Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین نعمتی»  روز چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) که در آستانه روز خبرنگار انجام شد، با تشریح فعالیت‌های شرکت ملی پست در دروان شیوع کرونا، افزود: از پنج ماه قبل به دلیل نیاز مردم و کسب و کارها به استفاده از سرویس‌های پستی در دوران پاندومی کرونا، به‌صورت ویژه در بحث‌های مربوط به حوزه پستی درگیر شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: البته این درگیری و استقبال صرفا مربوط به ایران نیست و این روند در تمام دنیا به همین شکل پیش می‌رود. در این بین جهشی از پست نامه به سمت بسته‌های حجیم‌تر شکل گرفت که این اتفاق از قبل آغاز شده بود اما اکنون بیشتر شده است.

سهم ۲۲ درصدی پست از بسته‌بندی‌های کشور

معاون وزیر ارتباطات افزود: زمانی سهم پست از بسته بندی‌های کشور تنها دو درصد بود اما امروز این سهم به ۲۲ درصد افزایش پیدا کرده است. در گذشته عمده فعالیت پست به جا به جایی نامه و قبض و بسته‌های کم حجم معطوف بود و برای هر استان روزانه یک کامیون بسته ارسال می‌شد، اما الان این حجم روزانه به پنج برابر رسیده است.

نعمتی افزود: حجم مرسولات پستی معمولا از اواسط سال افزایش پیدا می‌کند و در پایان سال به اوج خود می‌رسد. اسفند سال گذشته دوره پر کاری را پشت سر گذاشتیم و به طول مثال برای استان خراسان روزانه ۵۰ کامیون رهسپار شد که حجم بسیار سنگینی بود.

او با بیان اینکه در زمان شیوع کرونا توانستند اولین تمبر پستی یادبود را منتشر کنند، اضافه کرد: تمبر، سفیر بدون مرزی است که در اقصی نقاط دنیا در حال رفت و آمد است و برای آن محدودیتی وجود ندارد؛ اما اکنون به دلیل پیشرفت فناوری اطلاعات، سهم آن کمتر شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پست به جایگاه پست ایران در کشورهای دیگر دنیا اشاره کرد و افزود: ترکیه رتبه اول خاورمیانه در حوزه پستی را داشت و با اقدامات خوبی که انجام شده است ما در رتبه اول قرار گرفته‌ایم. در دنیا نیز در بین ۴۰ کشور نخست قرار داریم.

جابجایی سالانه ۳۰۰ میلیون بسته و مرسوله

نعمتی اشاره کرد: در پست، چهار فرآیند قبول و تجزیه، رهسپاری، توزیع و تحویل طی می‌شود تا بسته از نقطه مبدا به مقصد برسد.

مدیرعامل شرکت ملی پست افزود: آفتی که در کشور ما وجود دارد این است که اقداماتی در کشور صورت می‌گیرد که به معنای واقعی کار پستی انجام نمی‌دهند. در تمام کشورهای صنعتی صفر تا صد اغلب کارها را به پست واگذار می‌کنند.

وی اضافه کرد: پیک‌ها، افراد و کسب و کارها الان کارهای مربوط به پست را نیز انجام می‌دهند، اما فرآیند واقعی پست این است که مرسولات از نقطه مبدا به نقطه مقصد برسد و تمام فرآیند قبول و تجزیه، رهسپاری، توزیع و تحویل توسط یک مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل شرکت ملی پست ادامه داد: اما معمولا شرکت‌هایی غیر از شرکت پست بخشی از کار را انجام می‌دهند؛ مثلا برخی از آن‌ها بسته را به پایانه‌ها تحویل می‌دهند و اشخاص برای دریافت آن باید به پایانه مراجعه کنند. شبکه پستی به این شکل کار نمی‌کند و ملزم است که مرسوله را به نقطه مقصد تحویل دهد. توزیع مویرگی بسته‌ها در اقصی نقاط کشور، ویژگی بارز شبکه پستی است.

سامانه غرامت برای دریافت خسارات

نعمتی عنوان کرد: سرانه تعداد بسته‌هایی که افراد ارسال می‌کنند سالانه هشت عدد است که ممکن است تا ۵۰-۶۰ بسته نیز برسد. به این ترتیب در هر سال متوسط ۳۰۰ میلیون بار، بسته و مرسوله از طریق شبکه پستی جابه‌جا می‌شود که هر کدام از آن‌ها تقریبا ۱۶ مرتبه دست به دست می‌شوند. این آماری است که میزان درگیری شرکت پست را نشان می‌دهد.

وی گفت: امروزه جنس کار تغییر پیدا کرده است. در گذشته صرفا قبض و نامه جا به جا می‌شد و افراد برای دریافت قبض خیلی عجله نداشتند؛ اما امروز کالاهای مهم و لوکس خود را به‌صورت آنلاین خریداری می‌کنند و برای دریافت آن عجله دارند. همین مساله اهمیت پست را از گذشته بیشتر کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پست تصریح کرد: سازوکاری را برای دریافت خسارات مردم از پست، تحت عنوان سامانه غرامت راه‌اندازی کرده‌ایم تا اگر به هر دلیلی بسته‌ای دیر رسید یا مخدوش، معیوب و مفقود شد بتواند غرامت آن را دریافت کند. درگذشته بحث پرداخت غرامت نیاز به مراجعه حضوری داشت اما اکنون تمام این فرآیند به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.  

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران ارتباطات حسین نعمتی روز خبرنگار خاورمیانه سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران ارتباطات حسین نعمتی روز خبرنگار خاورمیانه سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شرکت ملی پست ایران ارتباطات حسین نعمتی روز خبرنگار خاورمیانه سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران مدیرعامل شرکت ملی پست برای دریافت بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود