم تحقیقاتی که در چین به سر می برند، هنوز به ژنو بازنگشته اند.

قرار است تیمی بزرگتر از کارشناسان چینی و بین المللی تحت هدایت سازمان جهانی بهداشت در مورد منشا شیوع این ویروس در شهر ووهان چین تحقیق کنند، اما هنوز زمان انجام این تحقیق و ترکیب این تیم مشخص نشده است.

 آدهانوم همچنین از مادران مبتلا به کووید – ۱۹ خواست به نوزادان خود شیر دهند، زیرا به گفته وی، مزایای این کار بیش از خطر ابتلا به این بیماری است.

کووید – ۱۹ تاکنون ۱۸ میلیون و ۸۴ هزار و ۴۵۲ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۶۸۹ هزار و ۹۱۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و ۱۱ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۴۶۳ نفر بهبود یافته اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید