Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده درباره آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان گفت: تاکنون در کمیسیون فرعی لوایح دولت بیش از ۱۲ جلسه و در کمیسیون اصلی هم پنج جلسه درباره بررسی و رفع ایرادات لایحه تامین امنیت زنان برگزار شده که نتایج خوبی داشته است.

معصومه ابتکار روز دوشنبه در سومین نشست تخصصی با مدیران کل امور زنان سراسر کشور، با یادآوری اینکه در سال پایانی دولت قرار داریم و یکسال فرصت است تا برنامه ها و طرح ها اجرایی و عملیاتی شوند، افزود: امسال سال تثبیت برنامه‌ها و گرفتن نتایج و مستندسازی از فعالیت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه سند ارتقای وضعیت زنان در ۳۱ استان یکی از عملکردهای مثبت این دوره بود، خاطرنشان کرد: این سند بر حرکت برنامه محور استوار است.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: تهیه و ابلاغ شناسنامه شاخص ها هم دستاورد بزرگ دیگری است که با همکاری مرکز آمار تدوین و تهیه شد که رصد و پایش این شاخص ها از مسایل مهمی است که با راه اندازی سامانه پایش و رصد در هفته دولت، چگونگی اجرایی شدن شاخص ها پیگیری می شود.

ابتکار با تاکید بر اینکه همه طرح ها از جمله تاب آوری، طرح زنان سرپرست خانوار، توانمندسازی زنان روستایی و عشایری و سایر طرح ها در جهت تحقق شاخص ها و سند ارتقای وضعیت زنان است، تصریح کرد: هر موافقت نامه ای که به امضا می رسد به شاخص های عدالت جنسیتی ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ و مرجع بالادستی ارجاع داده می شود پس پراکنده کاری نداریم.

وی با بیان اینکه باید در جهت معرفی این سند و اجرای آن در ابعاد مفهومی و نظری و کاربردی پیشگام باشیم، یادآور شد: همواره منتقدانی هستند که می خواهند موضوع را مخشوش و مخدوش جلوه دهند پس نیاز داریم از نظر بحث نظری، شیوه های اجرایی و غیره کار را معرفی کنیم.

قرآن کریم بهترین و زیباترین الگو و مرجع عدالت جنسیتی است

ابتکار با ابراز امیدواری از اینکه در روز ملی خانواده که ۲۵ مرداد است، همه همکاران و مدیران در این روز شاخص های عدالت جنسیتی و خانواده در سند را اجرایی و طرح ملی خانواده را در استان تبیین و معرفی کنند، تاکید کرد: این طرح ها به استناد آیات شریفه قرآن کریم که زیبا به مشکلات خانواده اشاره دارد و عنوان می‌کند که رفتار و مراودات باید با نیکی باشد تهیه و تبیین شده است و در واقع قرآن کریم، شاه کلید ما در گفت گوی ملی خانواده است.

همه باید برای اصلاح عدالت جنسیتی دوشادوش دولت تلاش کنند

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در مسیر اصلاح جامعه و تحقق عدالت جنسیتی، باید ظرفیت های کار گروهی در بخش های دولتی و غیر دولتی در کنار هم گام بردارند زیرا اجرای سند ارتقای وضعیت زنان مختص دولت نیست و همکاری همه سازمان های مردم نهاد را می طلبد.

وی تاکید کرد: در مورد شاخص ها هم مدیران کل استان ها با بخش های تخصصی هماهنگ و همکار باشند تا بتوانیم در روز ملی خانواده و هفته دولت در سطح ملی و استانی دستاوردهای فعالیت زنان و خانواده را بخوبی معرفی کنیم.

ابتکار تصریح کرد: مهم این است که فعالیت ها با پیوست رسانه ای باشد تا آحاد مردم از روند فرایند کارها و مشارکت ها مطلع شوند.

ضرورت حذف نگاه سختگیرانه به قانون

معاون رئیس جمهوری در بخشی دیگر از این جلسه درباره لوایح مورد پیگیری این معاونت گفت: جلسات متعدد و مستمری درباره لایحه تامین امنیت زنان در کمیسیون لوایح دولت برگزار شده و تا کنون در کمیسیون فرعی بیش از ۱۲ جلسه و در کمیسیون اصلی هم پنج جلسه درباره بررسی و رفع ایرادات این لایحه برگزار شده است. در این لایحه مباحث سنگینی وجود دارد و مشارکت خوبی انجام شده است.

ابتکار درباره لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان نیز یادآور شد: مرجع ملی و متولی این قانون وزارت دادگستری است و جلساتی هم درباره آن تشکیل شده است. آیین نامه اجرایی این لایحه هم در دستور کار وزارت کار است.

وی توضیح داد: بنا است آیین نامه کودکان کار هم با قانون جدید انطباق داده شود. ضمن اینکه آیین نامه اجرایی قانون تابعیت هم توسط دولت تصویب و ایرادها رفع شود و دستورالعمل اجرایی هم در مراحل نهایی است و امیدواریم دستگاه های مرتبط و ادارات اتباع، سختگیرانه به قانون نگاه نکنند و این امور را تسهیل کنند.

معرفی الگوهایی که استان ها برای اجرایی شدن سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده بکار برده اند و همچنین ارائه گزارش عملکردها از جمله اهداف این نشست بود که با حضور تمامی مدیران کل امور زنان استان ها برگزار شد.

اخبار مرتبط قوه قضائیه چه تغییراتی روی لایحه تامین امنیت زنان علیه خشونت اعمال کرد؟ در لایحه تامین امنیت زنان بازدارندگی لازم وجود دارد علما به ما گفتند که به مسئله خشونت علیه زنان ورود کنید/ لایحه تامین امنیت زنان، ضامن امنیت زنان است لایحه «تامین امنیت زنان در برابر خشونت» توسط رییس قوه قضاییه برای دولت ارسال شد قول ریاست قوه قضائیه برای ارسال لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت به دولت لایحه تامین امنیت زنان مراحل پایانی خود را در قوه قضاییه می‌گذراند ابتکار: لایحه تامین امنیت زنان مقابل خشونت در مراحل پایانی است لایحه «تامین امنیت زنان در برابر خشونت» در حال نهایی شدن است گفتگوی جمعی از زنان با رییس قوه قضاییه پیرامون مسائل حقوقی و ‎لایحه تامین امنیت زنان منتظر تایید نهایی لایحه تامین امنیت زنان توسط قوه قضاییه هستیم

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا معصومه ابتکار لایحه تامین امنیت زنان لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی لایحه تامین امنیت زنان سند ارتقای وضعیت زنان معاون رئیس جمهوری زنان و خانواده عدالت جنسیتی ملی خانواده قوه قضاییه امور زنان برگزار شد شاخص ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقان: دارایی بلوکه‌شده در عراق نداریم/ جنایت‌های صهیونیست‌ها مستندسازی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد دهقان معاون حقوقی رییس جمهور روز چهارشنبه - ۱۹ اردیبهشت ماه - در حاشیه جلسه هیئت دولت به خبرنگاران گفت: طبق حکم قضایی، ایران دارایی بلوکه شده در عراق ندارد اما برخی موانع وجود دارد که با گفت‌و گو حل می‌شود.

وی اظهار داشت: برخی مراودات پولی و مالی بین ایران و عراق وجود دارد که با گفت وگو بین مقامات بانک مرکزی ایران و طرف عراقی همیشه حل شده و مشکلی لاینحلی در این زمینه وجود ندارد.

معاون حقوقی رییس جمهور درباره مطالبه جهانی برای محرومیت رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک به دلیل جنایات این رژیم در غزه و اینکه آیا دولت در این باره برنامه‌ای دارد، یادآورشد: فهرستی از اقدامات این رژیم جعلی با بهره بردن از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد تهیه شده که مستند سازی خواهد شد.

دهقان اضافه کرد: همچنین ارتباطاتی با سازمان‌های مردم نهاد خارج از کشور شکل گرفته است تا بتوانیم از این ظرفیت برای نشان دادن جنایات این رژیم به سایر کشورهای جهان استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • معاون رئیسی: دارایی بلوکه شده در عراق نداریم
  • معاون رئیسی : دارایی بلوکه شده در عراق نداریم / برخی مراودات مالی وجود دارد که همیشه با گفت‌وگو حل شده
  • دهقان: دارایی بلوکه‌شده در عراق نداریم/ جنایت‌های صهیونیست‌ها مستندسازی می‌شود
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده