Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@03:30:03 GMT

گرانی بسته‌های اینترنت/ تخلفی که یک ماهه شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۲۳۲۵

گرانی بسته‌های اینترنت/ تخلفی که یک ماهه شد

امروز (۱۳مرداد) ماهگرد تخلفی است که در فروش بسته‌های اینترنت از سوی اپراتور‌ها صورت گرفته و با گذشت ۳۱ روز همچنان همه چیز در هاله‌ای از ابهام است.

به گزارش ایرنا؛ همه چیز از یک ماه قبل آغاز شد. از شب ۱۳ تیرماه. آن‌هم نه بر اساس اعلام رسمی، کاربران فضای مجازی در صفحات توئیتر و اینستاگرام اعتراض به حذف بسته‌های بلند مدت اینترنت توسط اپراتور‌ها را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدجواد آذری جهرمی» در مدت کوتاهی به کاربران فضای مجازی اعلام کرد: «این مشکل به زودی برطرف خواهد شد و زورمان به اپراتور‌ها می‌رسد.»

این آخرین پیام وزیر ارتباطات به اعتراض‌ها بود و عدم حضور وزیر ارتباطات در فضای مجازی پس از آن پیام و در دسترس نبودن او برای پاسخگویی به این مساله باعث شد تا امروز این اعتراضات بدون پاسخ باقی بماند.

پس از اخطار اولیه رگولاتوری به اپراتور‌ها که ۱۴تیرماه انجام شد، کاربران منتظر نتیجه اخطار و عقب‌نشینی اپراتور‌ها بودند، اما نه تنها اخطار اولیه، بلکه جریمه دو میلیاردی سازمان تنظیم مقررات و ضرب‌الاجلی که سازمان حمایت برای اپراتور‌ها اعلام کرد نیز نتوانسته است پس از یک ماه کاری، بسته‌ها را به حالت اولیه خود برگرداند. نه تنها این اتفاق نیفتاده که هیچ‌یک از اپراتور‌ها و مسئولان رسیدگی به این تخلف نیز توضیح دقیقی در این خصوص نمی‌دهند.

ماجرای تخلف اپراتورها، حذف بسته‌های بلند مدت، تعریف بسته‌های کوتاه مدت و گران همگی جزو مواردی است که زندگی شهروندان در اوج شیوع دوباره کرونا و وابستگی به اینترنت را از گذشته سخت‌تر کرده است.

شروع سال تحصیلی، نیاز به دورکاری کارمندان، استفاده از زیرساخت دولت الکترونیک در جهت سلامت و انجام کار‌های اداری تمام آن چیزی است که در خانه ماندن را برای مردم ممکن می‌کند. این در خانه ماندن، اما این روز‌ها به واسطه افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی برای تعداد زیادی از دهک‌های پایین جامعه سخت شده است.

حدود دو هفته قبل پس از ضرب الاجل صادر شده از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی به بحث اپراتور‌ها ورود پیدا کرد. اما این گره کور هنوز باز نشده است و کسی نمی‌داند این جدال تا چه زمانی ادامه پیدا خواهد کرد.

هنوز به صورت رسمی مشخص نیست چه چیزی در انتظار اپراتو‌ها است، چرا که اخباری از روند احراز تخلف، نوع رسیدگی و میزان جریمه به بیرون درز پیدا نکرده است، اما اخبار غیر رسمی از جریمه سنگین اپراتور‌ها خبر می‌دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بسته اینترنت گرانی اینترنت پارسی خبر فضای مجازی وزیر ارتباطات اپراتور ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • اینترنت در زمان برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ قطع نمی‌شود
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی