Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:23:26 GMT

همایش ملی آموزش فضای مجازی در رفسنجان برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۵۸۴۹

همایش ملی آموزش فضای مجازی در رفسنجان برگزار می‌شود

حسین تقوی رشیدی زاده روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران بیان کرد:  ۱۷ مرداد سالروز گرامیداشت شهادت محمود صارمی است که در تقویم ایران به پاس ارج نهادن به مقام خبرنگاری این روز به نام این شهید نامیده شده است.

رئیس آموزش و پرورش رفسنجان که خود ۱۰ سال در عرصه رسانه فعالیت داشته است با اشاره به اینکه عرصه خبرنگاری سختی های زیادی دارد تصریح کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه با سختی کار فراوان، چشم بینای‌ جامعه و حلقه واسطه مردم‌ و مسئولان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی آموزش فضای مجازی در رفسنجان تصریح کرد: هدف این است در شهرهای دیگر شاید طرح و برنامه ای به منظور استفاده هرچه بهتر دانش آموزان و معلمان از فضای مجازی در نقاطی از کشور وجود داشته باشد که با اجرای این همایش ملی قصد داریم این طرح ها ارائه شود.

وی تصریح کرد: برترین طرح ها به صورت مقالاتی به چاپ خواهند رسید.

تقوی ادامه داد: سایتی تعریف شده که دست اندرکاران امر تعلیم و تربیت می توانند تا آخر آبان ماه سال جاری مقالات خود را از سراسر کشور ارسال کنند تا نتیجه ای برای آموزش‌ غیر حضوری‌ کسب کنیم.

وی به بحران کرونا اشاره و تصریح کرد: قبلاً اگر سیل، زلزله و دیگر حوادث غیر مترقبه ای بروز می کرد تجربه و آمادگی لازم جهت مقابله با اینگونه پدیده ها را داشتیم امّا کرونا پدیده ای نوظهور و ناگهانی است که همه اقشار جامعه را تحت تأثیر قرار داده است.

تقوی رشیدی زاده تصریح کرد: در حوزه آموزش و پرورش برای پیشگیری از شیوع این ویروس مدارس تعطیل اعلام شد که هم خانواده ها و هم معلمان با فراهم کردن زیرساخت های فضای مجازی امر تعلیم و تربیت را تعطیل نکردند و به خوبی در این راستا موفقیت هایی حاصل شد.

تقوی رشیدی زاده بیان کرد: برای سال تحصیلی آینده که اعلام شده است از ۱۵ شهریور سال تحصیلی آغاز به کار خواهد کرد و اگر شرایط بحران کرونا به حدی بود که در این زمان امکان آغاز سال تحصیلی وجود نداشته باشد قطعاً این سال از مهرماه شروع خواهد شد.

وی افزود: برای شروع سال آینده مدیریت استراتژیک را داریم‌ و در این مدیریت عملکرد زیرمجموعه ها تغییر می کند؛ ما ۳ وضعیت را در زمان کرونا پیش بینی کردیم اگر وضعیت سفید باشد دانش آموزان می توانند در کلاس حضور یافته و تحصیل کنند، اگر وضعیت زرد باشد دانش آموزان نیمه حضوری‌ در کلاس ها شرکت می کنند و آموزش را به صورت تلفیقی ( حضور در کلاس و پیگیری آموزش ها در فضای مجازی) خواهیم داشت.

تقوی رشیدی زاده گفت: اگر وضعیت قرمز باشد آموزش‌ غیرضروری و در فضای مجازی انجام خواهد شد؛ جهت موفقیت در این حوزه دوره های ضمن خدمت و دوره های چگونگی تولید محتوای الکترونیکی را به همکاران و فرهنگیان آموزش می دهیم‌.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا که مدارس تعطیل شدند ما بسته های آموزشی برای دانش آموزانی که امکان استفاده از فضای مجازی را به هر دلیل نداشتند درب منازل به آن ها تحویل می دادیم تا بتوانند از این طریق تحصیل کنند و از دیگر دانش آموزان عقب نیفتند.

او اضافه کرد: بعد از ۲۷ اردیبهشت که برگزاری کلاس های رفع اشکال مجاز شد نیاز بود در هر شرایطی وضعیت را طوری آماده کنیم تا کلاس حضوری برگزارشود که در این امر هم موفق بودیم.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونا حوزه های امتحانی را از ۱۰ حوزه به ۲۱ حوزه توسعه دادیم و خوشبختانه مسئولان امر تعلیم و تربیت و دانش آموزان از این وضعیت سربلند بیرون آمدند.

کسب رتبه های استانی و کشوری دانش آموزان رفسنجانی در سال گذشته

رئیس آموزش و پرورش رفسنجان در ادامه به گوشه ای از انجام فعالیت های دانش آموزان و کسب مقام های استانی و کشوری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حوزه معاونت پرورشی کسب مقامات چشمگیر بود ما ۴۷ رتبه اول‌ تا سوم استانی در مسابقات فرهنگی و هنری داشتیم‌ که ۹‌ نفر به مرحله کشوری پیدا کردند.

تقوی رشیدی زاده بیان کرد: در جشنواره نوجوان سالم نیز ۱۹ رتبه استانی کسب شد ضمن اینکه در مسابقات قرآنی و عترت هم دانش آموزان ۴۲ رتبه استانی به دست آوردند که ۱۴ نفر از آن ها به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

وی ادامه داد: ۱۱۷ دانش آموز در مسابقات درس هایی از قرآن که در سطح کشوری و استانی برگزار شده بود شرکت کرده و مقاماتی کسب کردند.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان در ادامه گفت: ۵۷ هزار دانش آموز در بیش از ۴۹۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند که ۳ هزار نیروی مربی رسمی و ۲ هزار ۷۰۰  مربی هم در مدارس غیر دولتی کار تعلیم و تربیت و اموزش را انجام می دهند؛ خانواده عظیمی را در آموزش و پرورش رفسنجان تشکیل داده است.

تقوی تصریح کرد: به تناسب جمعیت دانش آموزی بیشترین ساختمان های فرسوده را در رفسنجان داریم‌ می طلبد که اداره کل نوسازی مدارس در تعمیر، بازسازی و احداث مدارس جدید با کمک خیّرین گام های موثری را بردارند و اقدامات ارزشمندی انجام دهند.

وی با اشاره به وجود مدارس دولتی، شاهد، هیئت امنایی و غیردولتی در این شهرستان گفت: در مدارس هیات امنایی توسط شورای آموزش پرورش هزینه ای به عنوان شهریه اضافه تعیین و مصوب می شود تا از دانش آموزان موقع ثبت نام گرفته شود؛ که امسال این هزینه اضافه نمی شود و حتی نظارت هم داریم تا در مدارس از دانش آموزان هزینه اضافه گرفته نشود.

وی در مورد اخذ شهریه از دانش آموزان در مدارس دولتی نیز گفت: مدارس دولتی حق دریافت شهریه از دانش‌ آموزان را ندارند چون این مدارس بودجه دولتی ندارند؛ از والدین می خواهیم که به این مدارس هر چه در توان دارند کمک کنند.

این مسئول ادامه داد: مدارس غیردولتی نیز می توانند شهریه خدمات ویژه را با شرایط خاص از دانش آموزان بگیرند.

وی تأکید کرد: امسال هیچ شهریه ای در این زمینه مصوب نکردیم، سال گذشته هم چنانچه مدارس غیر دولتی شهریه ای از دانش آموزان گرفته اند موظف هستند تا پایان بهمن میزان شهریه را گرفته و بقیه را برگردانند.

تقوی خاطرنشان کرد: همچنین آموزش گاه های علمی آزاد و موسسات آزاد :هم مانند موسسات زبان و آموزشگاه‌ های علمی باید شهریه ها را مصوب داشته باشند بیش از ۴۵۰ مدرسه در سطح شهرستان داریم که ۵۰ مورد از آن ها موسسه و آموزشگاه هستند،  خانواده ها توجه کنند پوستر مصوب شهریه با مُهر و امضای‌ آموزش و پرورش و نیز تاریخ آن پوستر را دقت داشته باشند تا هزینه اضافه از آن ها گرفته نشود.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس رفسنجان همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس رفسنجان همایش خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس رفسنجان همایش آموزش و پرورش رفسنجان دانش آموزان تعلیم و تربیت فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل