Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@20:50:51 GMT

جمع زیادی از خبرنگاران وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۴۰۶۴

جمع زیادی از خبرنگاران وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به نقش تأثیرگذار خبرنگاران در دوران شیوع کرونا گفت: امروز در عرصه اطلاع‌رسانی و خبرنگاری شاهد جهش بسیار مهم حرفه‌ای هستیم، اما جمع کثیری از خبرنگاران در وضعیت مطلوب اقتصادی قرار ندارند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در وبینار رسانه و مسؤولیت اجتماعی با نگاهی بر بحران کرونا با اشاره به اهمیت کار خبرنگاران و تبریک و پاسداشت روز خبرنگار، اظهار داشت: امروز در عرصه اطلاع‌رسانی و خبرنگاری شاهد جهش بسیار مهم حرفه‌ای هستیم و در همه عرصه‌های اجتماعی و علمی، رسانه‌ها به صورت تخصصی ورود پیدا کرده‌اند و دانش و مهارت ستودنی که امروز در رسانه شکل گرفته، قابل افتخار است و بسیاری متبحرین در حوزه رسانه هستند که اشراف تبحری و تخصصی در حوزه‌های‌شان پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش‌های مؤثر خبرنگاران در جامعه خاطرنشان کرد: ما در رسانه‌ها شاهد تفکیک رسانه‌ای هستیم که دانش و تجهیز حرفه‌ای به قدر کافی در هر حوزه‌ای وجود دارد، ضمن اینکه باید اذعان کنیم نقش مطالبه و پیگیری اصحاب رسانه در تحقق برخی مطالبات مردمی بی‌تأثیر نبوده است که می‌توان به موضوع طرح تحول سلامت و اصلاح بخشی از اعتبارات که صورت گرفت به عنوان برخی از مطالبات رسانه‌ای نام برد. 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران یادآور شد: دردمندی و شنیدن مشکلات مردم برعهده رسانه‌هاست و آنها به نیابت از جامعه جستجوگر و پیگیر مسائل و مشکلات هستند به شکلی که اگر حادثه‌ای در کشور روی دهد، خبرنگاران در خط مقدم حضور دارند و اگر فاجعه و رخداد ملی روی دهد، خبرنگاران در کسری از ساعت حاضر می‌شوند و بی‌محابا به صحنه خطر می‌روند مانند وقوع سیل و آتش‌سوزی پلاسکو که آن را شاهد بودیم. 

وی با بیان اینکه این شجاعت رسانه‌ای و شهامت خبرنگار ستودنی است، خاطرنشان کرد: البته حرفه خبرنگاری، حرفه‌ای سخت است و ما به عنوان طبیب می‌دانیم که فرسایش شغلی یکی از مصادیق حرفه خبرنگاری است که نشان می‌دهد پر از خطر بوده و استرس با شغل خبرنگاری امتزاج دارد و حداقل به عنوان یکی از مشاغل سخت آن را قلمداد می‌کنیم. 

زالی اضافه کرد: هر جا که مداخلات ما از افکار عمومی فاصله گیرد، خبرنگاران باید به این موضوع توجه کنند، ضمن اینکه در کشورهای پیشرفته دنیا یکی از حرفه‌های پردرآمد خبرنگاری است، اما متأسفانه جمع کثیری از خبرنگاران ما از نظر وضعیت و مشکلات اقتصادی در وضعیت مطلوبی نیستند و این موجب شده افرادی که در شغل خبرنگاری هستند، صرفاً با نگاه عشق‌ورزی حضور یابند و از منظر اقتصادی، کسوت خبرنگار مقرون به صرفه نیست، در نتیجه باید همه ما در روز خبرنگار در برابر قشر رسانه‌ای تعظیم کنیم. 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه خبرنگاران در بالا بردن سطح ارتقا و فرهنگ عمومی نسبت به کرونا و پیدایش اخبار مبتنی بر شواهد و مستندات تلاش کرده‌اند، گفت: هر چه از زمان آغاز کرونا می‌گذرد، نقش خبرنگار را بیشتر شاهد هستیم، که در پیشگیری و درمان و مداخله این نقش بهتر احساس می‌شود و امروز فضا بسیار منطقی‌تر از روزهای ابتدایی است و فضای مردمی نیز آغشته به مسائل علمی بوده و مردم هر چیزی را قبول نمی‌کنند که این را ما مدیون حرکت پرشور خبرنگاران می‌دانیم. 

وی تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت سه فرمول را در شرایط شیوع کرونا مشخص کرده که اینها شامل این است تا دانش مردم را در خصوص بیماری کرونا بالا ببریم. دوم، عملکرد اجتماعی مناسب است تا بتوان چرخه ابتلا را کم کنیم و سوم، توجه به خصلت‌ها و ویژگی‌های این موضوع است. 

وی با اشاره به فداکاری جامعه پزشکی و درمانی در دوران شیوع کرونا، خاطرنشان کرد: از اخبار تلخ روزانه بیماری کرونا در سطح جهان می‌تواند عامل تخریبی روانی را تحمیل کند و امید به زندگی و بحث‌های نویددهنده و پیشران در بشر تحت‌الشعاع قرار گیرد که این یکی از چالش‌های مهم است، به طوری که موجب خسته شدن افکارعمومی شده و در این شرایط ایجاد نشاط عمومی کاری سخت‌تر است. 

زالی با بیان اینکه در اثر بیماری کرونا انگیزش‌های اجتماعی به شدت کمرنگ می‌شود، گفت: امروز خستگی و کسالت مزمن اجتماعی ناشی از بیماری را درک می‌کنیم و باید بپذیریم سطح عمومی انگیزش‌های اجتماعی در اثر بیماری عفونی کاهش پیدا می‌کند، در نتیجه باید رسانه‌ها به گونه‌ای در افکارعمومی عمل کرده و مواجهه داشته باشند که بین خوف و رجاء و ترس منطقی حرکت کنند و جامعه دچار حساسیت‌زدایی افراطی نشود و در عین حال نیز ایجاد اضطراب و فوبیای عمیق نیز می‌تواند جامعه را مصلوب به اختیار کند.

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران متذکر شد: رسانه‌ها باید با یک حرکت منطقی یعنی نه غفلت عمومی و نه ترس عمومی ایجاد شود، حرکت کنند و بتوانند با حساسیت‌زایی منطقی، رفتارهای اجتماعی و فردی مردم را مدیریت کنند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت استان تهران رسانه مسئولیت اجتماعی علیرضا زالی خبرنگار رسانه ها رسانه ای حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند

به گزارش صدای ایران به نقل از فرارو به نقل از سایت شیعت‌نیوز پاکستان، همسر رئیس جمهور ایران گفت: خداوند هرگز کسانی را که سکوت کرده‌اند را نمی‌بخشد، سکوت آنها بدتر از جنایتی است که در فلسطین رخ می‌دهد.

خانم علم الهدی افزود: آنچه در غزه در حال وقوع است در جهان بی سابقه است. اما ما به مادران و خواهرانمان افتخار می‌کنیم که با این همه ساکت نمی‌نشینند و با اسرائیل می‌جنگند.

وی افزود: نه تنها زنان غزه، بلکه روزنامه نگاران و پزشکان نیز داوطلبانه در غزه حضور دارند.

همسر رئیس جمهور ایران اظهار کرد: در مورد زنان غزه تصور می‌شود که آنها ترس دارند، اما زنان فلسطینی در مقابل نسب کشی اسرائیل بی‌باک هستند. اسرائیل خود را پیرو حضرت موسی می‌داند، اما در واقع از پیروان فرعون هستند.

جمیله علم الهدی با اشاره به اخباری که رسانه‌های غربی درباره برخورد بد با زنان ایرانی منتشر می‌کنند، گفت: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را خودشان ببینند.

وی در ادامه گفت که بسیار خوشحالم که به پاکستان سفر کرده ام، قبل از اینکه به پاکستان بیایم، فکرم در مورد پاکستان مثبت بود، اما بعد از آمدن به اینجا، فکرم مثبت‌تر شد

دیگر خبرها

  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند