Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@14:57:15 GMT

چرا وام کرونایی بخش حمل و نقل پرداخت نمی شود؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۰۰۰۲

چرا وام کرونایی بخش حمل و نقل پرداخت نمی شود؟

خبرگزاری آریا - با وجود تصویب و ابلاغ تسهیلات حدود 4000 میلیارد تومانی ستاد مقابله با کرونا برای بخش‌های مختلف حمل و نقل و اینکه قرار بود در تیر ماه این تسهیلات پرداخت شود، تا خسارت‌های وارد شده به فعالان این حوزه در زیر بخش‌های هوایی، ریلی و حاده‌ای جبران شود، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده و در پیچ و خم بانک‌ها گیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، شیوع ویروس کرونا در کشور که از اوخر بهمن ماه و اوائل اسفند ماه به صورت رسمی گزارش شد. آسیب جدی به بخش‌های مختلف اقتصادی وارد کرد و یکی از این حوزه‌ها که بیشترین خسارت را متحمل شدند، بخش حمل و نقل بود چرا که مردم تقریبا با اختیار و پس از مدتی به اجبار همه سفرهای خود را لغو کردند تا در خانه خود را از این ویروس در امان نگه دارند و حمل نقل جاده‌ای، ریلی‌ و هوایی آسیب زیادی در این زمینه متحمل شد.
در این راستا ستاد مقابله با کرونا مصوب کرد تا تسهیلات حدود 4000 میلیارد تومانی برای جبران خسارت در زیر بخش های هوانوردی عمومی، رانندگان برون شهری در وسائل حمل و نقل عمومی و ریلی تصویب و پرداخت کند. این اعتبارات قرار بود در صورت تکمیل مدارک و انجام مراحل اداری در تیر ماه به فعالان آسیب دیده در حوزه حمل و نقل پرداخت شود اما با گذشت بیش از یک ماه از این وعده، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده است و به نظر می‌رسد در پیج و خم بانکی و سخت‌گیری های همیشگی برای اعطای تسهیلات قرار دارد.
مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی - پیش از این درباره تسهیلات حدود 2000 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای بخش حمل و نقل هوایی اینگونه به ایسنا، گفته بود: همچنان این تسهیلات در مرحله پرداخت از سوی بانک‌ها قرار دارد و سخت‌گیری‌های صورت گرفته از سوی آن‌ها سبب شده که این تسهیلات تا کنون پرداخت نشود که امیدواریم هر چه سریعتر پرداخت شود.
تنها سه درصد رانندگان وام کرونایی گرفتند!
همچنین داریوش باقر جوان –مدیر کل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای – نیز با اشاره به تسهیلات حدود 700 میلیارد تومانی کرونایی مصوب برای رانندگان بین‌شهری در این باره به ایسنا گفت: با وجود اینکه قرار بود این تسهیلات در تیر ماه به بیش از 113 هزار نفر راننده بین شهری پرداخت شود اما از بین این تعداد راننده مسافری بین شهری که در ناوگان حمل و نقل عمومی مشغول به کار هستند تنها حدود 4000 نفر موفق شدند، تسهیلات شش میلیون تومانی کرونایی را دریافت کنند که حدود سه درصد از کل رانندگان می‌شود.
وی افزود: برخی از بانک‌ها با وجود مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سخت‌گیری می‌کنند و تضامینی غیر از آنچه به تصویب رسیده را از رانندگان طلب می‌کنند، بنابراین رانندگان بین شهری در دریافت این تسهیلات با مشکلاتی مواجه شدند و بعضا با تأخیر این وام به آن‌ها پرداخت می‌شود. از همه مسئولان بانکی و متولیان اصلی آن یعنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌خواهیم که این موانع را از سر راه بردارند تا رانندگان در دریافت این تسهیلات که قرار بود در تیرماه به حساب آن‌ها واریز شود، دچار مشکل نشوند.
تسهیلات 940 میلیارد تومانی ریلی هم در گیر و دار بانک عامل
از سوی دیگر برای جبران خسارت وارد شده به بخش ریلی 940 میلیارد تومان تسهیلات در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب و ابلاغ شد اما با وجود گذشت بیش از یک ماه از وعده پرداخت این تسهیلات، هنوز این اعتبار به شرکت‌های ریلی و خدماتی فعال در این حوزه پرداخت نشده است.
این در حالی است که بر اساس اطلاعات و اخبار بدست آمده خبرنگار ایسنا، اعتبار مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای حدود 62 شرکت در نظر گرفته شده و همه شرکت‌ها در این حوزه، ثبت نام خود را در سامانه کارا تکمیل کرده اند.
به گزارش ایسنا، با توجه به توصیه دولت به شرکت‌ها و زیر بخش های مختلف اقتصادی درباره اینکه نیروی انسانی خود را تعدیل و بیکار نکنید تا به شما تسهیلات بدهیم، متولیان بانکی بهتر است هر چه سریعتر برای پرداخت این تسهلات به این حوزه مهم فکری کنند تا شرکت‌ها مختلف حمل و نقل بتوانند از پس هزینه‌های خود برآیند و کسی در این میان بیکار نشود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مقابله با کرونا میلیارد تومانی تسهیلات حدود پرداخت شود حمل و نقل بین شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است