Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین از ایسنا به نقل از روابط عمومی صمت گلستان، هومن هادیان اظهار کرد: در نامه‌ای که ۲۹ تیرماه امسال از سوی دفتر حفاظت در برابر اشعه مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور صادر شد، آمده که با توجه به بازدید میدانی و نمونه‌برداری توسط کارشناسان این دفتر و بر اساس نتایج آنالیز نمونه‌ها، مقادیر به دست آمده از حدود استاندارد پایه بین‌المللی بوده و در محدوده میزان خاک زمینه منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت گلستان در ادامه گفت: استان گلستان به لحاظ وضعیت زیست‌محیطی و منابع طبیعی دارای معادن محدودی است و در رتبه‌های پایین کشوری قرار دارد، لیکن به دلیل حضور ماده معدنی ید دارای رتبه ارزش‌افزوده مواد معدنی بالایی در کشور است.استان گلستان تنها تولیدکننده ید در کشور است، در دنیا تنها هشت کشور امکان تولید این ماده معدنی را دارند و گلستان نام ایران را در لیست کشورهای جهانی در تولید ید قرار داده است.

هادیان با اشاره به اینکه استخراج ید در استان گلستان به هیچ‌وجه انحصاری نیست، افزود: در حال حاضر سه شرکت در استان دارای پروانه بهره‌برداری استخراج ید هستند. ۱۳ شرکت پروانه اکتشاف ید گرفته و تمامی موافقت های زیست محیطی و منابع طبیعی را اخذ کردند. همچنین ۹ متقاضی جدید استخراج ید در استان وجود دارد که در حال پیگیری و اخذ مجوزهای محیط زیست و منابع طبیعی هستند. بزرگترین مشکل کارخانجات ید پساب آنها است، هنوز راه‌حل مشخصی برای تعیین تکلیف پساب این کارخانجات مشخص نشده که آیا به دریاچه ریخته شود یا تزریق شود یا انتقال به دریا و سایر موارد انجام شود. البته بر اساس تصمیمات استانی تزریق به داخل زمین راه‌حل اول است و دو شرکت کانسار خزر و شورابه ید در حال انجام فرآیند احداث کانال و سایت تزریق به شکل آزمایشی هستند.

کد خبر 537177 برچسب‌ها استان گلستان هسته‌ای - آلودگی محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گلستان هسته ای آلودگی محیط زیست ایران استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۰۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟