Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، شرکت لوفت‌هانزا، بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان، اعلام کرد به دلیل شیوع ویروس کرونا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی میزان سود خالص آن ۱.۵ میلیارد یورو (۱.۷۸ میلیارد دلار) کاهش یافته است.

در اطلاعیه‌ای که این شرکت در این خصوص امروز منتشر کرد، آمده است: «انتظار نمی‌رود تقاضا برای پرواز‌های هوایی پیش از سال ۲۰۱۴ به حالت پیش از بحران بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه ماهه دوم حدود ۱.۵ میلیون یورو زیان تجربه شد و کاهش هزینه‌ها هم نتوانست جبران کاهش شدید درآمد را بکند.»

در بیانیه این شرکت آمده است شیوع کرونا و کاهش تقاضای مسافرت‌های هوایی منجر به افت ۸۰ درصدی درآمد لوفت‌هانزا در مقایسه با سال قبل شده است. درآمد امسال این شرکت ۱.۹ میلیارد یورو بوده که در مقایسه با ۹.۶ میلیارد یوروی سال گذشته مبلغ بسیار کمتری است.

کارسنت اسفور، مدیرعامل لوفت‌هانزا، در این خصوص گفت «ما در حال تجربه یک رکود و وقفه در ترافیک هوایی هستیم. انتظار نداریم تا پیش از سال ۲۰۱۴ به شرایط پیش از بحران کرونا بازگردیم.»

پیش‌تر دولت آلمان اعلام کرده بود مساعدت‌هایی را برای شرکت لوفت‌هانزا که پرچمدار شرکت‌های هوایی این کشور است در نظر گرفته است. همچنین این شرکت برای جبران خسارات ناشی از کرونا حدود ۲۲ هزار نفر از کارکنان خود را برکنار کرد که این رقم ۱۶ درصد از کل ۱۳۵ هزار نیروی شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا را شامل می‌شد.

محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، لوفت‌هانزا را که شامل شرکت‌های هواپیمایی سوئیس، بروکسل و اتریش می‌شود، همانند سایر شرکت‌های هواپیمایی به زانو درآورده به طوریکه مجبور شده است ساعت کاری ۸۷ هزار کارمند خود را کاهش دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوفت هانزا ویروس کرونا لوفت هانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد

 به گزارش تابناک، اِی‌ال‌کیواس‌تی (سازمان ناظر بر حقوق بشر عربستان که در لندن مستقر است) گفت مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله، به دلیل نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» با زندان روبرو شد.

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.
 
به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.
 این‌ها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئو‌هایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است. 
دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.
 
نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 
در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آن‌ها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.
 
عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.
 
خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.
 
او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»
 
او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.
 
اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.
 
براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.
 
حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود، اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است.

دیگر خبرها

  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران