Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:53:33 GMT

جدا بودن سلول پسماندهای کرونایی در جایگاه زباله

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۵۲۷۶

جدا بودن سلول پسماندهای کرونایی در جایگاه زباله

ایسنا/زنجان رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره گفت: پسماندهای کرونایی، سلول و پارتیشن جدایی در جایگاه زباله دارند.

توکل سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که حسب قانون مدیریت پسماند، مدیریت پسماندها بر عهده تولیدکننده آن است، عنوان کرد: با نظارت‌های صورت گرفته توسط کارشناسان پایش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان، بیمارستان بوعلی و سایر درمانگاه‌ها به‌عنوان تولیدکننده پسماندهای ویژه مسئولیت، مدیریت پسماندهای فوق را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پسماندهای کرونایی در شهرستان خرم‌دره در بهترین شرایط مدیریت می‌شوند، اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا تاکنون، مراکز درمانی و نقاهت‌گاه بر اساس دستورالعمل‌های سازمانی اقدام به ساماندهی پسماندهای ویژه کرده‌اند که به‌صورت کاملا ایزوله و از طریق دستگاه بی‌خطرسازی و سپس به وسیله ماشین‌آلات ویژه توسط شهرداری در سلول‌های مجزا از سایر پسماندها در جایگاه زباله دفع و دفن بهداشتی می‌شوند.

سلیمانی با تاکید بر اینکه پایش پسماندهای کرونایی و عفونی توسط کارشناسان اداره متبوع به صورت هفتگی انجام می‌شود، عنوان کرد: در پنج ماهه گذشته تخلفی از سوی بیمارستان و مراکز درمانی و شهرداری در خصوص مدیریت پسماندهای فوق انجام نشده است.

این مسئول با اشاره به اینکه پسماندهای کرونایی، سلول و پارتیشن جدایی در جایگاه زباله دارند، خاطرنشان کرد: فاضلاب بخش کرونا، در بیمارستان از طریق تصفیه‌خانه تصفیه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان پسماند کرونا خرم دره پسماندهای کرونایی جایگاه زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید رئوفی نسب به خبرنگار ما گفت: به دنبال یک نیم فصل تقریبا خشک، شاهد بارش‌های بسیار خوبی در از ابتدای امسال تاکنون به ویژه در بالادست سد دز و استان لرستان بودیم.

وی با بیان اینکه بارش‌های بهاره به شدت الگوناپذیر هستند، افزود: باتوجه به تغییرات مستمر الگو‌های بارشی در این فصل، مدیریت بارش‌ها دشوار است و درحال حاضر در هر ثانیه، ۶۰۰ متر مکعب آب از مجموعه سرریز‌ها و نیروگاه رهاسازی می‌شود.

رئوفی نسب ادامه داد: جلسه‌های متعدد کارشناسی باحضور مدیران ارشد سازمان آب و برق خوزستان و نیروگاه و سد دز برگزار و وضعیت مدل‌های هواشناسی به صورت روزانه و ساعتی رصد می‌شد.

مدیرعامل سد و نیروگاه دز با اشاره به آبگیری سد در حداکثر ارتفاع در بارش‌های اخیر، اضافه کرد: بخشی از آب نیز به صورت مدیریت شده و براساس تاب آوری رودخانه‌های پایین دست، رهاسازی شد.

دیگر خبرها

  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز خوزستان
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد