Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت پالایشی ایالات متحده آمریکا ممکن است برای نخستین بار در طول یک دهه گذشته با کاهش قابل توجه‌ای روبه‌رو شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک و هیوستون، ظرفیت پالایش نفت ایالات متحده آمریکا امسال می‌تواند بیشترین مقدار افت را در حدود یک دهه اخیر داشته باشد، زیرا محدودیت‌های مسافرتی اعمال‌شده برای مهار بیماری همه‌گیر کرونا و آتش‌سوزی‌ای که در پی آن چند پالایشگاه بسته شد، به معکوس شدن دستاوردهای کوچک چند سال اخیر خواهد انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از پالایشگاه‌های جهان در پی همه‌گیری ویروس کرونا و کاهش ۳۰ درصدی تقاضای سوخت، فعالیت‌های خود را متوقف کرده‌اند. در ایالات متحده آمریکا، شرکت ماراتن پترولیوم پالایشگاه‌ها خود در کالیفرنیا و نیومکزیکو را در پاسخ به رکود تقاضا، تعطیل خواهد کرد.

شرکت فیلادلفیا انرژی سولوشنز پس از آنکه یک آتش‌سوزی و مجموعه‌ای از انفجارها به این مجموعه پالایشی آسیب زدند، تابستان گذشته پالایشگاه خود را به یک شرکت معاملات ملکی فروخت.

بر اساس محاسبات رویترز، این سه پالایشگاه ۵۲۳ هزار بشکه در روز نفت، یا تقریباً سه درصد از کل ظرفیت پالایشی ایالات متحده آمریکا را فرآوری می‌کردند و با تعطیلی آنها ظرفیت پالایشی آمریکا به ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

آخرین افت شدید ظرفیت پالایشی در سال ۲۰۱۲ بود که یک پالایشگاه در جزایر ویرجین ایالات متحده آمریکا با ظرفیت پالایش ۴۸۰ هزار بشکه در روز تعطیل شد. گروهی از سرمایه‌گذاران قصد دارند امسال این پالایشگاه را دوباره راه‌اندازی کنند که ۲۰۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت پالایشی آمریکا خواهد افزود و می‌تواند بخشی از افت شدید ظرفیت پالایشی امسال را جبران کند.

این در حالی است که بیماری همه‌گیر کرونا افزایش ظرفیت‌های برنامه‌ریزی‌شده را تضعیف کرده است و بعضی از تحلیلگران معتقدند این بیماری سبب تعطیلی پالایشگاه‌های بیشتری خواهد شد. 

دیوید هاکت، مدیر عامل مؤسسه مشاوره سوخت استیلواتر اسوشیتز در این باره گفت: رکودهای گذشته به‌طور موقت رشد را کاهش می‌دادند، اما احتمالاً افت شدید تقاضای امسال رشد تقاضا را مدت‌ها متوقف خواهد کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا پالایشگاه ظرفیت پالایشی نفت و کرونا ایالات متحده آمریکا هزار بشکه در روز ظرفیت پالایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت وارد کانال افزایشی شد

به گزارش تابناک، بهای معاملات آتی هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 5 سنت یا 0.06 درصد افزایش به 88.47 دلار رسید و هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 8 سنت یا 0.1 درصد افزایش 83.44 دلار معامله شده است.

به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 19 آوریل 3.237 میلیون بشکه کاهش یافت. این در حالی است که شش تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش 800000 بشکه ای را داشتند.   معامله گران منتظر داده های رسمی ایالات متحده در مورد ذخایر نفت و محصولات هستند که قرار است امروز چهارشنبه منتشر شود. فعالیت تجاری ایالات متحده در ماه آوریل به پایین‌ترین حد در چهار ماه گذشته رسید و S&P Global روز سه‌شنبه اعلام کرد که شاخص خروجی مرکب PMI آن که بخش‌های تولید و خدمات را دنبال می‌کند، در این ماه از 52.1 در ماه مارس به 50.9 کاهش یافت.   کاهش نرخ بهره ایالات متحده می تواند رشد اقتصادی و به نوبه خود تقاضا برای نفت را در بزرگترین مصرف کننده سوخت در جهان تقویت کند. تحلیلگران همچنان بر آخرین تحولات درگیری ها در خاورمیانه متمرکز بودند، اگرچه تأثیر آن بر عرضه نفت در حال حاضر محدود است.   همچنین کارشناسان ING در یادداشتی می‌گویند: «گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که هم ایران و هم اسرائیل، عملیات‌های کنونی را علیه یکدیگر پایان یافته تلقی کرده اند و معتقدند فعلا نیازی به ادامه درگیری ها نیست.

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • روایت زندگی نخستین فرمانده یزدی/ پنجم اردیبهشت ماه، روز مفتضحانه‌ترین باخت نظامی ایالات متحده در تاریخ کشور ایران