Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، محمود ثمینی،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اظهار کرد: کلمه جهاد به معنای جهد و کوشش مضاعف علاوه بر شرایط عادی معمول است، اقدامی مضاعف و فعالانه در همه عرصه‌ها با کوشش، بسیار دقیق و با انجام پژوهش‌های بالاتر است.

او  با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب در دانشگاه‌ها اثرات خوب و مؤثری در تولید علم و فناوری در دانشگاه‌ها داشت، افزود: جهاد دانشگاهی در سایر اقدامات ابداعانه‌ای که بر اساس مطالعات انجام شده نظیر مرکز رویان و سایر مراکز در کشور خوش درخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: در لرستان نیز جهاد دانشگاهی در کنار ارائه خدمات آموزشی (کوتاه و بلندمدت)، پژوهشی، خدمات بهداشتی درمانی را آغاز کرده است که می‌توان به مرکز درمان ناباروری اشاره کرد.

ثمینی تصریح کرد: این مرکز درمان ناباروری یکی از مراکز بنام است که خدمات خوبی را به استان‌های همجوار و هم استانی‌ها ارائه می‌دهد که این امر سبب کاهش هزینه‌های سفر و درمان برای زوج‌ها شده است.

او بیان کرد: وجود چنین مرکزی در استان بارقه امید و نشاط در بین خانواده‌ها و زوجین نابارور ایجاد کرده و منشأ اثرات خوبی نیز بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پژوهش‌های مؤثری داشتند که منشأ خدمات مثمر ثمری در کشور شدند و به لحاظ پرداخت به معلومات و پژوهش سبب تحول در دانشگاه بودند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان جهاد دانشگاهی خدمات بهداشتی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند