Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@15:47:55 GMT

تاسیس دومین صندوق پژوهش در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۴۰۳۳

تاسیس دومین صندوق پژوهش در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه نخستین صندوق پژوهش و فناوری استان پارسال با همکاری منطقه آزاد ارس راه اندازی شده است گفت: شرکت‌های دانش بنیان و تیم‌های دانشجویی که هنگام تحصیل در دانشگاه یا بعد از اتمام تحصیلات در حوزه دانش بنیان فعالیت می‌کنند، می‌توانند از تسهیلات این صندوق‌ها بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه هم اکنون حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در استان وجود دارد گفت: یک هزار و ۱۰۰ نفر در شرکت دانش بنیان و فناور مشغول به کار هستند و صندوق‌های پژوهش و فناوری و پارک علم و فناوری از طریق اعطای تسهیلات تا سقف ۱۲۰ میلیون ریال، صدور ضمانت نامه ها، انجام سرمایه گذاری مشترک و ارایه برخی کمک‌های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از این افراد حمایت می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری افزود: بر اساس مواد ۲۱، ۴۳ و ۴۴ قانون رفع موانع تولید، مزایایی به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص یافته است که این شرکت‌های می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

واعظی گفت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با استفاده از این قانون از ۱۵ سال معافیت مالیاتی، ۱۲ سال معافیت گمرکی، مشوق‌های بیمه ای، امتیاز شرکت در مناقصات و ترک تشریفات آن ها، عدم اعزام فرزند پسر فعالان شرکت‌های دانش بنیان به خدمت سربازی و گذراندن خدمت نظام وظیفه در شرکت دانش بنیان و اخذ امریه سربازی برای متخصصان مورد نیاز و حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

او گفت: علاوه بر مواد قانون رفع موانع تولید برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت دیگری در برنامه پنج ساله ششم توسعه وجود دارد که از جمله در مواد ۵۳ و ۵۴ آن در خصوص توسعه حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی به صورت مرتب به شرکت‌های دانش بنیان اشاره شده است.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: دولت موظف شده برای توسعه صنایع حمل و نقل از شرکت‌های دانش بنیان استفاده کند و در تبصره‌های «ج» و «چ» ماده ۶۴ این برنامه در خصوص حمایت از پروژه‌های تقاضا محور تاکید شده است به طوری که واحد‌های تولیدی در صورت استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان در اجرای طرح‌های توسعه خود می‌توانند از حمایت دولت مانند لیزینگ برخوردار شوند.

او با اشاره به افزایش سه برابری میزان حمایت‌های پارک علم و فناوری از شرکت‌های دانش بنیان گفت: امسال تلاش می‌شود هیچ ایده و اختراعی به دلیل نبود حمایت مالی و معنوی کنار گذاشته نشود.

رئیس پارک علم و فناوری استان گفت: در سال ۱۳۹۸ طرح‌ها و ایده‌های ارسال شده به پارک علم و فناوری با اعمال فرایند پذیرش آن‌ها به صورت آنلاین با رشد ۶ برابری مواجه شد و تعداد طرح‌ها و ایده‌ها از ۱۱۷ مورد در سال ۱۳۹۷ به ۶۹۱ مورد رسید.

واعظی افزود: شرکت‌های دانش بنیان و فناور در سال ۱۳۹۸ حدود یک هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال درآمد کسب و علاوه بر آن حدود ۹ میلیون دلار محصول صادر کردند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارک علم و فناوری اذربایجان شرقی صندوق پژوهش و فناوری شرکت دانش بنیان رئیس پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی

پروژه انتقال آب غیرشرب برای واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان و فضای سبز این مجموعه، کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، پروژه انتقال آب غیر شرب برای واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان و فضای سبز این مجموعه به طول ۶۷۰۰ متر کلنگ‌زنی شد.

محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسان شمالی در این مراسم اظهار کرد: قرار گرفتن خراسان شمالی در اقتصاد دانش بنیان در رده‌ی استان‌هایی مثل خراسان رضوی باعث افتخار است.

وی توجه به نخبگان، تقویت هیئت‌های اندیشه‌ورز، ایجاد تعاونی‌های دانش بنیان و جذب نقدینگی در دست مردم، تأسیس شرکت‌های سهامی عام و سایر تدابیر برای مشارکت مردم در پروژه‌های نیمه تمام را از اهم مواردی دانست که می‌تواند در جهش تولید مؤثر باشد و افزود: فروش واحدهای دولتی و اعطای مشوق‌های مالیاتی از دیگر مواردی هستند که می‌تواند در رونق و جهش تولید اثرگذار باشد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به حمایت‌های گسترده دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ با انتقال آب، بخشی از مشکلات واحدهای فناور رفع شود.

کد خبر 747450

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی