Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:32:13 GMT

محیط زیست و حیات وحش برای خدمت به انسان خلق شده اند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۲۳۴۹

محیط زیست و حیات وحش برای خدمت به انسان خلق شده اند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه یاسوج گفت: محیط زیست و حیات وحش برای خدمت به انسان خلق شده اند ما چیزی را خلق نکرده ایم که آن را حذف کنیم.

"حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی" نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه یاسوج، ضمن تبریک اعیاد فرخنده امامت و ولایت، تقدیر از دغدغه و تلاش های مدیرکل و کارکنان حفاظت محیط زیست، برای حفاظت از حیات وحش استان افزود: حیات وحش همانند انسان حق زیست دارند، خداوند متعال آن ها را برای خدمت به انسان خلق نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی زندگی انسان را گره خورده به زندگی حیات وحش بیان نمود و تصریح کرد: خداوند متعال اکوسیستم را مرتبط با هم خلق نموده، حذف هرکدام از این چرخه باعث می شود انسان متضرر شود و انسان این حق را ندارد که حق حیات را از وحوش بگیرد.
نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه یاسوج به آموزه های دینی برای حفاظت از حیات وحش اشاره و اظهار کرد: امام علی (ع) می فرمایند: اگر خورشید را در دست راست من و ماه را در دست چپ من بگذارند تا پوسته جویی را از مورچه ای بگیریم هرگز این کار را نخواهم کرد .
حسینی ادامه داد: خداوند انسان را به موجوداتش قسم می دهد و کار محیط بانان مقدس است که حفاظت از موجودات را برعهده دارند .
وی تاکید کرد: شکار از سر لهو حرام است، زیرا ما چیزی را خلق نکرده ایم که آن را حذف کنیم.
نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه یاسوج بیان کرد: محیط زیست یک سرمایه است و ما باید آن را حفظ کنیم، همانطور که نیاز است ما خانه و فرزندان خور را حفظ کنیم.
حسینی با تاکید بر فرهنگ سازی خاطرنشان کرد: بخش فرهنگ سازی در اولویت کاری محیط زیست قرار گیرد.
"سید اسدالله هاشمی" به ارائه گزارش مختصری از وضعیت توپو گرافی مناطق، حیات وحش، نیروی انسانی، تجهیزات پرداخت و تصریح کرد: 165 نفر نیرو در اداه کل حفاظت محیط زیست استان کار مدیریت از 312 هزار هکتار از مناطق حفاظت شده را برعهده دارند .
وی آموزش را یکی از مهمترین برنامه های در دست اقدام این اداره کل برشمرد و اظهار کرد: ظرفیت استان با یک هزار و 200 گونه گیاهی 350 گونه مهردار با شاخص خرس قهوه ای و گونه غالب کل و بز و حدود 30 گونه پلنگ ایرانی شناسایی شده در دنا با یک چهارم استاندار جهانی محیط بان حفاظت می شود، برهمین اساس سعی برآن شده است دو اصل حضور و مشارکت مردم در اولویت قرار گیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز چهار شنبه 15مرداد 99 سید اسدالله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان به همراه جمعی از کارکنان با حجت الاسلام والمسلمین، حاج سید نصیرحسینی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه یاسوج دیدار داشتند.
انتهای پیام
  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد حیات وحش محیط زیست نماينده ولي فقيه در استان حفاظت محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد