Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@14:49:20 GMT

ایران تنها خط تولید داروهای ضد ویروسی را در منطقه دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۶۶۴۰

ایران تنها خط تولید داروهای ضد ویروسی را در منطقه دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شانه ساز، با حضور در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به تشریح آخرین وضعیت تولید داروهای کنترل کرونا و آنفلوانزا در کشور پرداخت.

وی با اشاره به تولید داروی «فاویپیراویر»، گفت: این دارو در اختیار شبکه بیمارستانی است و به معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گفته ایم که در صورت نیاز در اختیار مراکز ۱۶ ساعته نیز قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که تولید این داروها به خوبی در داخل کشور در حال انجام است، افزود: نگاه ما به پاییز و زمستان است که احتمال درگیری همزمان کرونا و آنفلوانزا وجود دارد.

شانه ساز در مورد ساخت واکسن، گفت: ویروس کرونا رفتار پیچیده‌ای دارد و نمی‌توان به آسانی واکسن این بیماری را تهیه کرد.

وی با عنوان این مطلب که در داخل کشور چند گروه با روش‌ها و متدهای مختلف مشغول کار بر روی ساخت واکسن هستند، افزود: در منطقه به غیر از ما هیچ کشوری بر روی ساخت واکسن کرونا کار نمی‌کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: ما نمی‌خواهیم به مردم امیدواری کاذب بدهیم، باید کارهای مطالعاتی به نتیجه برسد و کارآزمایی های بالینی صورت بگیرد.

شانه ساز در ارتباط با واکسن ساخت روسیه و دسترسی به آن، افزود: اگر این واکسن تولید شود و انتظار داشته باشیم امسال به نتیجه برسد، باید ببینیم چه پیش خواهد آمد. اما، نکته‌ای که باید توجه داشته باشیم این است که گفته می‌شود این واکسن برای ۷۹ روز ایمنی می‌آورد. یعنی یک نفر باید ۴ دوره این واکسن را تزریق کند که در مورد واکسن‌ها، خیلی قابل قبول نیست.

کد خبر 4992918

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو داروسازی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری کووید 19 سازمان نظام پزشکی سعید نمکی ماسک طبی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز خبرنگار سازمان انتقال خون ایران محرم 99 هپاتیت اهدای خون آلزایمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد