Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@08:21:46 GMT

عقب ماندگی خوزستان در پرداخت وام کرونا  

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۴۲۶۶

عقب ماندگی خوزستان در پرداخت وام کرونا  

ارسلان شهنی روز سه‌شنبه در کارگروه تخصصی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان که در سرسرای این شورا در محل استانداری برگزار شد، بیان کرد: بررسی ارزیابی عملکرد حمایت مالی دولت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا نشان می‌دهد که تکیلف حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال از سهم خوزستان در این مشخص نیست و اقدامی برای آن صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون برای ۲ هزار میلیارد ریال از این تسهیلات ویژه ۱۴ رسته کاری تصمیم گیری شده و در بانک‌های عامل تشکیل پرونده انجام گرفته است.

وی گفت: علاوه بر این درخواست‌های دریافت تسهیلات به مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال در دستگاه‌های اجرایی مربوطه وجود دارد که به زودی متقاضیان برای پرداخت به بانک ها معرفی خواهند شد.

شهنی، با انتقاد از اطلاع رسانی ضعیف به کسب و کارهایی که می‌توانستند از این تسهیلات استفاده کنند، بیان کرد: کمیته ساماندهی مربوط به این بخش از حمایت‌های دولت باید از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل می‌شد تا با هماهنگی‌، روند پرداخت این تسهیلات تسریع  پیدا می‌کرد.

وی یادآورشد: بر اساس دستورالعمل صادره از سوی دولت ویژه پرداخت تسهیلات مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا از سوی بانک‌ها باید در شرایط آسان باشد و این موضوع نیز لازم است تا با نظارت و دقت، مورد پیگیری قرار بگیرد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان‌کرد: با هماهنگی با استاندار خوزستان، به معاونت اقتصادی رییس جمهوری پیشنهاد خواهد شد تا مهلت انجام ثبت نام و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها در استان خوزستان با توجه به تعطیلی‌های اخیر در استان و محدودیت زمانی در ساعات کار ادارات و بانک‌ها به دلیل شدت گرما تمدید شود.

 مهلت محدود پرداخت تسهیلات کرونا

مشاور استاندار خوزستان در امور اشتغال نیز عملکرد این استان در پرداخت تسهیلات مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا را ضعیف بیان کرد و گفت: در این رابطه باید یک کارگروه فنی تشکیل شود تا روند پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها سرعت پیدا کند.

یداله مهرعلیزاده ادامه‌داد: تاکنون بیش از ۱۲ هزار متقاضی خوزستانی برای دریافت این تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام کرده‌اند و بر اساس دستورالعمل دولت از پنجم مرداد جاری دیگر امکان ثبت نام جدید وجود ندارد.

وی افزود: مهلت بانک‌های عامل برای پرداخت این بخش از تسهیلات تا پایان مرداد جاری است که باید روند پرداخت به متقاضیان دریافت ۲هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال پرونده معرفی شده به بانک ها تسریع پیدا کند.

مشاور استاندار خوزستان در امور اشتغال اضافه‌کرد: تلاش خواهد شد تا بر اساس کمیته و کارگروه فنی که تشکیل می‌شود، عملکرد ۲۰ بانک عامل استان در پرداخت تسهیلات حوزه کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا ارزیابی و بررسی شود.

در خوزستان بانک‌های ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه، پارسیان، پاسارگاد، انصار، اقتصاد نوین‌، سینا، آینده، شهر، حکمت، موسسه کوثر، موسسه ملل، کارآفرین، سامان و گردشگری به عنوان بانک‌های عامل در پرداخت این تسهیلات تعیین شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری خوزستان سامانه کارا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری خوزستان سامانه کارا ویروس کرونا استانداری خوزستان سامانه کارا پرداخت تسهیلات میلیارد ریال ویروس کرونا بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است