Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزیر کشور یکی از الویت های دولت را بازگشت واحدهای راکد و تملک شده توسط شبکه های بانکی به چرخه تولید خواند و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، همه دستگاه ها موظف هستند تا با رسیدگی به مشکلات واحدهای از کار افتاده نسبت به احیا و بازسازی آن ها مبادرت ورزند و شعار جهش تولید را در دستور کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان  امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ۱۳۹۹به ریاست دین پرست معاون اقتصادی وزیر کشور و با حضور حشمت اله عسگری معاون اقتصادی استانداری و طاهری فرماندار شهرستان شهریار پس از بازدید از شرکت الیاف در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی مشکلات موجود در شرکت الیاف پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات موجود در این شرکت  تصمیماتی در راستای راه اندازی و احیای مجدد واحدهای از کا افتاده اتخاذ شد. 

دین پرست معاون اقتصادی وزیر کشور در این جلسه با بیان این مطلب که می توان بخش هایی از شرکت را که تولیدات آن دارای مشتری بوده و امکان تولید دوباره آن وجود دارد با همت مدیران شرکت به بهره برداری رساند گفت: برای آگاهی از وضعیت شرکت و تغییر خط تولید آن یک تیم مشترک از مدیران شرکت مذکور و متخصصین، زیر نظر اداره صمت استان تشکیل خواهیم داد که  با بررسی و نیاز سنجی امکانات مورد نیازدر راستای احیای مجدد این شرکت گام های موثری برداشته و دولت نیز در خصوص تسهیل سازی امور مربوط از هیچ کوششی دریغ نخواد کرد.

از دیگر مواردی که دین پرست به آن اشاره داشت تاکید بر ارائه طرح بازسازی و بهسازی مجموعه در مدت زمان تعین شده توسط مدیران شرکت الیاف بود و اظهار داشت: ما هم تمام حمایت های لازم را در غالب کارگروه های تسهیل استانی و ملی خواهیم داشت تا از طریق بانک ها و موسسات دولتی از کمک های لازم بهره مند شوند.

 معاون اقتصادی وزیر کشور یکی از الویت های دولت را بازگشت واحدهای راکد و تملک شده توسط شبکه های بانکی به چرخه تولید خواند و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، همه دستگاه ها موظف هستند تا با رسیدگی به مشکلات واحدهای از کار افتاده نسبت به احیا و بازسازی آن ها مبادرت ورزند و شعار جهش تولید را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در پایان گفت: دولت نیز در این مسیر به تمام اصول پایبند است و اگر  اهتمام جدی  از سوی مدیریت شرکت ها صورت پذیرد حتما با همت دستگاه های دولتی احیا خواهند شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دین پرست معاون اقتصادی وزیر کشور معاون اقتصادی وزیر کشور شده توسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار

تین نیوز

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران از ابراز تمایل تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، معاون وزیر حمل و نقل جمهوری تاجیکستان در رأس هیاتی با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست که نظام الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در ایران، فیروز محمود اف، مدیرکل بین المللی وزارت حمل و نقل و رحم الدین سلام زاده، مدیر موسسه دولتی حمل و نقل جاده ای و خدمات لجستیک تاجیکستان ، جلیل اسلامی، معاون امور بندری و اقتصادی، خسرو سرایی، مدیرکل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها، تیمور بشیر گنبدی، رئیس اداره توافقنامه های بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی، حضور داشتند، خانم شایسته مراد زاده، معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد. 

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین دو کشور ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: طی دو سال گذشته، سطح روابط اقتصادی و جابه جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه، به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری های حمل و نقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه ریزی صورت گرفته و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه آهن سراسری کشور، طی یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از ۵ میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می کنند.

وی با استقبال از سرمایه گذاری زیرساختی دولت و شرکت های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار