Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود اردبیلی روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه فرماندار تکاب افزود: جمهوری اسلامی ایران با همدلی، انسجام و همراهی مردم در پرتو هدایت‌های مقام معظم رهبری در عرصه مقابله با بیماری کرونا موفق عمل کرده است.

وی با قدرانی از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های کادر درمانی کشور در مبارزه با بیماری کرونا اظهار داشت: آحاد مردم و بخش‌های مختلف کشور بدون درنظرگرفتن جناح بندی‌ها و سلیقه‌های سیاسی، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه مقابله با این بیماری را در سطح جهانی به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری آذربایجان‌غربی ادامه داد: مقابله با بیماری کرونا ثابت کرد ایران اسلامی آماده مواجهه با بحران‌های بزرگ است و این از محاسن شیوع کرونا بود که توانمندی‌ها و انسجام کشور را نشان ‌داد.

"اردبیلی" با بیان اینکه تدابیر و منویات رهبر معظم انقلاب نقطه امید کشور در حوزه اقتصادی است، اضافه کرد: اقتصاد قوی و تغییرات اساسی در معیشت و زندگی مردم با رونق و جهش تولید و عمل به رهنمودهای معظم له در بیانیه گام دوم انقلاب محقق می‌شود.

وی با اشاره به تغییر فرماندار تکاب گفت: تغییرات مدیریتی امری بدیهی جهت ارتقای خدمت رسانی به مردم است و امیدواریم همه ما در جهت توسعه و پیشرفت کشور سهیم باشیم.

"اردبیلی" با قدردانی از تلاش‌های یک ساله فرماندار سابق تکاب برای سرپرست جدید فرمانداری در جهت حل مشکلات و توسعه این شهرستان آرزوی موفقیت کرد و ادامه داد: تکاب مردمانی بسیار متعهد، مومن، باخدا، آگاه و مطلع دارد و خدمت به این مردم بسیار شیوا و لذت بخش است و امیدواریم سرپرست فرمانداری، هم‌پای مردم در راستای توسعه تلاش کند.

سرمایه اجتماعی محور پیشرفت تکاب قرار گیرد

سرپرست فرمانداری تکاب نیز در این جلسه گفت: انتخابات مجلس و مبارزه با کرونا عرصه‌های واقعی سربلندی ملت ایران، مردم آذربایجان غربی و شهرستان تکاب بود و که موفقیت در این عرصه‌ها به آبروی نظام تبدیل شده است.

"سید هادی طباطبایی" با بیان اینکه خیلی از کشورها که آمارهای کرونا را پنهان می کردند و به ما طعنه می‌زدند، امروز خودشان گرفتار شده اند، افزود: آنچه در عرصه مقابله با بیماری کرونا درکشور ما ماندگار شد همراهی مردم و مسوولان و زحمات شبانه‌روزی کادر درمانی کشور است.

وی با بیان اینکه در تکاب همه خوبی‌ها و ظرفیت های مختلف انباشت شده است، اظهار داشت: علاوه بر ظرفیت‌های مختلف اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و هنری، تکاب از سرمایه اجتماعی بسیار بالایی برخوردار است که باید محور پیشرفت این شهرستان قرارگیرد.

سرپرست فرمانداری تکاب ادامه داد: عظمت این منطقه در طول تاریخ تعجب بزرگان را به دنبال داشته و قابلیت توسعه و پیشرفت در این شهرستان موج می‌زند.

"طباطبایی" با بیان اینکه دولت نگاه ویژه‌ای به توسعه تکاب دارد، اضافه کرد: با انتخاب تکاب به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان محروم و کم‌برخوردار کشور اعتبارات ویژه ای تخصیص یافته و برنامه هایی اجرا خواهد شد که شاخص های توسعه این شهرستان را به شاخص های متوازن استانی ارتقا دهد.

وی بیان کرد: استاندار آذربایجان غربی توجه خاص و نگاه ویژه ای به تکاب دارد و ۲ برابر شدن سهم اعتبارات این شهرستان از اعتبارات استانی بر اساس شاخص های جمعیتی بیانگر این مسئله است.

غدیر خم مایه اتحاد و امید مسلمانان جهان

امام جمعه تکاب نیز در این جلسه با تبریک عید سعید غدیر خم و میلاد مسعود امام هادی (ع) گفت: عید غدیر مایه امید و اتحاد مسلمانان جهان و متعلق به همه امت اسلامی اعم از شیعه و سنی است.

حجت الاسلام "عیسی برادری" افزود: واقعه نگاری و ثبت اسناد غدیرخم مدیون علمای شیعه و سنی است و بسیاری از راویان غدیر از علمای ارزشمند اهل تسنن هستند و در این زمینه در کنار علمای شیعه بوده‌اند.

وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان منادی اتحاد در جهان اسلام و حضرت امام خمینی (ره) نیز پیام آور وحدت در میان امت اسلامی بودند.

امام جمعه تکاب ادامه داد: تغییرات مدیریتی از نعمت‌های نظام اسلامی است تا مدیرانی تازه نفس با انرژی مضاعف در خدمت مردم و توسعه کشور باشند.

"محمود زمانی"، فرماندار سابق تکاب نیز در این جلسه به بیان گزارشی از اقدامات توسعه‌ای در بخش‌های مختلف در مدت یک سال حضور خود در این شهرستان پرداخت.

در جلسه شورای اداری تکاب با حضور مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری آذربایجان غربی، "سید هادی طباطبایی" به عنوان سرپرست فرمانداری تکاب معرفی و مشغول به‌کار و از خدمات و زحمات "محمود زمانی"، فرماندار پیشین این شهرستان قدردانی شد.

" طباطبایی" پیش از این، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌غربی بود.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها تکاب آذربایجان غربی فرمانداران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تکاب آذربایجان غربی فرمانداران تکاب آذربایجان غربی فرمانداران سرپرست فرمانداری بیماری کرونا آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۴۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به تأکید مردم بر افزایش سرعت بهره برداری از لیتیوم همدان گفت: لیتیوم همدان را خام‌فروشی نمی‌کنیم.

احمد شانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در همدان اظهار کرد: سال‌های اخیر با کشف بزرگ‌ترین معدن لیتیوم در همدان، ایران توانسته است رتبه هفتم کشور از لحاظ ذخایر این عنصر غنی در جهان را به دست آورد.

وی افزود: وقتی اسفندماه ماه سال ۱۴۰۱ کشف معدن لیتیوم در همدان به میزان چندین میلیون تن کانسنگ معدنی با مساحتی حدود ۱۱ کیلومترمربع در دشت قهاوند در ۵۰ کیلومتری شرق مرکز استان همدان به یک خبر مهم در جهان تبدیل شد.

بهره‌برداری از لیتیوم در همدان سرعت یابد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان ادامه داد: مردم همدان تأکید دارند کار بهره‌برداری از لیتیوم در همدان سرعت یابد و مسیر پیشرفت‌های لازم سریع طی شود.

شانیان اضافه کرد: استخراج از معدن لیتیوم همدان در بخش خصوصی از سال ۹۹ آغاز و در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ منجر به کشف لیتیوم شده بود و نیز این کشف باعث شد جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای دارنده ذخایر لیتیوم قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشورهایی مانند شیلی، استرالیا و چین دارای بزرگترین ذخایر لیتیوم در جهان هستند و این ماده معدنی غنی در جهان رشد قیمت قابل توجهی را در سال‌های اخیر داشته است که احتمال داده می‌شود تا سال ۲۰۳۰ بازار لیتیوم به ۱۹۲ میلیارد دلار برسد.

شانیان تصریح کرد: آمریکا در حال حاضر ۱۸۰ میلیارد دلار مگاپروژه در زمینه لیتیوم دارد و بزرگترین بازار جهانی را در این حوزه به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سال‌های اخیر هم ایران به واسطه دشت قهاوند به جمع کشورهای حائز رتبه در کشف ذخایر غنی لیتیوم پیوست و این امر باعث خوشحالی هم‌میهنان شد اما از طرفی دشمنان کشور از این اتفاق دچار واهمه شدند چرا که خطر جدی را برای خود احساس کردند، به طوری که وقتی ماده معدنی لیتیوم کشف شد و بازتاب‌هایی را به همراه داشت، رسانه اسرائیلی معاریو نیز گزارش داد «کشف معادن بزرگ لیتیوم به تغییر توازن قدرت در منطقه منجر خواهد شد».

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان ادامه داد: این رسانه بر این باور است که ایران با در اختیار داشتن ۱۰ درصد از ذخایر لیتیوم جهان، سود بسیار زیادی کسب می‌کند و به گفته کارشناس اهل رژیم صهیونیستی «این ذخایر می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد و تحریم‌های غرب علیه آن را بی‌اثر کند».

شانیان اضافه کرد: می‌توان گفت تغییرات منطقه‌ای به نفع رژیم صهیونیستی نبوده و این کشفیات نیز نگرانی‌های آنها را دوچندان می‌کند چرا که قدرت نظامی ایران در حال گسترش است و در اختیار داشتن منابع انرژی، قدرت آن را دوچندان می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر اگر برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران باعث نگرانی رژیم صهیونیستی و غرب شده است، اعلام خبر کشف میدان چند میلیون تنی لیتیوم که دومین میدان بزرگ لیتیوم جهان به‌شمار می‌رود، باعث خواهد شد ایران در آینده به بازیگر اصلی صنایع رایج و مهم جهان تبدیل شود و این به مذاق آمریکا و صهیونیست‌ها خوش نیامده است.

احمد شانیان تصریح کرد: کشف ماده معدنی لیتیوم جایگاه ایران را در جهان ارتقا خواهد داد و روابط آن را با روسیه و چین و سازمان بریکس تقویت خواهد کرد، بریکس از هم‌اکنون به‌عنوان جایگزینی برای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و ساختار مالی جهانی قدیمی آمریکا و پایان دادن به هژمونی دلار ارزیابی می‌شود.

وی افزود: آنچه موجب افزایش اهمیت راهبردی کشف لیتیوم می‌شود، احیای روابط ایران با کشورهای حاشیه منطقه خلیج‌فارس و برخی دیگر از کشورهای عربی است، از روابط نظامی دریایی ایران در اقیانوس هند گرفته تا برقراری روابط راهبردی با چین و همچنین روابط راهبردی ایران و روسیه که با توجه به رویارویی روسیه و پیمان ناتو، این روابط در سطح بیشتری در حال تقویت است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان ادامه داد: لیتیوم به واسطه اینکه فلز بسیار سبک با مقاومت گرمایی بالا است، در صنعت فضایی های‌تک، هواپیمایی و کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد، فلز لیتیوم در حوزه آلایندگی نیز بسیار حائز اهمیت است و در مباحث مرتبط با انرژی‌های تجدید پذیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، همچنین لیتیوم اثرات سو زیست‌محیطی اندکی دارد.

شانیان اضافه کرد: لیتیوم می‌تواند صنعت ایران و استان همدان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد و روابط با کشورهای صنعتی نظیر چین را هم در حوزه‌های مختلف بیشتر کند.

کد خبر 748176

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن