Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری به نقش جهاد دانشگاهی در تولید و تبدیل ایده‌های علمی به فناوری و تجاری‌سازی ایده‌ها پرداخت و گفت: دستگاه‌های مختلف استان، به‌خصوص مراکز آموزشی و پژوهشی از طریق هماهنگی با این نهاد می‌توانند سازوکاری را برای حل مشکلات کشور در همه ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی بنیادیان در گفت‌وگو با ایسنا و با تبریک فرا رسیدن ۴۰ سالگی جهاد دانشگاهی در خصوص دستاوردهای این نهاد اظهار کرد: این نهاد در حوزه تاسیس مراکز پژوهشی مانند پژوهشکده رویان توانسته نقش مهمی را در تولید علم و توسعه فناوری داشته باشد، همچنین در زمینه نشر و آموزش‌های کوتاه‌مدت نیز خدمات ارزنده‌ای از جهاد دانشگاهی شاهد بوده‌ایم.

وی به  تلاش‌های جهادی این نهاد دانشگاهی در تولید و تبدیل ایده‌های علمی به فناوری و تجاری‌سازی ایده‌ها اشاره کرد و افزود: تشکیل هسته‌های کارآفرینی برای سمت‌وسو دادن دانشجویان فارغ‌التحصیل به پیدا کردن شغل از دیگر اقدامات موثر این نهاد در کشور بوده است، در حوزه‌های پزشکی، سلول‌های بنیادی، فنی و مهندسی، ارتباط با پارک‌های علم و فناوری  تاثیر جهاد دانشگاهی مناسب بوده اما باید برای رونق کارآفرینی این چند حوزه گسترش و رونق یابند.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به دلیل تنوع و گستره فعالیت‌های خود می‌تواند از طریق شبکه‌سازی مشکلات کشور را در حوزه‌های مختلف رصد و احصا کند، ادامه داد: این نهاد به دلیل ارتباط نزدیک با مجموعه‌های آموزش عالی نسبت به حل این مشکلات با کمک دانشگاهیان اقدام , با اقدامات گسترده قابلیت‌های خود را به جامعه معرفی و باز تعریف کند و با تجمیع ظرفیت‌های فناورانه و اجرایی خود اعتماد نهادهای اجرایی را برای حل مسائل توسط این نهاد جلب کند.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با توجه به وظایف محوله در ارتباط با تربیت و معرفی نیروهای متخصص و متعهد نقش موثری داشته است، اضافه کرد: این مورد به‌خصوص در سال‌های اول تاسیس این نهاد بسیار ملموس بود اما در سالیان اخیر کم‌رنگ شده است.

بنیادیان با تاکید بر ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی و پشتوانه علمی و اجرایی آن، ادامه داد: دستگاه‌های مختلف استان، به‌خصوص مراکز آموزشی و پژوهشی از طریق هماهنگی با این نهاد می‌توانند سازوکاری را برای حل مشکلات کشور در همه ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ارائه دهند.

وی به نقش جهاد دانشگاهی در زمینه تولید علم پرداخت و خاطرنشان کرد: این نهاد با توجه به مسئولیت‌های محوله باید بیش از پیش به وجه پژوهشی، تولید و عرضه علم و تزریق نوآوری به جامعه پرداخته و کمتر وارد مباحث آموزشی که سایر مجموعه‌های دولتی و غیر انتفاعی به آن مشغول هستند، بپردازد و انتظار می‌رود این وجه از عملکرد بیش از گذشته مورد توجه مسئولان این نهاد انقلابی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه چهارمحال و بختیاری استانی علمی و آموزشی چهارمحال و بختیاری جهاد دانشگاهی مشکلات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفوی ظهر چهارشنبه در حاشیه اولین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران بانک‌های عامل و برخی مدیران بنگاه‌های اقتصادی مربوطه افزود: مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی به صورت ویژه در حوزه صمت و غیره مورد بررسی دقیق و رسیدگی قرار گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: در همین خصوص تعداد ۹ مصوبه در حوزه صمت و غیره جهت مانع زدایی مشکلات آنان تعیین و سپس جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ارسال خواهد شد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر عنوان کرد: موضوعات دستورکارهای مطرح شده در این جلسه شامل طرح تولید آهک، پرورش میگو، محصولات سلولزی، پرورش ماهی در قفس بود که هریک با توجه به مسائل و موضوعات مربوطه به منظور فعال سازی، تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی، دریافت سند رسمی و رفع اختلاف مالکیتی، ترهین وثایق، مشکل بدهی به شرکت گاز مصوبات لازم تعیین و سپس مقرر شد از طریق دستگاه‌هایی اجرایی نظیر بانک‌های عامل، شرکت گاز، منابع طبیعی، امور اراضی، راه و شهر سازی همکاری و مساعدت لازم را به عمل آورند.

وی اعلام کرد: در راستای تسریع در رفع مشکلات بنگاه‌های تولیدی استان، برنامه ریزی جهت افزایش جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور دستگاه‌های اجرایی به صورت هفتگی و مستمر در دستور کار دبیرخانه کارگروه تسهیل است.

مدیر کل صمت استان تاکید داشت: در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همچنین بانک‌های عامل استان انتظار می‌رود با تعامل و همکاری بیشتر با دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نسبت به تسریع در اجرای مصوبات کارگروه اقدام کنند.

کد خبر 6087851

دیگر خبرها

  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»