Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تاکید کرد: باید کتاب حداقل یک ساله همزیستی کنار کرونا را که بتواند حداکثر صیانت از مردم را تامین کند داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ظهر امروز در جلسه کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی مدیریت کرونا در محل وزارت کشور برگزار شد اظهار داشت: جمع بندی این جلسه امروز آماده و به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال خواهد شد و در صورت تصویب در ستاد ملی قابلیت اجرایی به عنوان قانون پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ضرورت دارد که همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها حداقل برنامه یک ساله خودشان را برای نحوه برخورد با بیماری کرونا تهیه کنند و ما انشاالله در جلسات آتی برنامه سازمان‌ها را نهایی کنیم گفت: هدف این برنامه ابتدا صیانت است کارکنان خودشان، دوم صیانت از مراجعین و مشتریان و سوم هم بایدها و نبایدهایی که باید در هر دستگاه برای مقابله با بیماری کرونا انجام شود.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه اگر در حوزه اصناف و مردم برنامه‌ای تهیه نکنیم دچار روزمرگی و تصمیمات متفرقه خواهیم شد اظهار داشت: به تعبیری باید کتاب حداقل یک ساله همزیستی کنار کرونا را که بتواند حداکثر صیانت از جانب مردم را تامین کند داشته باشیم.

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور ضمن بیان اینکه با توجه به وضعیت تهران مقرر شد که طرح ترافیک به مدت یک هفته دیگر لغو شود و در طول این مدت از طریق مبارزه با بیماری کرونا در تهران بررسی به شود که لغو طرح ترافیک به چه میزان می‌تواند در کاهش شیوع بیماری کرونا موثر باشد اظهار داشت: اگر تاثیرش مشخص شد ادامه پیدا می‌کند و اگر مشخص شد که تاثیر چندانی ندارد طبیعتاً با تصمیم دیگری گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه تصمیم دیگری که گرفته شد ضمانت اجرایی عدم اجرای پروتکل های بهداشتی بود که بسیار مهم است تصریح کرد: ما یک سری ضوابط و پروتکل های بهداشتی برای مردم اصناف و دستگاه‌های دولتی اعلام کرده‌ایم و ضرورت داشت که تصمیماتی گرفته شود که اگر چنانچه رعایت نشد چگونه با آنها برخورد شود.

ذوالفقاری ضمن اشاره به اینکه با توجه به قوانین موجود و نیازهای جدید امروز هم برای دستگاه ها و ارگان های رسمی و هم برای اصناف و مردم ضمانت های اجرایی در نظر گرفته شد خاطرنشان کرد: این ضمانت ها پس از تصویب در ستاد ملی به مرحله اجرا خواهند رسید.

معاون امنیتی وزارت کشور افزود: نکته دیگری که مورد توجه قرار می گیرد کمیته عالی نظارت است که انشالله وزارت بهداشت هر چه سریعتر این کمیته را تشکیل دهد چون اگر در بخش نظارت تمرکز نکنیم ممکن است بسیاری از پروتکل ها علیه کرونا اجرایی نشود.

وی با بیان اینکه دستورالعمل مراسم عزاداری محرم امروز در جلسه مطرح و نهایی شد گفت: با توجه به نقطه نظراتی هم که دوستان داشتند اصلاحات لازم باید انجام بگیرد و امروز برای اجرا به سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.

ادامه دارد ...

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا وزارت کشور کتاب نهادها حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور بیماری کرونا معاون امنیتی وزارت کشور دستگاه ها یک ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در شورای اداری دزفول که دیشب در سالن همایش‌های فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، گفت: حتی یک کشته ناشی از تصادفات جاده‌ای به دلیل ناایمن و یا غیراستاندارد بودن جاده در خوزستان پذیرفتنی نیست و باتوجه به اینکه برخی جاده‌های استان به جاده مرگ شهرت یافته است، باید ایمن سازی این مسیر‌ها به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.


وی بر توسعه زیرساخت‌های خوزستان تاکید کرد و افزود: طرح‌هایی باید در خوزستان تعریف و اجرایی شود که گرهی از مشکل مردم باز کند و دستگاه‌های استان باید از هر اقدام نمایشی و بی ثمر پرهیز کنند.

حسینی محراب با بیان اینکه همه زیرساخت‌های طرح مسکن ملی باید پیش از بهره برداری و سکونت مردم تکمیل شود، ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی در استان مکلف هستند پیش از واگذاری به مردم، زیرساخت‌های آب، برق، گاز، فاضلاب و آسفالت طرح‌های مسکن ملی را تکمیل کنند.

لزوم پرهیز دستگاه‌های خوزستان از کار‌های تشریفاتی

استاندار خوزستان با بیان اینکه خوزستان نیاز به مدیران قوی و با انگیزه دارد، گفت: هزینه تشریفات در دستگاه‌ها و برنامه‌های استان باید به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی با توصیه دستگاه‌های دولتی به ارتباط با مردم، اضافه کرد: مسئولان دولتی و دستگاه‌های اجرایی باید بیش از پیش ارتباط مردمی خود را تقویت کنند.

حسینی محراب می‌گوید: دستگاه‌های خوزستان باید از کار تشریفاتی خودداری کنند و تمام همت خود را صرف خدمت شبانه روزی به مردم و گره گشایی از مسایل مبتلا به استان کنند.

وی مراقبت از بیت المال را ماموریت همیشگی دستگاه‌ها دانست و گفت: مدیران و دستگاه‌های استان از هدیه دادن به مدیران بالادستی که به استان و یا شهرستان‌ها سفر می‌کنند به طور جد پرهیز کنند.

ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان

استاندار خوزستان با تاکید بر حراست از اراضی کشاورزی کلاس یک و ۲ استان، گفت: همه دستگاه‌ها نسبت به حراست از زمین‌های خوب و با کیفیت استان مسوولیت دارند.

وی بر لزوم ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان تاکید کرد و افزود: ضابطه‌مند بودن و ساماندهی فعالیت این باغ ویلا‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: خوزستان استانی فرهنگی است به همین دلیل جهت گیری گردشگری در این استان نیز باید رنگ و بوی فرهنگی و متناسب با فرهنگ اصل و هویت بومی داسته باشد.

حل مشکل اشتغال با تقویت مهارت آموزی و خوداشتغالی

حسینی محراب با انتقاد از نگاه اداری جوانان استان به اشتغال و خلاصه شدن به کار دولتی و اداری گفت: فرهنگ کار، مهارت آموزی و خوداشتغالی در خوزستان باید تقویت شود تا مشکل اشتغال در این استان حل شود.

وی استانداردسازی محصولات تولید را ضروری دانست و ادامه داد: اولویت اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید بازاریابی برای فروش و بسترسازی صادرات تولیدات و محصولات کشاورزی باشد.

افزایش ۷۳ درصدی اعتبار امسال خوزستان


علی اکبر حسینی محراب با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه خوزستان و گره گشایی از مسایل این استان گفت: در حالی که میانگین افزایش اعتبار امسال استان‌ها در کشور نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد است، اعتبارات خوزستان رشد ۷۳ درصدی داشته است که این نشان از توجه ویژه دولت به خوزستان است.

وی با بیان اینکه اکثر شهر‌های خوزستان دارای پیست‌های موتورسواری شده‌اند گفت: احداث پیست موتورسواری و تعیین مکان برای فعالیت حرکات نمایشی موتوری و خودرویی در دزفول نیز باید اجرایی شود.

حسینی محراب، دزفول را شهر عالم پرور و نخبگانی دانست و ادامه داد: شهرستان دزفول در ۲ سفر استانی رییس جمهور دارای مصوبه‌های خوبی است که اجرایی کردن این مصوبه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • آغاز ثبت‌نام سازمان‌ها و نهادها برای یارانه خرید کتاب
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ۱۳ اردیبهشت افتتاحیه راهیان نور غرب و شمالغرب کشور
  • نجات 666 میلیون لیتر بنزین توسط وزارت صمت