Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله اکبری تالار پشتی در نشستی خبری که صبح امروز به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد درباره جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت، گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس روز یکشنبه صلاحیت مدرس خیابانی برای تصدی وزارت صمت را مورد بحث و بررسی قرار می دهد و از وزیر پیشنهادی صمت دعوت به عمل آمده تا در این جلسه حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از الان نمی توان نتیجه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت را پیش بینی کرد چرا که نظر همه نمایندگان مجلس اهمیت دارد و باید ببینیم که نمایندگان چه نظری درباره وزیر پیشنهادی صمت دارند اما کمیسیون صنایع و معادن برنامه های مدرس خیابانی را به طور دقیق مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه مجلس چه برنامه هایی برای کاهش واردات در سال جهش تولید دارد، تصریح کرد: ما به دنبال آن هستیم که جلوی واردات غیر ضروری گرفته شود و بر همین اساس طرح دو فوریتی الزام دولت برای جلوگیری از واردات هر گونه کالای غیرضروری را به زودی تدوین می کنیم چرا که در سال جهش تولید باید بیش از پیش به سمت تکیه بر تولید داخلی، افزایش صادرات و کاهش واردات حرکت کنیم.

اکبری تالار پشتی درباره مشکلاتی که در واگذاری شرکت های دولتی وجود دارد، گفت: مجلس قطعا به این موضوع ورود می کند چرا که فلسفه وجودی اصل ۴۴ قانون اساسی این است که تصدی گری را به مردم محول کنیم و دولت حمایت، هدایت و نظارت را در دستور کار داشته باشد اما متأسفانه برخی از افراد در دولت نمی خواهند که این وضعیت ساماندهی شود و در بدنه دولت مقاومت هایی در این زمینه وجود دارد.

وی ادامه داد: ما معتقدیم واگذاری ها باید به افرادی که دارای اهلیت هستند، داده شود و در واگذاری ها باید به توسعه و تعالی آن واحدی که واگذار می شود، تأکید شود و تعهدات باید در جهت توسعه آن شرکت ها و واحدهای اقتصادی باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت کاهش تصدی گری دولت در صنعت خودرو، گفت: کمیته ای در کمیسیون صنایع و معادن مجلس موضوع خودرو را در دست بررسی دارد و ما معتقدیم دولت نباید در عرصه خودرو تصدی گری کند.

اکبری تالار پشتی خاطرنشان کرد: دولت در ایران خودرو ۱۴ درصد و در سایپا ۱۷ درصد سهام دارد و ما نمی گوییم که دولت در شرکت های خودروسازی سهام نداشته باشد بلکه حرف ما این است که دولت نباید در این عرصه تصدی گری کند چرا که مدل فعلی مدیریت صنعت خودرو پاسخگوی مردم نیست و شاهد مشکلاتی در این عرصه هستیم که باید مرتفع شود.

وی یادآور شد: یکی از مدیران عامل سابق ایران خودرو اخیرا به بنده گفت ایران خودرو ۱۳۵ شرکت اقماری دارد که مجلس به دنبال ساماندهی این وضعیت است و اعتقاد ما این است که همانطور که مردم در ۲۲ بهمن به صحنه می آیند و نظام سیاسی را بیمه می کنند، می توانند وارد عرصه اقتصاد و صنعت شوند و باید به مردم در این عرصه هم میدان داده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در برخی از کمیسیون های مجلس تخصص افراد جهت عضویت در این کمیسیون ها مدنظر قرار نگرفته است، تصریح کرد: فضای مجلس با دستگاه های دیگر متفاوت است و نمایندگان مجلس معمولاً نقشه راه دستگاه های اجرایی را مشخص می کنند و برنامه ریزی های لازم را در این راستا تدارک می بینند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای مثال در زمینه دیپلماسی اقتصادی، کمیسیون صنایع و معادن با وزیر امور خارجه بحث و گفتگو کرد و تأکید ما این بود که سفارت خانه های ما در جنگ اقتصادی باید به شکل اقتصادی تغییر آرایش دهند تا ما بتوانیم از مشکلات عبور کنیم و کمیته مشترکی بین کمیسیون صنایع مجلس و وزارت امور خارجه تشکیل دادیم تا راهکارهایی برای حل این مشکلات در نظر گرفته شود.

وی متذکر شد: همچنین به وزیر امور اقتصاد و امور دارایی گفتیم طرح الزام دولت به استقرار نظامات جامع در عرصه های گوناگون اعم از تولید، توزیع، امور بانکی و بیمه ای اهمیت دارد و ما این طرح را به زودی آماده می کنیم.

اکبری تالارپشتی بیان کرد: نمایندگان مجلس در صورتی که در موضوعی تخصص لازم را نداشته باشند، حتماً از نقطه نظرات مشاوران خود استفاده می کنند و ما جلسات متعددی را برای حل مشکلات برگزار می کنیم و باور داریم که با تکیه بر توان داخلی می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

نماینده مردم تهران تأکید کرد: زمانی که ما در حوزه انرژی هسته ای، موشکی و نانوتکنولوژی توانایی داریم، پس باید به شرکت های دانش بنیان اعتماد کنیم چرا که باور داریم آنان می توانند توانایی های داخلی کشور را در همه زمینه ها تولید کنند.

وی با انتقاد از دخالت دولت در برخی از زمینه ها به ویژه صنعت خودرو، گفت: دخالت ها نمی گذارد مدیران کار خود را انجام دهند و بر این اساس باید به مدیران در کارشان اختیار داده شود نه اینکه از دفتر رئیس جمهور و یا فلان وزیر تماس گرفته شود و به مدیران گفته شود که فلان کار را انجام دهید و جابجایی هایی در دستور کار خود هر چه سریعتر قرار دهید.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر ما در حوزه امنیتی و نظامی شخصیت های بزرگی چون حاج قاسم سلیمانی را داریم، در صنعت تولید و دیپلماسی اقتصادی هم می توانیم حاج قاسم داشته باشیم و هنر این است که آنها را کشف کنیم و به این افراد میدان داده شود.

وی با انتقاد از تلاش دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی گفت: متأسفانه رئیس جمهور به دنبال معرفی دو وزیر به مجلس و تفکیک وزارت صمت بود که ما سریعا موضع گیری کردیم و به دولت مردان می گوییم که این مجلس اجازه نمی دهد که دیگران آن را به حاشیه ببرند وهدف ما این است که مشکلات مردم را حل و فصل کنیم.

بنده با رئیس دفتر رئیس جمهور و معاون پارلمانی وی صحبت کردم و گفتم اگر شما به دنبال تفکیک وزارت صمت بودید باید در ابتدای دولت این کار را عملیاتی می کردید و در شرایط فعلی که ساختمان وزارت بازرگانی را فروخته اید، حتی اگر وزارت بازرگانی تشکیل شود، پروسه آغاز به کار آن بسیار طولانی است و در این دولت راه به جایی نمی برد.

اکبری تالار پشتی خاطرنشان کرد: مجلس برای ساماندهی بازار بورس هم برنامه دارد و ما طرحی دوفوریتی را آماده خواهیم کرد که براساس آن حداقل یک سوم از سرمایه بورس صرف تولید و زیرساخت ها شود و از نقدینگی موجود در بورس باید استفاده شود.

کد خبر 4992634 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت امور خارجه هیئت دولت کمیسیون صنایع و معادن مجلس وزارت بازرگانی وزارت صمت مجلس شورای اسلامی قانون اساسی سایپا مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا حجت الاسلام حسن روحانی هیئت دولت محمد باقر قالیباف اسحاق جهانگیری انفجار بیروت لبنان علی ربیعی ایران محمدجواد ظریف حسن روحانی مجلس کمیسیون صنایع و معادن مجلس وزیر پیشنهادی صمت مجلس شورای اسلامی داده شود تصدی گری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

گزارش کمیسیون تلفیق درباره جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستورکار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسات مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که موارد کاری آن به شرح زیر است:

لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه 1403

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت  تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و ‌توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس.تی.سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (1)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره 2 ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آنها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (8) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره 5 الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق 7 تبصره به ماده 7 اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد  طرح اصلاح ماده(100) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (1) ماده (2) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (6) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درمورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن‌اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علایم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان درباره رسیدگی به  طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل 85

گزارش رییس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال 1401 کل کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!