Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@21:43:30 GMT

روحانی ۲ طرح پتروشیمی را در استان بوشهر افتتاح کرد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۲۰۳۴

آفتاب‌‌نیوز :

مجتمع پتروشیمی متانول کاوه با ظرفیت تولید سالانه ۲ میلیون ۳۱۰ هزار تن به عنوان بزرگترین واحد متانولی جهان در زمینی به مساحت ۲۲۰ هکتار در سواحل غربی شهرستان دیر در محدوده میدان گازی پارس شمالی قرار دارد.

این مجتمع با سرمایه گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری شامل واحد تولید متانول، اسکله صادراتی، واحد یوتیلیتی است که توسط بخش خصوصی احداث شده‌ و ارزش محصولات آن بر پایه قیمت سال ۹۵ حدود ۴۰۰ میلیون دلار در سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوراک مورد نیاز این واحد تولیدی روزانه ۶ میلیون مترمکعب گاز طبیعی است و با بهره‌برداری از این طرح برای یکهزار و ۳۵۰ نفر فرصت اشتغال‌زایی شده‌است.

احداث اسکله اختصاصی در سواحل خلیج فارس و در مجاورت این واحد پتروشیمی برای صادرات محصولات تولیدی از مزایای این طرح به شمار می‌‏رود.

همچنین پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه نیز یکی از شرکت‌های تابعه هلدینگ پتروفرهنگ است که ظرفیت تولید آن یک میلیون ۶۵۰ تن متانول است و حدود ۶۰۰ میلیون دلار برای ساخت آن سرمایه گذاری شده است و ۳۰۰ میلیون دلار ارزش درآمد سالانه آن بر پایه قیمت سال ۹۵ است.

مجتمع پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه نیز در زمینی به مساحت حدود هشت هکتار در فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی در شهرستان عسلویه احداث شده‌است.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده با صادرات محصولات این مجتمع روزانه یک میلیون دلار درآمد نصیب کشور خواهد شد.

ایجاد ۷۰۰ فرصت شغلی از دیگر مزایای مجمع پتروسیمی کیمیای پارس خاورمیانه است.

همچنین این مجتمع در تلاش است تا با انجام کار مطالعاتی برای ساخت بخش پایین دستی و تولید محصولات دیگر از متانول، در جهت جلوگیری از خام فروشی گام بردارد که در صورت تحقق این امر می‌توان به درآمدزایی بسیار قابل توجهی در راستای تکمیل زنجیره ارزش دست یافت.

عملیات اجرایی این طرح در مدت کمتر از پنج سال براساس برنامه زمان‌بندی استاندارد با بیش از ۱۴ میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه، از مهرماه ۹۴ تا خرداد ۹۹ انجام شده‌است.

در برنامه ویدئو کنفرانسی امروز حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری سه طرح پتروشیمی متانول کاوه و کیمیای پارس خاومیانه در استان بوشهر و واحد تولید کاتالیست پلیمرهای صنعت در منطقه لرستان در مجموع با سرمایه‌گذاری یک میلیارد و ۵۷۰ دلار افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استان بوشهر رئیس جمهور پتروشیمی میلیون دلار کیمیای پارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش