Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسرائیل نگران آن است که در صورت شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، توسط اتحادیه اروپا به دلیل شهرک‌سازی‌های غیرقانونی تحریم شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، بعد از انتشار نامه‌ای که ۱۶ کشور اروپایی برای دولت اسرائیل فرستادند و در آن به طرح شهرک‌سازی در منطقه قدس شرقی اعتراض کرده و خواهان لغو فوری آن شدند، مسؤولان سیاسی و حقوقی در تل‌آویو نگرانی خود را از این مساله ابراز داشتند که این نامه مقدمه‌ای برای تحریم‌های غرب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها می‌گویند چنین اقداماتی در صورت شکست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در رقابت انتخاباتی واقعی خواهد بود.

منابع سیاسی اعلام کردند وزارت خارجه رژیم صهیونیستی این نامه را خط قرمز می‌داند که باید قبل از آنکه فرصت از دست برود با جدیت با آن برخورد کرد. به ویژه اینکه این دومین نامه‌ای است که اروپایی‌ها برای اسرائیل می‌فرستند. در ماه مه نیز نامه‌ای علیه طرح الحاق برای اسرائیل فرستادند. اسرائیل نامه جدید را خطرناک می‌داند. وزرای خارجه ۱۱ کشور اروپایی آن را برای اتحادیه اروپا فرستادند و در آن خواهان اتخاذ اقداماتی در جهت مجازات اسرائیل برای ممانعت از الحاق کرانه باختری شدند که از جمله آن به رسمیت شناختن کشور فلسطین است. در آن زمان وزرای خارجه بلژیک، ایرلند، ایتالیا، فرانسه، مالت، پرتغال، سوئد، دانمارک، لوکزامبورگ، هلند و فنلاند خواستار این موضع‌گیری شدند.

۱۶ کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس، اسپانیا، بلژیک، دانمارک، فنلاند، ایرلند، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی و سوئد هستند که یادداشت اعتراضی را برای وزارت خارجه اسرائیل فرستاده و در آن از نگرانی شدید اروپا از پروژه ساخت و ساز در منطقه E.۱ در شمال شرق قدس که سازمان ملل نیز هشدارهای زیادی درباره آن داده، سخن گفتند. آن‌ها تأکید کرده‌اند که شهرک‌سازی در این منطقه ارتباط بین شمال و جنوب کرانه باختری را قطع خواهد کرد و هرگونه روند مسالمت‌آمیزی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

سفرا در این نامه اعلام کردند آن‌ها شهرک‌سازی‌های اسرائیل در قدس شرقی و کرانه باختری را اقدامی غیرقانونی می‌دانند اما ساخت و ساز در این منطقه استراتژیک حساس و دیگر مناطق قدس تأثیر ویرانگری بر کشور فلسطین دارد و امکان اجرای راهکار تشکیل دو کشور را از بین می‌برد.

در این راستا سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) ضمن استقبال از این نامه اعتراضی، از کشورهای اروپایی امضا کننده آن خواست اقدامات کارآمد و جدی علیه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سفرای ۱۵ کشور اروپایی و سفیر اتحادیه اروپا در تل‌آویو نسبت به احتمال پیشبرد طرح ساخت و ساز شهرک‌های اسرائیلی در منطقه E۱ که قدس را از کرانه باختری جدا می‌کند، ابراز نگرانی کردند.

رادیو رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که از میان معترضان، سفرای کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس نسبت به از بین رفتن شانس مذاکره بر سر راهکار تشکیل دو کشوری و مانع‌تراشی در مسیر دستیابی به کشور فلسطین هشدار داده‌اند.

در همین راستا، حنان عشراوی، یکی از اعضای کمیته اجرایی سازمان ساف در بیانیه مطبوعاتی خود بر اهمیت تلاش برای ایجاد بازدارندگی در قبال رژیم اشغالگر و توقف نقض‌های مکرر قانون و قطعنامه‌های بین‌المللی تأکید کرد.

وزارت خارجه فلسطین از دادگاه کیفری بین‌المللی خواست تا به سرعت تحقیقات را درخصوص جنایات رژیم صهیونیستی آغاز کند و علیه مسؤولان اسرائیلی مجازات اعمال کند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای آرام کردن شهرک‌نشینان تلاش می‌کند چراکه به وعده خود درباره الحاق ۳۰ درصد کرانه باختری در اول ماه ژوئیه وفا نکرده است. او به الحاق مناطقی در حومه قدس وعده داد و اعلام کرد دستوراتی برای اجرای طرح شهرک‌سازی در منطقه E۱ داده است که در ابتدا شامل احداث ۳۵۰۰ واحد مسکونی است.

نتانیاهو با این اقدام موضع بین‌المللی را نادیده گرفت چراکه کرانه باختری را به دو بخش جدا تقسیم می‌کند. نیکولای ملادینوف، هماهنگ کننده روند صلح خاورمیانه نیز نسبت به این طرح هشدار داده است.

ملادینوف از مقامات اسرائیلی خواست از اتخاذ چنین اقدامات یکجانبه‌ای که به بی‌ثباتی دامن می‌زند و احتمال ازسرگیری مذاکرات فلسطین و اسرائیل را از بین می‌برد، خودداری کنند.

به گفته منابع سیاسی، اسرائیل فعالیت کادر سیاسی حزب دموکرات آمریکا برای تهیه برنامه سیاسی جو بایدن، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را پیگیری می‌کند. از پیش‌نویس‌هایی که رسانه‌های آمریکایی منتشر کرده‌اند مشخص می‌شود که این برنامه بر دوستی با اسرائیل و ادامه حمایت نظامی تأکید دارد اما بر مخالفت با شهرک‌سازی و الحاق نیز تأکید دارد و این تل‌آویو را نگران می‌کند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036ht

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسرائیل ترامپ رژیم صهیونیستی کشور اروپایی کرانه باختری شهرک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسه پارلمان اروپا با نادیده گرفتن نقش رژیم صهیونیستی در بحران فعلی منطقه که ناشی از اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و سیاست‌های اشغالگرانه آن است، ایران را به گسترش تنش‌ها در منطقه متهم کرد، اما اشاره کرد که تحریم‌ها به تنهایی، پاسخ کارآمدی به اقدامات ایران نیست.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران، روز گذشته، در واکنش به اظهارات بورل درباره تصمیم کشور‌های اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران گفت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن، تقریبا، چیزی بیش از کلمات توخالی نیست. اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش درباره جنگ غزه، بدون محکومیت جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان طی حملات کورکورانه آن به غزه، با کلی‌گویی مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به غزه در پی عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس در ۷ اکتبر که با هدف ادعایی «نابودی حماس» انجام شده، تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۳۴ هزار نفر از فلسطینیان، از بین رفتن ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این منطقه و آواره شدن ۸۵ درصد از مردم آن شده است.

محاصره انسانی غزه موجب شده است کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی احتمال بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی، گرسنگی و شیوع بیماری‌های واگیردار افزایش پیدا کند. رژیم صهیونیستی در حملات خود اهداف غیرنظامی مانند مدارس، مساجد، کلیساها، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌ها را نیز هدف قرار داده است.

دیگر خبرها

  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا / تاکید بر تحریم های بیشتر ایران
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • دفاع متفاوت برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت