Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 -حداقل دستمزد ماهانه در بلاروس هر چند طی دوران ریاست جمهوری الکساندر لوکاشنکو از ۵۰ دلار در سال ۱۹۹۹ به ۵۰۰ دلار رسیده ولی این نرخ از سال ۲۰۱۰ تاکنون ثابت مانده؛ مساله‌ای که مردم این کشور را برای ادامه حمایت از ششمین پیروزی او در انتخابات دلسردتر از همیشه کرده است.

الکساندر لوکاشنکو در آستانه انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه (۹ اوت) بلاروس به مردم وعده داد که ظرف ۵ سال حداقل دستمزد ماهانه را دو برابر کند و به معادل هزار دلار آمریکا برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین مدعی شد که نرخ رشد اقتصادی کشور را در سال‌های آتی بین ۳ تا ۴ درصد حفظ خواهد کرد و با توسعه تولید ملی، شرایط را برای داخلی سازی ۴ میلیارد دلار از واردات فعلی این کشور فراهم خواهد کرد.این در حالی است که اقتصاد بلاروس طی ۱۰ سال گذشته به طور متوسط کمتر از ۱ درصد رشد کرده و قدرت خرید حداقل دستمزد این کشور که در سال ۲۰۱۰ معادل ۷۳ درصد حداقل دستمزد لهستان بوده به ۶۰ درصد در سال ۲۰۲۰ تنزل کرده است.

همچنان ۷۰ درصد اقتصاد بلاروس تحت مالکیت و مدیریت دولت است و دولت‌های مختلف آقای لوکاشنکو هیچ‌گاه میدانی برای توسعه بخش خصوصی فراهم نکرده‌اند.آقای لوکاشنکو که قصد دارد برای ششمین بار متوالی نامزد انتخابات ریاست جمهوری بلاروس شود از سال ۱۹۹۴ در قدرت بوده و منتقدان وی می‌گویند او در این ربع قرن صداهای مخالف دولت را خاموش و رسانه‌های مستقل را سرکوب کرده است.در سال‌های اخیر صدها هزار بلاروس به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند و تحت تاثیر رکود اقتصادی و خفقان سیاسی جمعیت این کشور ۸ درصد کاهش یافته است.با این حال آقای لوکاشنکو پس از آن که از سوی واشنگتن «آخرین دیکتاتور اروپا» لقب گرفت، تلاش تازه‌ای را برای ایجاد توازن در سیاست خارجی خود آغاز کرد. او همزمان با کاهش سطح همراهی با روسیه در تلاش برای بهبود روابط با اتحادیه اروپا و آمریکاست.

هر چند این تغییر رویکرد موجب شده تا بلاروس از یارانه ۷۰۰ میلیون دلاری واردات انرژی از روسیه محروم شود ولی این امید را در دل لوکاشنکو زنده کرده که با کاهش انتقاد غرب از نحوه زمامداری او، بار دیگر پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود.با وجود این که طی دو ماه و نیم گذشته مخالفان آقای لوکاشنکو تلاش کرده‌اند با برگزاری اعتراض‌های خیابانی کم سابقه، عملکرد اقتصادی و کارنامه مواجهه دولت با شیوع ویروس کرونا را به چالش بکشند ولی نتایج تازه‌ترین نظرسنجی تلویزیون ملی بلاروس از اعتماد ۷۸.۱ درصدی مردم این کشور به رئیس جمهوری حکایت دارد.البته مخالفان آقای لوکاشنکو، نتایج این نظرسنجی را قبول ندارند و آن را ساختگی می‌دانند و معتقدند با وجود رکود اقتصادی و ابتلای بیش از ۶۸ هزار نفر به ویروس کرونا که موجب مرگ دست‌کم ۵۷۴ نفر شده، ناکارآمدی دولت او بیش از پیش نمایان شده است.

یورونیوز

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد حداقل دستمزد ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی