Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@20:46:13 GMT

آسیب بزرگترین سیلوی غلات بیروت در انفجار مهیب

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۸۸۸۲

آسیب بزرگترین سیلوی غلات بیروت در انفجار مهیب

آتش سوزی و انفجار مهیب روز سه شنبه یک دپو در بندر بیروت باعث آسیب دیدن بزرگترین سیلوی غلات این شهر و سایر تاسیسات منطقه شد.

به گزارش ایسنا، گزارشهای خبری و اظهارات تحلیلگران حاکی از آن است که علاوه بر سیلوی غلات، یک پایانه غلات هم در انفجار آسیب دیده است. حدود ۶۰ درصد از واردات لبنان از طریق این بندر انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته النا نروبا، تحلیلگر بازار در شرکت مکسی گرین، این سیلوها جمعا ظرفیت ۱۲۰ هزار تن غلات را داشتند. این سیلوها شامل ۴۸ سلول بزرگ با ظرفیت نگهداری ۲۵۰۰ تن غلات در هر کدام و ۵۰ سلول کوچک با ظرفیت ۵۰۰ تن بودند.

طبق اعلام شرکت بازرگانی منا کامادیتیز، این سیلوها مخازن استراتژیکی برای لبنان بودند که ۸۵ درصد از غلاتش را در آنها نگهداری می کرد.

با این حال تصور می رود که سیلوهای مذکور در زمان انفجار، حاوی مقادیر زیادی غلات نبودند زیرا این کشور در تلاش برای رفع کمبود نان بود که اخیرا به دلیل بحران مالی ایجاد شده است.

لبنان که دچار بحران مالی شده است، به واردات گندم برای تامین غذا نیاز دارد زیرا تولید داخلی تنها ۱۰ درصد از مصرف کشور را پوشش می دهد. تقاضای داخلی لبنان برای گندم ماهانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن است.

در حالی که عمده واردات گندم توسط شرکتهای خصوصی انجام می گیرد اما دولت لبنان اوایل امسال برای نخستین بار در شش سال اخیر بدنبال نگرانیها پیرامون تامین در وضعیت پاندمی ویروس کرونا، به فکر واردات افتاد. اکثر واردات گندم لبنان از روسیه و اوکراین انجام می گیرد.

لبنان هر سال معمولا ۱.۲ میلیون تن گندم و ۹۰۰ هزار تن ذرت وارد می کند. واردات جو کمتر بوده و سال گذشته به ۷۰ هزار تن رسید.

گندم بیش از ۸۰ درصد از واردات کشاورزی لبنان را تشکیل می دهد و پس از آن ذرت و جو قرار دارند. عمده این گندم از طریق پایانه ای وارد می شود که در انفجار آسیب دیده است.

بر اساس گزارش پلاتس، محمد فهمی، وزیر کشور لبنان گفته است به نظر می رسد نیترات آمونیومی که در بندر نگهداری می شده، عامل این انفجار بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انفجار بیروت سیلوی گندم هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌)، هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد. رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و بارش تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات تشدید فعالیت این سامانه بارشی خواهد بود.

این سامانه بارشی در روز شنبه استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان و جنوب غرب آذربایجان غربی و در روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین را در بر خواهد گرفت.

اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله پیامدهای احتمالی این سامانه خواهد بود.

خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه

در این راستا به پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن و محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

کد خبر 6095956 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • ماجرای انفجار مهیب در بابل چه بود؟
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چیست؟
  • هشدار نارنجی به کشاورزان، گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان/ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا