Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@14:05:05 GMT

مشکل عدم فروش سهام عدالت چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۵۴۸۹

مشکل عدم فروش سهام عدالت چیست؟

سهام عدالت برخی از سهامدارانی که درخواست خود را حدود دو ماه پیش به کارگزاری‌ها و بانک‌ها داده‌اند ثبت نشده است و به نظر می‌رسد این سهامداران باید فرایند ثبت سفارش فروش را دوباره طی کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برخی از سهامداران سهام عدالت که در حدود دو ماه پیش درخواست فروش سهام خود را یا از طریق بانک و یا از طریق کارگزاری‌ها ثبت کرده‌اند هیچ گونه وجهی برایشان واریز نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا تصور بر این بود که همه این تقاضاها در کارگزارهای بانکی و غیربانکی ثبت شده و این کارگزاری‌ها هستند که علی‌رغم دریافت درخواست‌ها در فروش و سپس واریز پول سهام سهامداران تعلل می‌کند.

اما مشخص شده که برخی از این درخواست‌ها در سامانه معاملات سهام عدالت کارگزاری‌ها ثبت نشده و تمام این بیش از دوماهی که سهامداران منتظر دریافت پولشان بوده‌اند اصلا درخواستشان ثبت نشده است.

در ابتدای آغاز فروش سهام عدالت سامانه‌های مرتبط با آن با اختلال‌هایی مواجه بودند که نظر کارشناسان بر این که زیرساخت‌های لازم برای آزادسازی و فروش فراهم نیست و کارگزاری‌های آمادگی کافی را برای انجام این کار ندارند؛

حتی حسین فهیمی، سخنگو ستاد سهام عدالت نیز در ابتدا برخی از مشکلات سهامداران را مثل عدم نمایش سبد سهام عدالت را در کارگزاری‌ها دانست و گفت: این شرکت‌ها اگر سیستم‌های خود را بروز رسانی کنند این مشکل برطرف می‌شود.

براساس اظهارات برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز که از سهامداران سهام عدالت هستند، درخواست فروش برخی از افرادی که پس از چند هفته تا دو ماه در سامانه ثبت نشده است و باید دوباره سفارش خود را ثبت کنند.

در ادامه تجربه برخی از سهامداران از پیگیری درخواست فروش سهامشان آمده است:

«این دو ماه سهام را به بانک تجارت دادم داخل سایت گرکزاری میرم نماد میاد وشرکت ودر پای صحفه نوشته سهام شما برای فروش گروهی ثبت شده آیا کسی هست من را راهنمای کنه یعنی چه میشه بعداز دو ماه به خدا از بانک تجارت خسته شدم»

«دوماه پیش سهامم رو به بانکملی فروختم بعد از دوما پیگیری زنگ زدم گفت ثبت نشده این شگرد جدید فرار بانک ملی از پاسخ دادن به مشتری بعد دوماه تازه سهام من رو از کارگزاری بانک ملی فرستادن کارگزاری اتیه سازان فردا که احتمالا دوماهم اون طول میکشه اخرم هیچ»

«الان تکلیف ما که غیر حضوری به بانک ملی سی درصد واگذار کردیم چی میشه تماس میگیریم کارمند بانک میگه ما خودمونو در گیر سهام نمیکنیم اطلاع نداریم پس بعد دوماه پول ما کجا رفته کجا باید پیگیر بشیم»

«بعد از ۵۰ روز که از طریق ایوا سهاممو برای فروش گذاشتم دیدم خبری از واریزی نیست رفتم سایت کارگزاری بانک ملی دیدم اصلا درخواست فروش برام ثبت نشده در حالی که کد رهگیری همون موقع برام اومد. الانم مجدد تاریخ ۹۹/۴/۳۰ از طریق کارگزاری بانک ملی درخواست فروش دادم ولی دریغ از یک ریال واریزی ؟!!! آخه این چه وضعشه»

«دیروز زنگ زدم هم به سجام ۱۵۶۹ هم به کارگزاری فارابی که چرا من بیشتر از یکماهه که اقدام به فروش کرده ام اما تا حالا هیچ پولی بحسابم واریز شده هیچ مشکلی هم در هیچ چیزی ندارم هر دو گفتند درخواست قبیلیت ثبت نشده این مشکل خیلی دیگه از سهامداران میباشد دوباره امروز اقدام کن»

«من فکر میکنم ۸ خرداد ۳۰ درصد سهام عدالت از طریق بانک ملت برای فروش قرار دادم، بعد از ۱۵ تیر هنوز خبری از واریز مبلغ به حسابم نبود. با ۱۵۶۹ تماس گرفتم و گفتن کارگزاری برای شما ثبت نشده است! پیگیر شدم و متوجه شدم باید به سایت کارگزاری برم و اونجا مجدد ثبت نام کنم و دوباره اجازه فروش سهام بدم»

«من هم همین مشکل رو داشتم بانک تجارت بعد ۵۰روز زنگ زدم ۱۵۶۹گفت کارگزارناظر فروش نداری یعنی ثبت نشده، رفتم دوباره ثبت فروش کردم»

«من ۱۸تیرسهامم روفروختم هنوزواریزی نداشتم.به شماره۱۵۶۹زنگ میزنم میگه به کدملی شماکارگذارثبت نشده.»

منبع: تجارت نیوز

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارگزاری های بورس سهام عدالت بانک خرید و فروش سهام درخواست فروش ثبت نشده کارگزاری ها سهام عدالت فروش سهام بانک ملی دو ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در جلسه شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل‌های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است؛ این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا نیست، تقریباً روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه‌ای رخ می‌دهد.

اسماعیلی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: در طول یک‌سال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیازها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف‌ها اذعان می‌کنم اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است و بر همین اساس آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان هستیم و این کار را ادامه خواهیم داد.

اسماعیلی ادامه داد: ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی که به زبان اصلی تسلط دارند مورد تاکید رهبری قرار گرفته بود که برنامه ویژه‌ای برای این مهم تدارک دیده شده است.

تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم

وزیر فرهنگ گفت: امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ منتظر هستیم تأمین اعتبار لازم صورت گیرد تا حمایت‌ها علاوه بر اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان به سایر بخش‌های جامعه از جمله دانش آموزان دوره دوم دبیرستان نیز داده شود.

اسماعیلی عنوان کرد: امسال عدد قابل توجهی را به این کار اختصاص می‌دهیم و حمایت جدی اتفاق می‌افتد، دولت و مجلس کار بسیار مهمی را انجام دادند و برای اولین بار تبصره ۱۳ در حال عملی شدن است.

وی با تاکید بر اینکه اعضای ستاد برای اصحاب کتاب، فرهنگ، ادب هر نوع گشایشی را که لازم باشد پیشنهاد دهند و ما نیز تلاش می‌کنیم بخش عمده آن را انجام دهیم، گفت: شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد. با وزیر صمت صحبت کردم و آقای علی آبادی تعدادی از شرکت‌های خودروسازی را مکلف کردند تا برای بهبود در امر کتابفروشی‌های سیار در این حوزه وارد شوند.

وزیر فرهنگ گفت: تقدیر از پیشکسوتان در برنامه امسال پیش بینی شده است؛ نمایشگاه کتاب صرفاً نباید برای فروش کتاب استفاده شود بلکه باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم.

تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شود

وی افزود: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

اسماعیلی با تاکید بر مهم بودن تبلیغات در رسانه‌ها و سطح شهر گفت: مردم باید احساس شور و نشاط فرهنگی کنند؛ مردم ایران در مورد نمایشگاه کتاب خاطره بسیار مثبت و متعالی دارند و بر همین اساس به مسائلی از قبیل حمل و نقل و مشکلات اینچنینی باید پرداخته شود.

وی افزود: هر سه نظرسنجی در مورد عملیات وعده صادق نشان دهنده احساس غرور مردم از این اتفاق بود، چه کسی فکر می‌کند در بالاترین سطح برخورد نظامی اینگونه غرور ایجاد کند؟ بازارهای اقتصادی در حال رسیدن به ثبات هستند و دولت هم با اهتمام در صحنه قرار دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نمایشگاه سال گذشته الگویی در مدیریت فرهنگی مسئله پوشش بود. امسال نمایشگاه باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل پیش رو را نشان دهد.

وی ضمن اشاره به قدردانی رهبر انقلاب در مورد اقدامات انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پارسال، افزود: سال گذشته استقبال میلیونی مخاطبان را بدون کمترین حاشیه‌ای داشتیم؛ دشمن می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد ولی بنا داریم در این فضا با روحیه جهادی و استفاده از ابزارهای اقناعی، تبلیغی و گفت‌وگو محور فضای مطلوبی را برای حوزه مسائل فرهنگی ایجاد کنیم و نسبت به این مسأله خیلی امیدوار هستیم.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه برای مسئله فلسطین حتماً باید رویداد تعریف کرد، گفت: نظر سنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه اگر روزانه صورت گیرد مفیدتر است این رویکرد باعث می‌شود نواقص روز اول در روز سوم نباشد و فضای پذیرش انتقاد را باز کند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در جشنواره‌های گذشته مسابقه نقد جشنواره‌ها را برگزار کردیم و به کسانی که دقیق‌تر اشکالات را بگویند جایزه می‌دهیم، گفت: آمادگی داریم جلسه کارگروه نشر و کاغذ با حضور معاون اول رئیس جمهور را اینجا برگزار کنیم.

کد خبر 750934

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟