Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@21:13:08 GMT

عراق این ماه 400 هزار بشکه دیگر از تولید نفتش کم می کند

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۰۹۷۶

عراق این ماه 400 هزار بشکه دیگر از تولید نفتش کم می کند

عراق اعلام کرده است در ماه اگوست (ماه جاری میلادی) بیشتر یعنی حدود 400 هزار بشکه نفت در روز بر میزان کاهش تولیدش می افزاید تا تولید بیش از حدش در ماه های گذشته را بر اساس توافق کاهش تولید جبران کند.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، عراق اعلام کرده است در ماه اگوست (ماه جاری میلادی) بیشتر یعنی حدود 400 هزار بشکه نفت در روز بر میزان کاهش تولیدش می افزاید تا تولید بیش از حدش در ماه های گذشته را بر اساس توافق کاهش تولید جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بیانیه وزارت نفت عراق و شرکت دولتی بازاریابی این کشور موسوم به سومو (SOMO)، کاهش تولید ماه آگوست از میزان کاهش تولید مورد توافق برای ماه آگوست بیشتر است.

به گزارش فارس، بر اساس گزارش های رویترز بر اساس آمار منابع کشتیرانی و صنعتی، صادرات نفت خام عراق در ماه جولای افزایش یافته بود و به نظر می رسید که دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک هنوز از زیر بار تعهدش به توافق کاهش تولید اوپک شانه خالی می کند.

به نقل از آمارهای ریفینیتیو ایکون و دو منبع آگاه صنعتی، صادرات نفت عراق از جنوب در 20 روز نخست ماه جولای به طور متوسط 2.70 میلیون بشکه در روز بوده است. این رقم نسبت به ارقام رسمی صادرات نفت از جنوب عراق در ماه ژوئن تغییر ندارد.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس، در ماه می به منظور تقویت قیمت نفت صدمه دیده ناشی از بحران کرونا، کاهش بی سابقه عرضه نفت را آغاز کردند.

بر اساس این گزارش، ارقام ماه جولای صادرات نفت عراق نشان داده است بغداد هنوز راه زیادی برای تحقق وعده های خود دارد و میزان صادرات به مراتب بیشتر از برنامه بارگیری در ماه جولای است.

عراق به اوپک پلاس گفته بود که برای جبرای تولید بیشترش در ماه های می و ژوئن، در ماه های اتی کاهش تولید بیشتری انجام خواهد داد.(جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید نفت عراق توافق کاهش تولید اوپک اوپک پلاس صادرات نفت کاهش تولید ماه جولای بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح