Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@01:14:29 GMT

فعالیت ۱۰۷ مرکز نیکوکاری در استان زنجان

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۹۳۲۱

فعالیت ۱۰۷ مرکز نیکوکاری در استان زنجان

به گفته صفری، در راستای نهادینه کردن فضای سبقت در خیرات و ساماندهی و تبدیل فعالیت های جزیره ای به کارکردهای زنجیره ای در حوزه محرومیت زدایی مراکز نیکوکاری با ساختار و مدیریت مردمی ایجاد می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از کمیته امداد استان زنجان، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در دیدار با فرماندار شهرستان طارم با ارائه گزارشی از فعالیت های این نهاد در بخش های مختلف گفت: بسترسازی برای افزایش مشارکت خیران در برنامه های اجرایی این نهاد با هدف ارتقاء مسئولیت های اجتماعی در حوزه رسیدگی به اقشار نیازمند و هم افزایی در ارائه خدمات اثربخش به خانواده های تحت حمایت از برنامه های راهبردی کمیته امداد استان زنجان در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هدایت صفری یکی از راهکارهای مهم مردمی کردن فعالیت های این نهاد را ایجاد و توسعه مراکز نیکوکاری عنوان کرد و افزود: به منظور جاری کردن فضای سبقت در خیرات در جامعه ، پای کارآوردن مردم به صحنه کارگزاری خدمت به نیازمندان و ساماندهی و تبدیل فعالیت های جزیره ای به کارکردهای زنجیره ای و اثربخش در حوزه محرومیت زدایی مراکز نیکوکاری با ساختار و مدیریت مردمی ایجاد می شود.

 

این مقام مسئول از فعالیت 107 مرکز نیکوکاری در استان زنجان خبر داد و اضافه کرد: جنس کار مراکز نیکوکاری داوطلبانه بوده و بر اساس برنامه ریزی انجام شده و سیاست های توسعه ای کمیته امداد استان زنجان در این بخش تعداد مراکز نیکوکاری فعال  این استان تا پایان سال جاری به بیش از 126 مورد می رسد.

 

وی در ادامه ارائه خدمات اشتغالزایی به خانواده های تحت حمایت را از راهبردهای اصلی این نهاد در حوزه خدمت رسانی به جامعه هدف در سال جاری عنوان کرد و افزود: سهم کمیته امداد استان زنجان از اعتبارات مصوب اشتغالزایی در سال جاری قریب به 127 میلیارد تومان بوده و بر همین اساس برنامه ریزی شده است بیش از سه هزار و 900 فرصت شغلی جدید برای مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند از این محل ایجاد شود.

 

صفری با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت راهبران شغلی، کاریابی، کارآفرینان حرفه ای، خیرین کارآفرین و جهادگران کارآفرین از رویکردهای مهم این نهاد در حوزه اشتغالزایی برای جامعه هدف است ، تصریح کرد: تلاش می کنیم با بهره گیری از ظرفیت های موجود  استان در حوزه اشتغالزایی زمینه ایجاد فضای کسب و کار و درآمدزایی خانواده های تحت حمایت را فراهم کرده تا از این طریق مسیر توانمندسازی و استقلال اقتصادی جامعه هدف هموار شود.

 

فرماندار شهرستان طارم نیز در این دیدار با قدردانی از تدبیر کمیته امداد در ایجاد مراکز نیکوکاری و فعالیت های انجام شده در حوزه اشتغالزایی برای خانواده های نیازمند گفت: تمرکزگرایی در فعالیت های خیرخواهانه موجب هم افزایی در حوزه رسیدگی به نیازمندان می شود.

 

ستار صفری گفت: اقدام ارزشمند کمیته امداد در خصوص ایجاد مراکز نیکوکاری می تواند زمینه انسجام بخشی و همگرایی بیشتر در مدیریت انفاقات و ارائه خدمات اثربخش تر به نیازمندان را فراهم کرده و موجب  ارتقاء سرمایه اجتماعی نظام و امید آفرینی در جامعه شود.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: حمایت از محرومان کمیته امداد استان زنجان مراکز نیکوکاری کمیته امداد استان زنجان مراکز نیکوکاری تحت حمایت سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۹۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ در مصوبه بودجه سالانه، بندی مبنی بر ایجاد سالانه ۵۰۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد لحاظ شده است، اظهار کرد: برای اجرای این بند از مصوبه پیش‌بینی‌هایی شده که باید زیرساخت‌های لازم توسط وزارتخانه‌های مربوطه فراهم شود که در سال ۱۴۰۲ حداقل ۲۶۰ هزار طرح اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، منابع پیش‌بینی شده توسط قانون بودجه معادل ۳۵ هزار میلیارد تومان بود و ۵۰۰۰ میلیاردتومان نیز از محل جزء ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ تخصیص یافت. در سال گذشته برآورد کمیته امداد این بود که اگر سرانه اشتغال ۱۰۰ میلیون تومان باشد، می‌توان حدود ۴۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد، اما در این زمینه امداد با چند مانع مواجه شد؛ مورد اول این بود که عملا جذب و فرآیند پرداخت تسهیلات جزء ۳ با تاخیر آغاز شد و تحقق آن بسیار پایین بود. همچنین به واسطه تورم، میزان سرانه تسهیلات برای هر فرد به میانگین ۱۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد که طبیعتا منجر به کاهش تعداد اشتغال خواهد شد.

معاون رئیس کمیته امداد ادامه داد: همچنین تنها ۳۰ هزار میلیارد تومان از منابع جزء ۴ کمیته امداد به استان‌ها ابلاغ شد که ۲۴.۸ همت از این میزان و معادل ۸۲ درصد جذب شده است.

فیروزآبادی درخصوص میزان سرانه تسهیلات اشتغال در سال گذشته بیان کرد: سال ۱۴۰۱ میزان سرانه تسهیلات ۸۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال گذشته برای هر نفر میانگین معادل ۱۲۵ میلیون تومان افزایش یافته است؛ به عبارتی میزان سرانه تسهیلات با افزایش ۱.۵ برابری همراه بوده است.

مدیرعامل بنیاد حیات با بیان اینکه سرانه تسهیلات اثر مستقیمی بر کیفیت مشاغل و خودکفایی مددجویان دارد، گفت: تغییر سیاست به سمت افزایش سرانه تسهیلات منجر به افزایش خودکفایی افراد می‌شود، به طوریکه طی سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خودکفا شدند؛ این‌ افراد کسانی بوده‌اند که سنوات قبل دارای شغل شدند و به پایداری شغل رسیدند و پس از مدتی از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند.

فیروزآبادی در پاسخ به این سوال که چه کسانی مخاطبان اشتغال کمیته امداد هستند؟ تصریح کرد: ۵۰ درصد مخاطبان کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، همچنین ۵۰ درصد مخاطبان را نیز ساکنان روستاها تشکیل می‌دهند. ۹۰ درصد مخاطبان کمیته امداد فاقد مدارک دانشگاهی بوده و دارای دیپلم و پایین‌تر از دیپلم هستند که باید با مهارت‌آموزی برای اشتغال آماده شوند. به عبارتی عموما مراجعه‌کنندگان به کمیته امداد زن، روستایی و فاقد مدارک دانشگاهی هستند.

وی همچنین درخصوص رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط کمیته امداد نیز گفت: عموما رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط امداد شامل مشاغل روستایی مانند دام و دامپروری، صنایع دستی و قالیبافی و همچنین مشاغل خدماتی است. در حال تلاش هستیم تا جوانان تحت پوشش را نیز به سمت مشاغل مربوط به دانش بنیان حرکت دهیم.

مدیرعامل بنیاد حیات در ادامه درخصوص هدف‌گذاری امداد برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳ نیز بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های نظام بانکی و حسب نظر بانک مرکزی، سقف تسهیلات اشتغال در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است و با توجه به بازتوزیع دستگاه‌ها در قانون بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومان برای کمیته امداد پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی همراه است. با این وجود در تلاش هستیم در سال جاری با بهره‌گیری از سایر منابع حداقل ۳۰۰ هزار اشتغال جدید در سال جاری ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی