Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@05:15:33 GMT

۲۵۰ میلیون موبایل ۵G در ۲۰۲۰ بارگیری می شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۹۳۷۵

 به نقل از گیزموچاینا، به غیر از چین در بسیاری از کشورها شبکه اینترنت ۵G آنچنان گسترده نشده است. این درحالی است که  بازار محصولات ۵G نیازمند گسترش شبکه زیر ساخت آن است تا بتواند رشد کند.    درهمین راستا نشریه تخصصی «دیجی تایمز» پیش بینی می کند محموله های موبایل ۵G در ۲۰۲۰ میلادی به ۲۵۰ میلیون دستگاه می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هرچند این پیش بینی بعید به نظر می رسد اما دیجی تایمز بر آن تاکید می کند و معتقد است ۱۷۰ میلیون دستگاه از رقم گفته شده به چین تعلق دارد. به عبارت دیگر ۷۰ درصد محموله موبایل های ۵G به این کشور تعلق دارد. موبایل های ۵G در چین بسیار محبوب هستند و در این اواخر به جای موبایل های پرچمدار ۵G با ویژگی های رده بالا، دستگاه هایی میان رده با تراشه های ۵G در بازار  رصد شده است. همچنین پیش بینی می شود در سال جاری بسیاری از شرکت های «تولید کننده تجهیزات اصلی» یاOEMها موبایل های ۵G ارزان قیمت به بازار روانه کنند.   تولیدکننده اصلی تجهیزات در اصل شرکتی است که یک قطعه را به عنوان محصول اصلی  ولید می‌کند و این محصول به عنوان مواد اولیه برای تولید یک محصول دیگر در شرکتی دیگر استفاده می شود.   بیشتر موبایل هایی که قرار است به چین بارگیری شوند نیز توسط هواوی ساخته می شوند که از مدت ها قبل بر این بازار سلطه دارد.    طبق آمار بین ژانویه تا مارس سال جاری ۲۴ میلیون موبایل ۵G بارگیری شده است. بنابراین باید بین آوریل تا دسامبر ۲۲۵ میلون دستگاه ۵G دیگر بارگیری شود، تا پیش بینی این موسسه تحقیقاتی محقق شود.   هرچند چنین رقمی دست نیافتنی به نظر می رسد، اما باید توجه داشت که در سه ماهه های دوم و سوم موبایل های میان رده متعددی به بازار عرضه شده اند که به خصوص در چین فروش دستگاه های ۵G را افزایش می دهند.   خبرگزاری مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فناوری 5G چین موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.


نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.


وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.


موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آن‌ها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: موبایل ، بازار موبایل ، نوکیا ایرانی ، وزارت صمت ، سازمان تعزیرات حکومتی ، سازمان بازرسی کل کشور ، کالای تقلبی ، استاندارد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9U

دیگر خبرها

  • موبایل‌واره چیست و چگونه از آن برای تقلب در کنکور استفاده می‌کنند؟
  • جاسازی عجیب ابزار تقلب در بدن داوطلبان
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • مدل تازه تقلب در کنکور؛ پای ابزار جاسوسی در بدن وسط آمد!
  • عجیب‌ترین جاسازی ابزار تقلب در بدن داوطلبان
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • رقیب تسلا موبایل هوش مصنوعی عرضه کرد
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران