Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@12:28:52 GMT

درخواست دیه برای قتلی که ناگشوده ماند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۲۰۰۸

مرد میانسال که بعد از مرگ همسرش دچار افسردگی شده و خانه و فرزندانش را ترک کرده بود در حالی به قتل رسید که با گذشت 13 سال از این ماجرا هنوز قاتلش شناسایی نشده و پرونده بلاتکلیف مانده است.

به گزارش ایران، رسیدگی به این پرونده از 13 سال قبل آغاز شد.

زنی سالخورده که مالک یک ساختمان قدیمی در خیابان مولوی بود با پلیس تماس گرفت و از انتشار بوی تعفنی که از داخل یکی از اتاق‌های خانه‌اش می‌آمد شکایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: من خانه‌ای بزرگ دارم که هر کدام از اتاق‌هایش را به یک خانواده اجاره داده‌ام.

مدتی قبل مردی میانسال با ظاهری آشفته و بیمار گونه به سراغم آمد و خواست به او اتاق اجاره دهم، از آنجا که ظاهرش مناسب نبود موافقت نکردم اما او گفت به تازگی همسرش فوت کرده و دچار افسردگی شده و می‌خواهد تنها زندگی کند. بعد از اینکه اتاق را اجاره کرد مدتی بعد ناپدید شد بعد از آن هم از اتاقی که به او اجاره داده بودم بوی تعفن می‌آید. در اتاق قفل است و من وارد آن نشدم و درخواست دارم پلیس بررسی کند.

بلافاصله مأموران به محل رفته و بعد از اینکه در اتاق را باز کردند با پیکر بی‌جان مرد 50 ساله در حالی رو به رو شدند که چند روزی از مرگش می‌گذشت و مشخص شد که وی شکنجه شده و بعد از بستن دست و پایش او را کشته‌اند. پزشکی قانونی همچنین گزارش داد مقتول به‌دلیل خفگی جانش را از دست داده است.

مأموران با توجه به مدارک شناسایی مرد میانسال خانواده او را شناسایی کردند. فرزندان مقتول به پلیس گفتند: مدتی قبل مادرمان فوت کرد. از آنجا که پدرم عاشق مادرم بود بعد از مرگ او دچار افسردگی شدید شد و خانه را ترک کرد. بارها با او تماس گرفتیم و خواهش کردیم که به خانه برگردد، اما بداخلاقی می‌کرد و گفت می‌خواهم با دوستانم باشم و اصلاً نمی‌خواهم شما را ببینم. با اینکه می‌دانستیم دوستان زیادی ندارد اما مقاومتی نکردیم و فکر کردیم اگر مدتی تنها باشد همه چیز خوب می‌شود.

ما در این قتل به هیچ‌کس مشکوک نیستیم و نمی‌دانیم پدرمان با چه کسانی ارتباط داشته و چه اتفاقی برای او افتاده است.

این درحالی بود که زن صاحبخانه به مأموران گفته بود متوجه رفتارها و رفت و آمدهای مشکوک مقتول شده بود.

در حالی که با گذشت 13 سال از این قتل مرموز هیچ سرنخی به دست نیامد سرانجام اولیای دم درخواست دریافت دیه از بیت‌المال کردند.

فرزندان مقتول گفتند: با توجه به پیدا نشدن عامل جنایت می‌خواهیم که دیه پدرمان از بیت‌المال پرداخت شود، البته ما درخواست پیگیری داریم و خواهان مجازات متهم نیز هستیم.

بعد از گفته‌های اولیای دم و با توجه به شرایط پرونده قضات شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران برای تصمیم‌گیری در این خصوص وارد شور شدند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر مهرداد بذرپاش محمدرضا نوایی درخواست دیه قتل ناگشوده طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر مهرداد بذرپاش محمدرضا نوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه خودنویس

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق آمار ارائه شده از معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، در ۴۰ روز ابتدایی سال ۱۴۰۲ در سامانه ایران املاک، ۸۰۱۸۶ قرارداد ثبت شده است، در حالی که در مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۳ در سامانه خودنویس ۱۱۲۸۶۴ قرارداد ثبت شده و کد رهگیری صادر شده است که نشان از رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده دارد.

طبق بررسی‌های انجام شده، آمار یکم فروردین تا دهم اردیبهشت ۱۴۰۳ از مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۲,۶۷۸ قرارداد بیشتر است. این در حالیست که در سال ۱۴۰۲ ثبت قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری فقط از طریق مشاوران املاک امکان‌پذیر بوده است، درحالیکه با راه اندازی سامانه خودنویس مردم می‌توانند بر اساس قانون، خودشان نیز قراردادهای اجاره را ثبت کنند.

روند مراجعه مردم به سامانه خودنویس هر روز در حال رشد است و برخی مشکلات گزارش شده از سوی مردم به سرعت رفع شده است.

توجه به این نکته که بیش از ۸۷ درصد قراردادهای ثبت شده تا کنون توسط مالک و یا مستأجر انجام شده است نشان داد که همه مردم توانمند هستند و صرفاً با ذکر نکات قانونی و یادآوری الزامات قرارداد اجاره ملک همه می‌توانند خودشان این کار را انجام دهند.

کد خبر 6094851 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود
  • مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • وزارت راه: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • سوال روز: آینده علی خطیر در کجا رقم می‌خورد
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه خودنویس
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!