Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@07:53:03 GMT

آلرژی تابستانه چیست و چگونه درمان می‌شود؟ 

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۸۶۶۱

آلرژی تابستانه چیست و چگونه درمان می‌شود؟ 

یکی از مشکلاتی که برخی افراد در فصل تابستان با آن مواجه می‌شوند، آلرژی تابستانه است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، زمانی که فصل تابستان آغاز می‌شود، قسمت عمده‌ای از پوشش گیاهی زمین از بین می‌رود؛ از بین رفتن پوشش گیاهی و افزایش رطوبت هوا، محیط ایده‌آلی را برای رشد قارچ‌ها فراهم می‌کند. این نوع قارچ‌ها از برگ‌ها و گیاهان مرده تغذیه می‌کنند و در اواسط فصل تابستان به حداکثر میزان رشد خود می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیاه "راگوید" (Ragweed) یا پیر بهار یکی از رایج‌ترین محرک‌های آلرژی در فصل تابستان است که می‌تواند هزاران متر همراه باد حرکت کند. گیاهان دیگر مانند تاج خروس وحشی، خار روسی، درمنه و دم گربه چمنی باعث بروز آلرژی فصل تابستان می‌شود. همچنین آلودگی هوا و گرد و غبار تابستان نیز باعث وخیم‌تر شدن علائم آلرژی این فصل می‌شود.

آلرژی تابستانه چه علائمی دارد؟

علائم آلرژی تابستانه شامل آبریزش بینی، سرفه، عطسه، قرمزی چشم‌ها، خارش چشم و بینی و بروز دایره‌های کبود رنگ در قسمت زیر چشم‌ها می‌شود. متخصصان ممکن است به منظور تشخیص آلرژی از آزمایش پوست استفاده کنند. آن‌ها مقدار کمی از مواد آلرژی‌زا را روی بازو یا کمر فرد قرار می‌دهند، در صورتی که فرد به این مواد حساسیت داشته باشد، یک برجستگی قرمز رنگ پدیدار می‌شود؛ آزمایش خون نیز می‌تواند به تشخیص آلرژی تابستانه کمک کند.

آلرژی تابستانه چگونه درمان می‌شود؟

داروهای بدون نسخه برای درمان آلرژی فصل تابستان شامل آنتی هیستامین‌، داروهای ضد احتقان، اسپری ضد احتقان بینی، اسپری بینی کورتیکواستروئید، قطره چشم و سرم شستشوی بینی می‌شود. اگر این داروهای بدون نسخه به تسکین علائم آلرژی کمکی نکرد، پزشکان ممکن است داروهایی مانند آنتاگونیست‌های گیرنده لکوترین (LTRAs) و اسپری بینی آتروونت حاوی ایپراتروپیوم بروماید را تجویز کنند. ایمنی درمانی نیز می‌تواند در این زمینه مؤثر واقع شود؛ در این روش افراد مبتلا به آلرژی دوز پایینی از مواد آلرژی‌زا را از طریق آمپول، قرص و قطره دریافت می‌کنند.

چگونه می‌توان از بروز آلرژی تابستانه پیشگیری کرد؟

برای اینکه کمتر در معرض مواد محرک آلرژی زا قرار بگیرید، چندین راه ساده وجود دارد. بهتر است زمانی که میزان گرد گیاهان و گرد و غبار زیاد است در منزل بمانید. درها و پنجره‌ها را ببندید و دستگاه تهویه هوا را روشن کنید تا مواد آلرژی‌زا از داخل منزل به بیرون هدایت شود. به منظور رها شدن از کرم‌های گرد و غبار و دیگر مواد آلرژی‌زا، لازم است روتختی و ملحفه‌های خود را با آب گرم بشویید. همچنین زمانی که از بیرون به منزل می‌آیید، موهای خود را بشویید، دوش بگیرید و لباس‌های خود را عوض کنید. زمانی که منزل خود را جاروبرقی می‌کشید از ماسک استفاده کنید، زیرا استفاده از جاروبرقی باعث می‌شود مواد آلرژی‌زا در هوا پراکنده شود. علاوه بر این سعی کنید رطوبت منزل را بین ۳۰ تا ۵۰ درصد نگه دارید، زیرا کرم‌های گرد و غبار در رطوبت زنده نمی‌مانند؛ در زمان چمن زنی نیز از ماسک استفاده کنید تا گرده چمن باعث بروز آلرژی نشود.

کد خبر 437243

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلرژی درمان آلرژی تابستان آلرژی فصلی حساسیت فصلی حساسیت های فصلی حساسیت های چشمی داروی حساسیت آنتی هیستامین ضد حساسیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آلرژی تابستانه مواد آلرژی زا فصل تابستان گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز

مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: در راستای طرح سلامت نوروزی در شهرستان مهریز بیش از ۲۶ تن کالای غیرمجاز سلامت محور در مهریز معدوم شد.

وی ادامه داد: ۲۳ تن محموله خیارشور غیرمجاز توسط مأموران ایست بازرسی شهید مدنی مهریز توقیف شده و مابقی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مهریز از سطح مغازه و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی جمع آوری و معدوم شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز نیز از صاحبان شرکت‌های پخش و همچنین اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی خواست با رعایت اصول نگهداری و انبارداری صحیح از فساد مواد غذایی جلوگیری کرده و به تامین امنیت غذایی که نتیجه تلاش تولید کنندگان است، کمک کنند.

 وی از شهروندان خواست در هنگام خرید موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوز‌های لازم از سازمان غذا و دارو و همچنین تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی، توجه ویژه داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • توانیر : قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود