Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسلامی روز پنجشنبه در آیین افتتاح و بهره‌برداری از قطعه سوم باند دوم محور نایین - انارک - خور - طبس در جمع خبرنگاران نایین با اشاره به اراده دولت برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور گفت: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در سه مرحله اساسی در دست اقدام است که نخستین مرحله آن، توسعه آزادراه‌هاست.

وی ادامه داد: اکنون ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه در کشور وجود دارد و تا پایان دولت روحانی ۵۱۸ کیلومتر دیگر نیز به این رقم اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی افزود:. فوری‌ترین آزادراه، آزادراه کنارگذر شرقی اصفهان است که تاثیر بسزایی در کنترل ترافیک کریدور شمال- جنوب در ناحیه مرکزی کشور خواهد داشت و گشایش بزرگی در تردد مردم استان‌های جنوبی و شمالی اصفهان ایجاد می‌کند. 

وی با بیان تاثیر مهم افتتاح این آزادراه در صرفه‌جویی سوخت و زمان سفر گفت: کنارگذر شرقی اصفهان از طرح‌هایی است که بسرعت در مدار قرار خواهد گرفت و در هفته‌های آتی توسط رییس جمهوری بصورت ویدئو کنفرانس افتتاح می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی، محور دیگر توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور را احداث بزرگراه‌ها اعلام کرد و گفت: تاکنون سالی ۸۰ کیلومتر به بزرگراه‌های کشور اضافه کرده‌ایم و امروز ۴۰ کیلومتر از جاده کریدور نایین به طبس افتتاح شد که ۳۰ کیلومتر آن پیشتر افتتاح شده بود و بهره‌برداری از بقیه این بزرگراه نیز در دستور کار است و مناقصه قطعه جدید آن برگزار و پیمانکارش هم انتخاب شده است. 

اسلامی، راه‌آهن را محور سوم توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور دانست و افزود: طرح‌های مربوط به این محور نیز در دست توسعه قرار دارد و اکنون جمع خطوط اصلی و فرعی راه‌آهن کشور ۱۴ هزار کیلومتر است و هزار و ۴۰۰ کیلومتر خط اصلی و هزار و ۲۰۰ کیلومتر خط فرعی نیز تا پایان سال آینده به این رقم افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: در این برنامه ۳ استان دیگر یعنی اردبیل، کردستان و آذربایجان شرقی(از مسیر جدید) به راه آهن سراسری متصل می‌شوند.

اسلامی تاکید کرد: نکته مهم این است که توانسته‌ایم سهم راه‌آهن را در حمل و نقل بار کشور افزایش دهیم، بطورریکه نسبت به سال ۹۷ شاهد ۲ درصد افزایش حجم بار جابه‌جا شده توسط راه‌آهن هستیم.

عضو کابینه دوازدهم با بیان اینکه باری که اکنون در جاده‌های کشور جابه‌جا می‌شود، بطور متوسط ۲ میلیون تُن در روز است، گفت: این بار سنگینی است که نشان از حجم فعالیت اقتصادی کشور دارد.

وی ادامه داد: باید خدا را شکر کنیم و قدردان تولیدکنندگان کشور باشیم که در بخش‌های مختلف این تولیدات را انجام می‌دهند و باید زیرساخت‌های حمل و نقل را هم متناسب با این میزان حجم جابه‌جایی بار توسعه دهیم. 

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: بیش از ۱۲ هزار کیلومتر از راه‌های کشور در اثر سیل‌های سال گذشته آسیب دید و بیش از ۷۰۰ دهنه پُل منهدم شد یا آسیب جدی دید. 

وی افزود: همکاران ما در راهداری‌های کشور با زحمت و تلاش شبانه‌روزی این جاده‌های آسیب دیده  را ترمیم کردند.

اسلامی افزود: در سه ماهه نخست امسال هشت هزار کیلومتر از راه‌های شریانی کشور ترمیم شد و نهضت بهسازی آسفالت و ترمیم‌ها در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره به طرح "ابرار" گفت: از مرداد پارسال ظرف یک سال ۲ هزار و ۴۵۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته به راه‌های کشور اضافه شد و تا پایان دولت، سه هزار و۵۰۰ کیلومتر دیگر نیز به این راه‌ها اضافه می‌شود.

وزیر  وزیر راه و شهرسازی در پایان، روز خبرنگار را  به خبرنگاران تبریک گفت.

به گزارش ایرنا ، امروز مرحله سوم طرح ملی محور نایین - انارک- خور - طبس از ایستگاه راه‌آهن تا ابتدای شهر انارک به طول ۴۰ کیلومت با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.

 این طرح بزرگ و ملی به لحاظ افزایش ایمنی در تردد و جلوگیری از وقوع تصادفات رُخ ‌به ‌رُخ، یکی از اولویت‌دارترین طرح‌های راهسازی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان محسوب می‌شود و دارای چند مرحله است که مرحله اول و دوم آن در گذشته به بهره‌برداری رسیده و مرحله سوم آن امروز از ایستگاه راه‌آهن تا ابتدای شهر انارک به بهره‌برداری رسید.

نایین در ۱۴۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها نایین افتتاح طرح وزارت راه و شهرسازی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نایین افتتاح طرح وزارت راه و شهرسازی اصفهان نایین افتتاح طرح وزارت راه و شهرسازی اصفهان توسعه زیرساخت های حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی هزار کیلومتر بهره برداری راه آهن راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش روز جمعه در بازدید از قطعه ۶ آزادراه تبریز-ارومیه با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست.، گفت: این استان، استانی پهناور و مهمی بوده و جمعیت قابل توجه و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محورهای این استان، آزادراه تبریز- ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است، گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده، برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی همچنین گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم، افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تأمین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز-صوفیان از جمله محورهای ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریع‌تر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محورهای ارتباطی وجود دارد، گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران استانی و ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکارها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

کد خبر 6088927

دیگر خبرها

  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • ۱۰ محور شریانی و غیر شریانی کشور همچنان مسدود است
  • رکوردزنی «مست عشق» در روز نخست اکران
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال