Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه روزبهانی، همسر محمود صارمی، درباره این خبرنگار شهید گفت: «شهید صارمی انسان بسیار ساده‌ای بودند. من در تمام مدت دروغی از ایشان نشنیدم. همانطور که می‌دانید خود ما هم در حرفه خبرنگاری، به پرهیز از دروغ و حفظ ارزش‌ها تاکید می‌کنیم، این موضوع در رفتار شهید صارمی هم بسیار هویدا بود.»

وی افزود: «از ویژگی‌های دیگر شهید صارمی می‌توان به مسئولیت پذیری ایشان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوری که ۲ سال آخر خدمتش را در مزار شریف گذراند و به گونه‌ای با مردم آنجا عجین شده بود که آن‌ها گمان می‌کردند عضوی از خانواده شان است. او می‌توانست به دلیل کسالت و... به افغانستان نرود، اما حس مسئولیت پذیری‌اش مانع از این تصمیم می‌شد.»

روزبهانی اظهار کرد: «شهید صارمی برای پرداختن به مشکلات مردم مزار شریف در آنجا ماند و در نهایت خیلی ناجوانمردانه به شهادت رسید.»

این بانوی خبرنگار در توصیف حرفه خبرنگاری گفت: «کسی که وارد عرصه خبر می‌شود می‌داند که با مشکلات بسیاری روبه رو خواهد شد. گاها با در بسته مواجه می‌شود، در بسیاری از مواقع، چه از لحاظ امنیت شغلی و چه سلامتی بدنی به خطر می‌افتد، اما باز هم زبان حق گوی او آرام نمی‌ماند و آنچه که می‌بیند را با صداقت و صحت کامل منعکس می‌کند.»

سینا صارمی، فرزند شهید محمود صارمی هم گفت: «من ۴ سال و نیم داشتم که پدرم شهید شد. با اینکه خیلی کم سن بودم، اما همیشه جای خالی اش را حس می‌کردم.»

وی درباره خاطره‌ای از پدرش اظهار کرد: «یک بار به همراه پدر و مادرم به پارک رفته بودیم، یادم می‌آید نزدیک بود که من زمین بخورم، پدرم آمد مرا نگه دارد که خودش زمین خورد، آن لحظه خیلی ناراحت شدم.»

صارمی با بیان اینکه خبرنگاری کار سختی است، گفت: «هیچوقت نخواستم خبرنگار شوم، زیرا خبرنگار بودن مستلزم داشتن صبر و حوصله و پیگیری بسیار است و شاید من آن صبر و حوصله را ندارم. خبرنگاران در خیلی از جاها به بن بست می‌خورند و متاسفانه در ایران، در بیشتر مواقع رفتار درستی با خبرنگار ندارند.»

وی در پاسخ به اینکه چند درصد از خبرنگاران را همانند پدرتان شجاع می‌بینید بیان کرد: «خیلی ازخبرنگاران را دیده ام که با جان و دل کار می‌کنند. مادر خودم و تعدادی دیگر با شجاعت به مسائل ورود می‌کنند و می‌جنگند. من هم این شجاعت را تا حدودی در کار و زندگی ام دارم، اما هیچوقت نخواستم که یک خبرنگار باشم.»

شهید محمود صارمی در ۱۷ مرداد سال ۱۳۷۷ توسط طالبان به شهادت رسید و در سالگرد او، این روز را به نام روز خبرنگار، نامگذاری کردند.

۵۷۵۷

کد خبر 1419176

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خبرنگار روزنامه نگاری شهیدان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی محمود صارمی شهید صارمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ بخش اول گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم با عنوان "روزهایی که نیستی"بزودی از شبکه خبر پخش می شود.

 شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود. شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد. راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت. علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تسلیت رئیسی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی از زبان همسر و کیلش
  • همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • عروس ارشد امام(ره) درگذشت
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی درگذشت
  • سانحه رانندگی برای معاون اداره کل ورزش هرمزگان
  • دبیر: زخم زبان زدن درست نیست/ قول داده بودند اخلاق را رعایت کنند
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • توزیع ۶۰ بسته‌ معیشتی در رشت