Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تاریخ ساختمان مسجد «النور» ، می توان این مسجد را میان مذهبی ترین مکان نشست در آلمان توصیف کرد.

خبرگزاری شبستان،گروه جهان اسلام: مسجد «النور» که در «هامبورگ» آلمان واقع شده است در ابتدا کلیسای «کاپرناوم» بود که حدود دو سال پیش تغییر کاربری داد و به مسجد تبدیل شد.

 

متولیان این مسجد آن را مکانی برای ادغام قشرهای مختلف با هم و یادگیری می دانند که همبستگی میان افراد در آن آموزش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ساختمان مسجد «النور» تا سال 2002 میلادی کلیسای انجیلی کاپرناوم بود و در این سال به دلیل مسائل و مشکلات مالی تعطیل شد.

 

پس از تعطیلی این کلیسا بحث هایی در مورد تغییر کاربری و تبدیل آن به مسجد مطرح شد و در نهایت در سال 2012 میلادی این کلیسا و زمین های اطراف آن به مرکز اسلامی «النور» فروخته شد.

 

پروژه تبدیل کلیسای انجیلی هامبورگ به مسجد در همین سال کلید خورد و در نهایت در سال 2018 میلادی مسجد النور افتتاح شد.

 

 

با توجه به تاریخ این بنا،مسجد «النور» را می توان میان مذهبی ترین مکان نشست در آلمان توصیف کرد.

 

مسجد «النور» از زمان افتتاح تا کنون نشست های متعدد میان مذهبی برای ایجاد پیوند میان گروه های مذهبی مختلف در هامبورگ آلمان برگزار کرده است.

 

دست اندرکاران تغییر کاربری این ساختمان پروژه تبدیل کلیسا به مسجد را نیز یک پروژه میان مذهبی می دانند که پل ارتباطی میان مذاهب ایجاد کرده و اعتماد میان آنها را بیشتر کرده است.

 

کلیسای کاپرناوم با هزینه پنج میلیون یورو که بخشی از آن را دولت کویت متقبل شد به مسجد تبدیل شد و کلمه الله جایگزین صلیبی شد که در نمای این ساختمان به چشم می خورد .

 

 

غیر از جایگزینی کلمه الله به جای صلیب هیچ تغییر دیگری در ساختمان کلیسا پس از تبدیل آن به مسجد به وجود نیامده است.

 

جامعه اسلامی النور دارای یکی از متنوع ترین جوامع مسلمان در هامبورگ است که اعضای آن را افراد از 30 کشور مختلف از جمله کشورهای عربی،آفریقایی و آسیای جنوب شرقی تشکیل می دهند.

 

اعضای این جامعه همه تلاش خود را به کار گرفته اند تا مسجد النور را تبدیل به پایگاهی برای حل مشکلات مسلمانان و همچنین غیر مسلمانان در جامعه هامبورگ کنند.

 

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد النور مساجد جهان آلمان میان مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام حمیدرضا قربانیان مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت اصفهان با بیان اینکه این طرح برای بهره‌مندی مطلوب از مصاحف شریف (قرآن، کتب مذهبی و ادعیه) طرح ملی «نورباران» و به همت سازمان دارالقرآن الکریم آغاز به کارکرده است گفت: در این طرح ما به دنبال ترمیم و صحافی قرآن هستیم.

مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت (ع) اصفهان یکی از اهداف اجرای این طرح را جلوگیری از قطع درختان برای چاپ قرآن دانست و افزود: اگر قرآن‌های فرسوده در منازل یا مساجد ترمیم و صحافی شوند و دوباره در مساجد و منازل قرار گیرید، ما تا بیست سال آینده نیازی به قطع درخت برای چاپ قرآن نخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام قربانیان هدف دیگر از اجرای این طرح را فرهنگ‌سازی در این زمینه بیان کرد و گفت: با اجرای این طرح می‌توان قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتیح در سراسر کشور را تأمین کرد. در برخی مساجد کشور مانند سیستان و بلوچستان حتی یک قرآن هم وجود ندارد و آنها خواستار حتی قرآن‌های نصف نیمه و قدیمی هستند.

نحوه دریافت و توزیع قرآن و ادعیه
حجت‌الاسلام قربانیان درباره نحوه توزیع قرآن، ادعیه و کتاب‌های مذهبی گفت: طبق توافقنامه با سازمان دارالقرآن الکریم قرار است همه قرآن‌ها به مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) ارسال و بعد از ترمیم و صحافی، مجدد به سازمان دارالقرآن الکریم اعلام شود. در نهایت، سازمان دارالقرآن الکریم با استعلام از سازمان تبلیغات استان‌ها تصمیم می‌گیرد که قرآن‌ها در کدام مناطق توزیع شود.

وی در خصوص نحوه ارسال گفت: سازمان‌های تبلیغات اسلامی سراسر کشور برای دریافت قرآن و ادعیه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین مردم می‌توانند با تماس به مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) به شماره ۳۵۱۰۵-۰۳۱ داخلی ۶ درخواست دریافت قرآن و ادعیه خود کنند و یا خودشان قرآن و ادعیه‌شان را به موسسه دارالقرآن اهل بیت (ع) واقع در خمینی شهر، بلوار شهید محمد منتظری ارسال کنند.

مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت اصفهان، صفحات قرآن را قابل‌احترام بالایی دانست و گفت: ما در مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) قرآن‌هایی که تنها یکی – دو صفحه از آنها باقی‌مانده و قابل صحافی نیستند داخل پاتیل‌هایی می‌شوییم و پاک و بعد از آن به عنوان جلد قرآن استفاده می‌کنیم.

وی اضافه کرد: این یک نوع فرهنگ‌سازی است که مردم حتی برای یک ورق قرآن احترام قائل می‌شوند و آن‌قدر راحت آن را داخل آب یا بازیافت نگذارند.

به گفته حجت‌الاسلام قربانیان، هیچ کجای کشور حتی اماکن متبرکه دستگاه خمیرکن مجزا ندارند. او گفت: طرح جمع آوری قرآن و ادعیه پیش‌ازاین با روش‌های دیگر اجرا شده است و قرآن کهنه را با قرآن نو تعویض می‌کردند، اما در نهایت این قرآن کهنه به بازیافت می‌رفت درحالی که ما با اجرای این طرح درصدد ترمیم و صحافی قرآن‌های کهنه برآمدیم.

وی درباره میزان جمع‌آوری قرآن، ادعیه و کتاب‌های مذهبی مازاد در مساجد، حسینیه‌ها، اماکن مذهبی و منازل یا اهدای قرآن‌های نو افزود: این طرح به‌صورت محدود از اسفند ۱۴۰۱ و بعد از آن به طور سراسری اجرا شد، اما متاسفانه به دلیل تبلیغات محدود استقبالی از این طرح صورت نگرفت با این وجود، حدود ۱۰۰ هزار جلد کلام الله مجید، مفاتیح و ادعیه مذهبی مانند نهج البلاغه را جمع آوری کرده ایم و از این تعداد حدود ۲۰ هزار قرآن توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • انواع درب ساختمان
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • وزیر کشور: عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی مذهبی ماست
  • بافت قالی برای امور عام المنفعه در همت آباد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • نخستین بنای مذهبی ایرانیان + فیلم