Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، همزمان با تشدید مخالفتهای امارات، مصر، یونان، قبرس و فرانسه با آنچه که مداخله نظامی ترکیه در لیبی و فعالیت غیرقانونی آنکارا در دریای مدیترانه می خوانند، «سامه شکری» وزیر خارجه مصر روز پنج شنبه اعلام کرد که قاهره و آتن توافقنامه ای را امضا کردند که به موجب آن، محدوده یک منطقه انحصاری اقتصادی در شرق دریای مدیترانه میان دو کشور تعیین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منطقه مورد اشاره احتمالاً دارای ذخایر نفت و گاز است.

اعلان این توافق از سوی سامه شکری پس از دیدار وی با همتای یونانی اشریال «نیکوس دیندیاس» در قاهره صورت گرفت.

به گفته وزیر خارجه یونان، این توافقنامه در چارچوب حقوق بین الملل بوده و به امنیت و ثبات در منطقه کمک می کند.

گفتنی است که سال میلادی گذشته آنکارا با امضای توافق تعیین حدود دریایی با دولت وفاق ملی لیبی، موجبات خشم و ناخشنودی مقامات قاهره و آتن را فراهم ساخت.

این موافقتنامه همچنین باعث تشدید مناقشات بر سر ذخایر گاز ساحلی و بالقوه در شرق دریای مدیترانه شد.

کد خبر 4992920

منبع: مهر

کلیدواژه: مصر یونان ترکیه دریای مدیترانه دولت وفاق ملی لیبی ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی لبنان عراق ویروس کرونا انفجار بیروت دونالد ترامپ روسیه عربستان سعودی ایران حزب الله لبنان فلسطین شیوع کرونا سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، سامح الشکری وزیر خارجه مصر در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح وافع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیست در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • ممنوع شدن صید ماهی مرکب
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • قاهره بررسی طرح‌هایی برای یورش به رفح همراه با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • تعرض نیروهای امنیتی به دانشجویان حامی فلسطین در قاهره
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • توافق الاعرجی با احمدیان درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه