Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک آزمایش جدید نشان می‌دهد برخی داروهای مُسکن از قبیل آسپرین در تسکین دردهای مزمن بیش از اینکه مفید باشند، آسیب‌زننده هستند.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است: مسکن‌هایی از قبیل ایبوپروفن، آسپرین و بر پایه مخدرها ممکن است بیش از مفید بودن آسیب زننده باشند و به همین دلیل نباید برای تسکین دردهای مزمن تجویز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان موسسه ملی سلامت و مراقبت عالی (Nice) در انگلیس اظهار داشتند: شواهدی وجود ندارد که نشان دهد داروهای رایج تجویز شده برای دردهای مزمن اولیه، تغییری در کیفیت زندگی فرد، تسکین درد و ناآرامی‌های روانی ایجاد کند اما شواهدی بدست آمده که حاکی از مضرات این دسته از داروها از جمله اعتیادآور بودن آنهاست.

نیک کاسکی، از کارشناسان این موسسه گفت: درحالیکه بیماران انتظار دارند که تشخیص صحیح و درمانی موثر ارائه شود، پیچیدگی عارضه‌ درد مزمن که خود می تواند یک بیماری تلقی شود به این مفهوم است که پزشکان عمومی و متخصصان کنترل آن را بسیار چالش برانگیز می‌دانند.

همچنین به گفته کارشناسان، این عدم تطابق میان انتظارات بیمار و نتایج درمان بر روابط بین متخصصان سلامت و بیماران تاثیر گذاشته و پیامد احتمالی آن، تجویز داروهای بی‌تاثیر و بعضا مضر برای سلامتی است.

درد اولیه مزمن به خودی خود یک بیماری است که نمی توان با تشخیص دیگر یا به عنوان علامتی از یک بیماری زمینه ای مورد توجه قرار گیرد. این بیماری با پریشانی عاطفی و ناتوانی عملکردی از جمله درد گسترده مزمن و درد مزمن اسکلتی - عضلانی مشخص می‌شود.

به گزارش روزنامه گاردین، به گفته کارشناسان باید به افراد مبتلا به این عارضه برنامه‌های ورزشی گروهی یا حتی برخی انواع روان درمانی توصیه شود. همچنین برخی انواع داروهای افسردگی برای مبتلایان به درد مزمن اولیه توصیه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داروی مسکن آسپرین درد درد مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟