Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی امروز در دیدار با نمایندگان تشکل‌های رسانه‌ای استان، ضمن تبریک روز خبرنگار، ایجاد تشکل‌های رسانه‌ای را اقدام ارزشمندی برای پیشبرد امور این حوزه عنوان کرد و گفت: نهادسازی گام موثری برای ایجاد ساختار و پایداری در سیستم است که در همه حوزه‌ها باید جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پیشرفت جوامع در گرو وجود ساختار‌های نظام‌مند و پایدار است، افزود: وجود نهاد‌ها و تشکل‌های مختلف، امکان شنیده شدن صدا‌ها و موثر بودن سیاست‌گذاری‌ها را در جامعه فراهم می‌کند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با ابراز خرسندی از صدور مجوز راه‌اندازی موزه مطبوعات آذربایجان از سوی وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، گفت: این موزه بستری برای تاریخ‌نگاری و مستندسازی حافظه تاریخی است.

پورمحمدی با قدردانی از دست‌اندرکاران ایجاد و راه‌اندازی موزه مطبوعات آذربایجان،گفت: باید تلاش شود تا آثار به جا مانده از مطبوعات آذربایجان که به عنوان اسناد با ارزش تاریخی در دسترس افراد است، جمع‌آوری و در این موزه نگهداری شود.

محمدپورمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هم در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه و مطبوعات استان در دوران کرونا، گفت: حوزه رسانه در این دوران همراهی خوبی با ستاد مقابله با کرونا داشته و خاطره‌ای به یاد ماندنی از خود بر جای گذاشت.

 محمدپور افزود: رسانه‌های استان در حوزه اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی، حرکت منسجمی داشتند و قطعاً اگر تلاش‌های اصحاب رسانه نبود امکان مدیریت این شرایط بسیار دشوار بود.

در این دیدار از جلد دوم کتاب تاریخ مطبوعات آذربایجان، نوشته محمد عزیزی راد رونمایی شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روز خبرنگار استاندار آذربایجان شرقی مطبوعات آذربایجان آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • برگزاری دوره آموزشی طرح ملی طوبی در تبریز
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید