Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@23:33:31 GMT

در شرایط کنونی جامعه ایجاد اشتغال جهاد در راه خداست

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۴۸۳۸

در شرایط کنونی جامعه ایجاد اشتغال جهاد در راه خداست

ایسنا/قزوین کارآفرین برتر حوزه معلولان گفت: شرایط جامعه اجازه نمی‌دهد دستگاه‌های اتوماتیک را به کار بگیریم و جوانان ما در خیابان بیکار باشند، من کار را به دست نیروی انسانی می‌سپارم و شغل ایجاد می‌کنم و باورم این است که در شرایط کنونی جامعه ایجاد اشتغال جهاد در راه خداست.

حضور موفق در عرصه‌های بین‌المللی ازجمله کنگره بین‌المللی کسب‌وکار ترکیه، حضور در نشست حقوق بشر در مقر سازمان ملل در سوئیس، توسعه اقتصادی در بطن سال‌های رکود، جذب نیروهای دارای معلولیت در اوج بحران بیکاری تنها بخشی از ویژگی‌های کارآفرینی است که نزدیک به هزار فرصت شغلی برای نیروهای معلول ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سید محمد موسوی» فردی است که با اشتغال‌زایی برای معلولان علاوه بر رونق اقتصادی، هزینه دولت در شغل آفرینی را کاهش داده است، وی با اعتماد به توانمندی معلولان برای تولید محصولاتی که در نوع خود، مهم‌ترین برند کشور در حوزه لوازم بهداشتی کودک است ضمن اثبات توانایی معلولان به جوامع بین‌المللی از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری کرده و مهم‌تر از آن در اثبات توانایی معلولان به دنیای صنعت و تولید تردیدی باقی نگذاشته است.

موسوی کارآفرینی است که اگر فعالیت‌ها و حرکت‌های اجتماعی‌اش مورد رصد مراکز علمی- پژوهشی معتبر دنیا قرار گیرد، بدون شک «تولد اندیشه‌ای نو، دکترینی بی‌نظیر و جهان‌بینی جدید» به جهانیان نوید داده خواهد شد، وی قصد دارد بین دنیای صنعت، تولید، اقتصاد و آحادی که تا دیروز تمام دنیا آن‌ها را شایسته اعانه می‌دید ارتباط معناداری برقرار کند.

سید محمد موسوی کارآفرین برتر حوزه معلولان، با اشاره به این‌که معلولان بالقوه توانا و توانمند هستند، تصریح کرد: بسترسازی برای رشد و نمو استعدادهای معلولان جزو حقوق شهروندی آن‌هاست بااین‌حال درد مشترک معلولان در کشور ما این است که هیچ زمینه و بستری در جامعه برایشان مهیا نیست تا این توانایی بالقوه را به فعلیت تبدیل کند.

وی افزود: اشتغال یکی از مهم‌ترین نیازهای افراد است و معلولان نیز از این قاعده مستثنا نیستند بنابراین باید فرصت‌های شغلی به‌صورت برابر در اختیار همه شهروندان قرار بگیرد، نیروهای دارای معلولیت اگر در ایستگاه‌های کاری متناسب با شرایط خود قرار گیرند در عملکرد هیچ تفاوتی با سایرین نخواهند داشت.

کارآفرین برتر حوزه معلولان اظهار کرد: مجموعه کانون توانا و فیروز درحرکت‌های اجتماعی خود انسان را در جایگاه واقعی خود می‌بینند و معلول را سزاوار ترحم نمی‌دانند بلکه به مقام انسانی او احترام می‌گذارند، این نکته می‌تواند زیربنای مهم مدیریت منابع انسانی باشد.

وی یادآور شد: کارفرمایان سراسر جهان باید به کارایی و توانمندی معلولان اعتماد کنند، مجموعه فیروز این اعتماد را داشته و نتیجه آن را دیده است، در حال حاضر نیز به دنبال ایجاد موقعیت‌های شغلی در سطوح مدیریتی برای معلولان در ایران هستم چراکه معلولان قابلیت‌های خود را برای احراز این جایگاه‌ها به اثبات رسانده‌اند.

موسوی بیان کرد: در کارخانه فیروز از دستگاه اتوماسیون و اتوماتیک استفاده‌ نشده است اکنون‌که خدا توانمندی اقتصادی به بنده داده من چگونه می‌توانم دستگاه اتوماسیون به کارخانه‌ام راه بدهم درحالی‌که تولیدات کارخانه سود بیشتری به من خواهد رساند؟

به سود بیشتر فکر نمی‌کنم

وی تأکید کرد: من متعجبم از انسان‌های مرفهی که درد کشیدن سایر انسان‌ها را نمی‌بینند و حواسشان به انسان‌هایی که حتی توان پرداخت هزینه داروهایشان را نیز ندارند، نیست؛ افراد مرفه چگونه می‌توانند درد دیگران را احساس نکنند و ندانند کسی هست که کلیه‌اش را می‌فروشد تا هزینه اجاره‌بهای خانه‌اش را بپردازد.

کارآفرین برتر حوزه معلولان یادآور شد: اندیشیدن به دیگران وظیفه هر انسانی است و چنانچه این تفکر به‌عنوان یک اصل و باور قلبی نهادینه شود از دیدگاه الهی حکم حرکت جهاد درراه خدا خواهد داشت، من با این رویکرد و با عشق به باورهای والای انسانی ایجاد اشتغال می‌کنم و حرکت اقتصادی‌ام سودمحور نیست.

وی خاطرنشان کرد: طبق جهان‌بینی من پیمودن این مسیر اگرچه قیمت تمام‌شده را افزایش و سود خالص را کاهش می‌دهد اما درنهایت برکت‌محور است و من اطمینان دارم این نوع عملکرد موجب ازدیاد سود خواهد شد.

موسوی یادآور شد: اروپا به دلیل داشتن نیروی انسانی کم به اتوماسیون روی آورده است اما در کشورهایی مانند ایران که با جمعیت در انتظار اشتغال مواجه است استفاده از این تکنیک صحیح نیست، استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک و اتوماسیون در جامعه ما مصادف با افزایش نرخ بیکاری، خودکشی، افسردگی، طلاق، بزه و سایر معضلات اجتماعی است.

وی عنوان کرد: شرایط جامعه اجازه نمی‌دهد این دستگاه‌ها را به کار بگیریم و جوانان ما در خیابان بیکار باشند، من کار را به دست نیروی انسانی می‌سپارم و شغل ایجاد می‌کنم و باورم این است که در شرایط کنونی جامعه ایجاد اشتغال جهاد در راه خداست.

دبیر برگزاری مجامع هم‌اندیشی تشکل‌های معلولان سراسر کشور بیان کرد: در کشورهای پیشرفته بیمه سهم کارفرما و دیگر امتیازات را دولت می‌پردازد و صاحب کسب‌وکار راغب می‌شود تا از معلولان در کارگاه استفاده کند، اما در کشور ما متأسفانه قوانینی جهت جلب نظر کارفرمایان برای جذب معلولین در واحدهای تولیدی ندارد.

وی یادآور شد: به دولتمردان توصیه می‌کنم به حقوق معلولین احترام بگذارند تا بستر احراز شغل برای آن‌ها فراهم شود، معلولان باید شغل داشته باشند تا با داشتن زندگی مستقل رنج ناشی از معلولیت را کمتر احساس کنند و در انتظار کمک بلاعوض و مستمری‌های ناچیز نباشند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کارآفرینی کانون معلولین توانا ایجاد اشتغال یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده

به گزارش خبرنگار مهر، مختار احمدی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه رسانه که در محل سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد پس از بزرگداشت هفته کارگر، اظهار کرد: ۶۰ درصد از جامعه کشور مخاطبان وزارت کار هستند و همین امر سبب اهمیت مسائل مربوط به حوزه کارگری است.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال کارگری و ایجاد فرصت‌های شغلی، افزود: با توجه به اینکه به طور سالانه برای ایجاد فرصت‌های شغلی هدفگذاری‌هایی از سوی دولت انجام می‌گیرد سال گذشته استان کرمانشاه با اتکا به سند تدوین شده اشتغال از ۳۴ هزار و ۵۱۷ شغل ناخالص با تحقق ۱۱۸ درصدی یعنی ۴۰ هزار و ۵۶۰ فرصت شغل ایجاد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه به منظور کاهش نرخ بیکاری خود سند اشتغال را به طور ویژه دنبال کرده و جز استان‌هایی بوده که سند اشتغال تدوین شده منسجم دارد بر همین اساس هدف‌گذاری امسال نیز ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ فرصت شغلی را در دستور کار خود قرار داده است‌.

احمدی ادامه داد: سامانه رصد یکی از سامانه‌های ثبت اشتغال‌های ایجاد شده است که با ایجاد هر یک از فرصت‌های شغلی به منظور جلوگیری از ثبت افراد تکراری راستی آزمایی لازم از این سامانه انجام می‌گبرد که بر اساس اطلاعات و بررسی‌های انجام گرفته در سال گذشته از ۱۰۰ درصد اشتغال ثبت شده ۹۶ درصد صحت داشته و تنها شاهد انحراف چهار درصدی ثبت آمار و اطلاعات شغل‌های ثبت شده بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به کاهش آمار و نرخ بیکاری در فصول سال تاکید و عنوان کرد: استان کرمانشاه در سال‌های اخیر در نرخ بیکاری آمار بالایی داشت اما بر اساس تدوین برنامه منسجم اشتغال در سال گذشته شاهد روند نزولی این نمودار بودیم و بر همین اساس در فصل بهار سال گذشته با کاهش ۵.۲ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد رسید.

احمدی ادامه داد: همچنین در فصل تابستان با کاهش ۳.۳ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۳ درصد و در فصل پاییز با کاهش ۱.۷ درصد این آمار به ۱۱.۲ درصد رسید و تنها در فضل زمستان به دلیل بروز برخی مشکلات این آمار با ۲.۳ درصد افزایش به ۱۷.۴ درصد رسید.

کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری نیازمند ایجاد ۸۰۰۰ فرصت شغلی است

وی همچنین به چگونگی ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری یک روند تدریجی و چندان مشهودی است که با درصدهای پایین برای مردم ملموس نیست چراکه برای کاهش هر یک درصد آمار نرخ بیکاری باید هشت هزار فرصت شغلی ایجاد شود که بی شک با وجود سختی بالا برای ایجاد این میزان فرصت شغلی اما قابل ملاحظه برای عموم در کاهش نرخ بیکاری نخواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه مطرح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از بیکاری استان مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است در هدف‌گذاری و برنامه ریزی امسال تمرکز بیشتری بر روی اشتغال این قشر از جامعه است اما بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است سهم ۱۴ درصدی ایجاد اشتغال در دستگاه‌ها برای فارغ‌التحصیلان لحاظ شود.

احمدی از پوشش بیمه‌ای در استان کرمانشاه در پی ایجاد اشتغال‌های سال گذشته یاد کرد و بیان داشت: آنچه که از آمار ارائه شده بر می‌آید در سال گذشته افزایش حدود ۹ هزار بیمه شده اجباری در اشتغال داشتیم که اکنون با احتساب این آمار پوشش بیمه تأمین اجتماعی از ۳۸ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳۹.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال در سال گذشته

وی به وضعیت تسهیلات و پرداخت‌های انجام گرفته به کارگران نیز اشاره‌ای کرد و افزود: با توجه به سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه مبلغ یازده هزار میلیارد تومان در این سفر برای استان رقم خورد که از این میزان ۴.۴ میلیارد تومان تحقق یافته است که بر اساس تعهدات صورت گرفته و امید است که تا پایان زمان مقرر ۲ ساله در شهریور ماه تمامی این مبلغ تحقق پیدا کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی اعم از تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه سهم تعاونی‌ها در اقتصاد استان کرمانشاه، گفت: سهم استان کرمانشاه در حالی که باید ۲۵ درصد باشد اکنون این سهم تنها پنج درصد است اما با این وجود سال گذشته ۵۷ تعاونی جدید با اشتغالزایی یک هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی راه اندازی شده است.

احمدی در پایان نیز در اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر، اظهار کرد: دیدار ۳۰ نفر از کارگران منتخب با مقام معظم رهبری، عطرافشانی و غبارروبی از مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی در سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در کرمانشاه، جشن بزرگ ویژه هفته کارگر، تجلیل از خانواده شهدا و همایش ویژه بانوان تحت عنوان «بانوان تأثیر گذار در عرصه کار و تولید» از جمله برنامه‌های این هفته بوده است.

کد خبر 6094971

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • «اسکله شناور غزه» ظاهر انسانی و باطن نظامی