Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مرتضی ضامنی افزود: بقیه ثبت نام کنندگان این تسهیلات در فرآیند دریافت هستند و سازمان های تاکسیرانی، مرجع تشخیص رانندگان تاکسی آسیب دیده از کرونا، ابتلای راننده یا خانواده یا به بیماری زمینه ای آنها هستند.

وی در تشریح تسهیلات اعطایی به رانندگان تاکسی در پی شیوع کرونا گفت: دو نوع تسهیلات در حوزه رانندگان تاکسی به آنها اعطا شده که نخستین آن با همکاری بنیاد علوی از سوی بنیاد مستضعفان برای رانندگان آسیب دیده به صورت قرض الحسنه و به مبلغ دو میلیون تومان پرداخت می شود که تا کنون ۱۵ هزار نفر از رانندگان تاکسی این تسهیلات را دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضامنی ادامه داد: نوع دیگر تسهیلات، تسهیلات مشاغل آسیب دیده است که توسط وزارت رفاه به مبلغ ۶ میلیون تومان به همه رانندگان تاکسی و سرویس مدارس که در سامانه کارا ثبت نام کرده اند و بیمه ویژه رانندگی تامین اجتماعی دارند و یا فاقد بیمه هستند پرداخت می شود. رانندگان پس از ثبت نام در سامانه کارا با احراز فعالیت آنها به شعبه بانک برای اخذ وام ۶ میلیون تومانی با سفته و یا چک به عنوان ضامن معرفی خواهند شد.

وی افزود: در پرداخت تسهیلات دو میلیون تومانی که با همکاری اتحادیه تاکسیرانی های شهری و بنیاد مستضعفان انجام گرفته، تعداد پرداخت این تسهیلات محدود است و فقط برای رانندگان آسیب دیده ای که خود و یا خانواده آنها بیمار شده اند و توسط سازمان های تاکسیرانی شناسایی می شوند پرداخت خواهد شد. این تسهیلات با نرخ کارمزد چهار درصد و در ۲۴ ماه بازپرداخت خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های کشور درباره تسهیلات اعطایی ۶ میلیون تومانی به رانندگان تاکسی و سرویس های مدارس گفت: پیرو مصوبه هیات وزیران برای حمایت از مشاغل آسیب دیده، تاکسیرانان نیز در جمله این مشاغل قرار گرفتند تا پس از ثبت نام در سامانه کارا این تسهیلات را دریافت کنند. این تسهیلات سه ماه تنفس دارد و با احتساب این سه ماه ظرف ۲۴ ماه قابل بازپرداخت هستند. تا کنون ۱۵۰ هزار راننده ثبت نام خود را تکمیل و در فرآیند دریافت این تسهیلات قرار گرفته اند.

ضامنی در مورد درگیرشدن رانندگان تاکسی به ویروس کرونا هم گفت: تا کنون ۵۰۵ راننده تاکسی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۴۳ نفر از آنها نیز فوت کرده اند.

وی تاکید کرد: اکنون رانندگان تاکسی در سراسر کشور در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی از ماسک استفاده می کنند، اما آنچه ضروریست این است که مسافران نیز پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا میزان شیوع این ویروس کاهش یابد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تاکسی خانواده قرض الحسنه وزارت رفاه تامین اجتماعی چک تنفس ویروس فوت ماسک مسافران تاکسی خانواده قرض الحسنه مسافران وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • گره اندر گره
  • فیلم| شهردار اصفهان راننده تاکسی برقی شد!
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک