Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد بازسازی واقعه غدیرخم طی انتشار اطلاعیه ای، به ابعاد مختلف تغییر نحوه برگزاری نمایشهای  بازسازی واقعه غدیرخم در شرایط حاد کرونایی کشور اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مهمترین اتفاق صدراسلام در تاریخ ۱۸ ذی الحجه سال ۱۰ هجری بوقوع پیوست و آن تکمیل دین واتمام نعمت برای مسلمانان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتصاب حضرت علی (ع) به عنوان جانشین و وصی پیامبر اکرم(ص) یکی از اتفاقات مهمی است که در تاریخ اسلام به ثبت رسیده به لطف و عنایت خداوند درطول سالها به نسل های بشری منتقل شده است.

یکی از افتخارات بسیج مردمی در موضوع غدیرخم،  بازخوانی خطبه غدیرخم در روز عیدغدیرخم و بازسازی واقعه غدیرخم در سراسر کشور است که پیامدها و اثرات خوبی بر فرهنگ عمومی داشته است.

سازمان بسیج مستضعفین از سال ۸۹  و همزمان با تقارن روز غدیر با هفته گرامی داشت بسیج، تصمیم به بازسازی واقعه عظیم غدیرخمگرفت که الحمدالله روز به روز بر عظمت و بزرگی این کار به یاری خداوند منان و لطف و عنایت ائمه معصومین(ع) افزوده  شده است.

تببین ، تعمیق و گسترش فرهنگ ولایت مداری و هویت دینی در جامعه اسلامی،تببین و  گسترش معارف الهی و ارزشهای معنوی و سیره نبوی و اهل بیت (ع) بالاخص امیرالمومنین (ع)در جامعه،بازخوانی وقایع تاریخی و کمتر یادشده صدر اسلام از جمله واقعه مهم و تاریخی غدیرخم،شناساندن و معرفی سیره نبوی (ص) و ائمه معصومین (ع) با استفاده از آیات و روایات،آگاه سازی و توانمند سازی جامعه اسلامی  برای امکان درکی قوی تر، از اصول و مبانی جمهوری اسلامی بخصوص ولایت فقیه و تشکیل حکومت اسلامی، ایجاد پیوند ارزشی بین نسل های جامعه و مقام و جایگاه ولایت و اهل بیت (ع)،توانمندسازی اعتقادی جامعه برای پاسداری از ارزشها و دست آوردهای انقلاب اسلامی و... از جمله اهداف برگزاری نمایش بازسازی واقعه غدیرخم با نظرات و تاییدیه مراجع و علمای تقلید همچون آیت الله عظام علوی گرگانی ، آیت الله سعیدی ، آیت الله امینی ، آیت الله مکارم شیرازی ، آیت الله سبحانی ، آیت الله نوری  همدانی  و... در سراسر کشور بوده است.

نمایش مردمی بازسازی واقعه غدیرخم در طول ۱۰ سال گذشته در ۹۶۲ شهر از کشور برگزار شده است که می توان به برگزاری یک نقطه شهر در سال ۸۹، ۷۲ شهر، ۱۰۰ شهر،۱۲۰ شهر، ۱۱۷ شهر، ۱۴۰ شهر،۱۶۷ شهربه همراه شهر عراق (نجف اشرف) و سوریه(دمشق)، ۱۴۲شهر،۱۰۰ شهر و ۱۴۵ شهر به ترتیب از سال های ۹۰ تا ۹۸ اشاره کرد.

تولید مستند  نبأالعظیم و پخش از شبکه های مختلف سیما در سال جاری (دهه امامت و ولایت)؛ استفاده از ظرفیت هیات مذهبی ، بنیاد بین المللی غدیر،   بنیاد بعثت، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دردانشگاه های داخل و خارج کشور برای غنی بخشیدن به محتوا برنامه ها؛همکاری و حضور گسترده علما و  برادران اهل تسنن و اجرای برنامه در  قریب به ۳۰ نقطه از مناطق اهل تسنن کشور؛ بازدید بیش از  ۲.۰۰۰.۰۰۰ نفر از این برنامه  در سطح کشور؛ همکاری حدود ۶۰.۰۰۰  نفر اعم از بازیگر و هنرور و عوامل اجرایی  در مجموع کل کشور برای اجرای این برنامه در سال گذشته  و راه اندازی  پایگاه اطلاع رسانی بازسازی غدیرخم با عنوان  الیوم  (www. alyaum .ir  )  از جمله نکات حائز اهمیت است که توسط ستاد مردمی بازسازی واقعه غدیرخم در طول سال های گذشته انجام گرفته است.

امسال به اطلاع می رسانیم که باتوجه به شیوع بیماری کرونا و تحت الشعاع قرارگرفتن برنامه های فرهنگی و تبلیغی در کشور، برنامه های دردست اقدام ستادمردمی بازسازی واقعه غدیرخم شکل متفاوتی به خود گرفته است و به شرح زیر است:

۱. ابلاغ دستورالعمل اجرایی ستادمردمی بازسازی واقعه غدیرخم به استان ها

۲.  ارائه گزارش مسئولین ستادمردمی بازسازی واقعه غدیرخم در استان ها در رسانه استانی

۳. دیدار با علما و سادات شاخص شهرستان ها و استان ها با رعایت پروتکل های بهداشتی

۴.  و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۵. حضور روحانیون در شهرها و روستاها به منظور تبلیغ و بزرگداشت عیدغدیرخم با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۶. برگزاری و اجرای گروه سرود در میادین و بوستان ها در سطح شهرها با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۷. ستفاده از فضای مجازی و راه اندازی کانال و گروه های مجازی و تبلیغ این عید بزرگ

۸.برگزاری شب شعر مجازی در فضای مجازی

۹. برگزاری مسابقه از خطبه غدیر

۱۰. تهیه و تولید برنامه های گزارشی و پخش از شبکه های مختلف رسانه

۱۱. برگزاری جلسات هم اندیشی با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۱۲. انجام فضاسازی و تبلیغات با بروز رسانی تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهرها

۱۳.برپایی ایستگاه صلواتی با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۱۴. اجرای کمک و احسان مومنانه در قالب طرح اکرام و اطعام

۱۵. انجام پرده خوانی واقعه غدیر با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

۱۶. نورافشانی شهرها به مناسبت عید سعید غدیرخم

۱۷. برگزاری کارناوال شادی با رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهرها با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عید غدیر خم رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی مردمی بازسازی واقعه غدیرخم بازسازی واقعه غدیرخم برنامه ها آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران، گفت: مردم شهرستان اسلامشهر در امر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات رتبه برتر استان تهران را کسب کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر شامگاه چهارشنبه با حضور جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران و فرماندار و مسئولان اسلامشهری در دفتر فرماندار شهرستان برگزار شد.

مسعود اسماعیل بیگی در این جلسه با قدردانی از تلاش‌ها و پیگیری‌های فرماندار و اعضای ستاد شهرستان، اظهار داشت: اسلامشهر و یکی دیگر از شهرستان‌های استان، سال گذشته بیشترین نذورات را در امر بازسازی عتبات عالیات اهدا کردند که قابل تقدیر است.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران با بیان اینکه موسس ستاد بازسازی عتبات عالیات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است و با همت این شهید والامقام اقدامات بسیاری توسط این ستاد در سال‌های گذشته صورت گرفته بیان کرد: در حال حاضر توسعه حرم حضرت سیدالشهدا(ع) در حال انجام است و مردم می‌توانند در این پروژه مشارکت داشته باشند. 

حسین حبیبی‌، فرماندار شهرستان اسلامشهر هم در این جلسه، گفت: با تلاش‌های رئیس و اعضای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر و مشارکت اقشار مختلف مردم و خیرین شهرستان، سال گذشته تعهدی که برای کمک به ساخت صحن عقیله بنی هاشم(س) در کربلای معلی تعیین شده بود، به طور کامل محقق شد.

وی با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه امکان مشارکت مردم در این امر مقدس، افزود: مردم اسلامشهر دلباخته و شیفته اهل بیت علیهم السلام هستند و بحمدالله سال گذشته با اقدامات تبلیغی خوبی که در قالب پویش «دعوت به بهشت» صورت گرفت، شاهد مشارکت قابل توجه مردم در زمینه کمک به بازسازی عتبات عالیات بودیم و امیدواریم این روند در سال جاری نیز تداوم یابد.

 در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام سراقی، رئیس ستاد بازسازی اسلامشهر به ارائه گزارشی از اقدامات این ستاد در سال گذشته جهت جمع‌آوری نذورات مردم شهرستان پرداخت. 

افزایش 32 درصدی اعزام زائران عتبات نسبت به سال گذشته

به گزارش تسنیم، مردم اسلامشهر برای مشارکت در عمل کوثرانه و صدقه فوق جاریه بازسازی عتبات عالیات مقدسه و صحن عقیله بنی هاشم (ع) و همراهی با پویش بزرگ دعوت به بهشت، می‌توانند مبالغ نذورات خود را به شماره حساب 011692374009 و یا شماره کارت 6037997599682441 بانک ملی به نام ستاد بازسازی عتبات عالیات اسلامشهر واریز کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن