Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ددلاین، سازمان‌دهندگان فستیوال فیلم سارایوو که قرار بود یکی از نخستین فستیوال‌های بین‌المللی فیلمی باشد که در تابستان به صورت فیزیکی برگزار می‌شود، در لحظه آخر به خاطر افزایش ناگهانی تعداد موارد ابتلا به کووید -۱۹ در بوسنی تصمیم گرفته‌اند فستیوال را کاملاً آنلاین برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فستیوال قرار بود از هفته دیگر آغاز شده و بین روزهای چهاردهم تا بیست‌ویکم آگوست (۲۴ تا ۳۱ مرداد) در پایتخت بوسنی برگزار شود و تیم پشت آن ماه‌ها بود که می‌گفتند می‌توانند با وجود کنسل شدن گسترده دیگر فستیوال‌ها، جشنواره سارایوو را به صورت فیزیکی برگزار کنند.

کمتر از دو هفته پیش این فستیوال فیلم‌ها و هیات داوران خود را که قرار بود تحت هدایت میشل هازاناویسیوس کارگردان «آرتیست» هدایت شوند، معرفی کرد. برنامه سینه‌لینک این فستیوال قرار بود به خاطر پیچیدگی‌های مرتبط با سفر بین‌المللی به صورت آنلاین برگزار شود.

اما چند کشور اروپایی شاهد افزایش تعداد موارد ابتلا به کووید -۱۹ هستند. در بوسنی، تعداد موارد ابتلا تا اواسط ژوئن بسیار کم بود اما حالا به بیش از ۱۳ هزار مورد رسیده و نزدیک به ۴۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

حالا چشمان جامعه بین‌المللی فیلم معطوف به فستیوال فیلم ونیز خواهد بود که قرار است بین روزهای دوم تا دوازدهم سپتامبر به صورت فیزیکی برگزار شود. در حال حاضر تعداد موارد ابتلا به ایتالیا ثابت باقی مانده و کشور خوش‌بین است که بتواند از یک موج دوم عظیم اجتناب کند.

اما وضعیت فستیوال فیلم سن سباستین اسپانیا متفاوت خواهد بود چون این کشور در حال حاضر وسط موجی جدید از ابتلا به ویروس قرار دارد. این شامل منطقه باسک هم می‌شود که محل برگزاری فستیوال در آن قرار دارد.

سارایوو قصد دارد تمام برنامه‌های خود را آنلاین کند که این شامل نمایش فیلم افتتاحیه خود «تمرکز کن، مامان بزرگ» ساخته پیر زالیکا کارگردان اهل بوسنی هم می‌شود. فستیوال همچنین شامل مجموعه‌ای از مسترکلس‌های آنلاین می‌شود.

کد خبر 4992565

منبع: مهر

کلیدواژه: سارایوو جشنواره سینمایی شیوع کرونا ویروس کرونا تئاتر ایران فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی شبکه پنج سیما سازمان سینمایی شبکه سه سیما خسرو سینایی سینمای مستند سازمان صداوسیما کارگردان تئاتر تعداد موارد ابتلا فستیوال فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات اسب دوانی شمال غرب کشور در سلماس
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود