Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس یازدهم بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی و جهشی برای این استان همگام با برنامه هفتم توسعه ملی تاکید کرد.

سردار مهدی سعادتی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی مازندران باید با بهره گیری از ظرفیت‌های کارشناسی و با همکاری نخبگان و فرهیختگان استانی برنامه هفتم توسعه را متناسب با توانمندی‌ها و نارسائی های استان تدوین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر قابلیت ها و برجستگی های ممتاز مازندران در سطح ملی از عرصه های گردشگری، کشاورزی، صنایع و معادن و جنگل و دریای این استان به عنوان مزیت های مهم و تاثیر گذار یاد کرد و افزود: متاسفانه تاکنون از این قابلیت ها ی چشمگیر و با ارزش در راستای منافع استانی و ملی به درستی بهره گیری نشده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس ضرورت هم افزایی توان‌های ملی و استانی را برای افزایش کارآمدی و توانایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد و افزود: همپوشانی ظرفیت های بالقوه و بالفعل برای تحقق جهش در تولید ملی، اقتصاد، فرهنگ و دیگر عرصه های توسعه نیازمند همفکری، وحدت نظر و عزم ملی است.

وی با اظهار تاسف از بی توجهی به قابلیت‌های ممتاز مازندران در سطح ملی گفت: بهره گیری از قابلیت‌ها و توانمندی‌های منحصر به فرد مازندران در سطوح مختلف نیازمند تغییر نگرش مدیران ملی است.

نماینده مردم بابل در مجلس یازدهم بر ضرورت توجه به اجرای طرح آمایش سرزمین در مازندران با هدف بررسی و کشف استعدادهای شگرف و بالنده این استان تاکید کرد و افزود: با اجرای بهینه این طرح از هدر روی منابع و امکانات طبیعی و سرمایه ای مازندران در بخش های کشاورزی، گردشگری  و صنعت و معدن جلوگیری خواهد شد.

این مسئول با اشاره به شعار محوری جهش تولید در سال جاری از تولیدات زراعی و باغی مازندران به عنوان تابلوی برجسته این استان یادکرد و افزود: اقتصادی کردن تولیدات بخش کشاورزی و توانمندسازی زارعان سختکوش مازندران برنامه محوری نمایندگان و مسئولان استانی است.

وی ضرورت تقویت زیرساختهای بخش گردشگری مازندران را یادآور شد و افزود: توسعه گردشگری در مازندران باید در قالب برنامه مدون و عملیاتی ملی از سوی دولت به مرحله اجرا گذاشته شود .

رئیس مجمع نمایندگان مازندران تصریح کرد: ارتقای شاخصهای توسعه گردشگری مازندران با توجه به جاذبه های ملی آن از توان و ظرفیت امکانات و منابع محدود استانی خارج است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی توسعه قابلیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، قاسم قادری سرپرست اداره در جلسه هم‌اندیشی حوزه گردشگری، از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای مشورتی گردشگری مزکز استان به صورت منظم و ماهانه برگزار خواهد شد، گفت: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش ،کمیته گردشگری و برند سازی ،کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی ، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر،هتل ها،رستوران‌ها ،راهنمایان تور ،صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد. وی عنوان داشت: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام که شامل: آموزش در حوزه گردشگری (همه رشته های فعال و افراد دارای مجوز - دهیاران و شورای اسلامی روستا ادارات مرتبط )، شناسایی ظرفیتهای گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی نمودن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری

قادری اظهار امیدواری کرد: با رهنمودهای ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران و حمایت نوبخت فرماندار مرکز استان، برنامه ریزی دقیق با مشارکت آحاد مردم و دستگاههای اجرایی مرتبط در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه گردشگری ساری، شاهد شهر تماشایی ساری باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901978

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد